Pages:
Author

Topic: FED Başkanı, kripto paralarla ilgili konuştu: Henüz tehdit değil - page 2. (Read 536 times)

member
Activity: 406
Merit: 12
Henüz tehdit değil demek aba altından sopa göstermek olabilir mi bir yandan? Şu bitcoini bir rahat bırakmadılar arkadaş, biri çıkar geleceği yok der. Diğeri çıkar dolandırıcılar kullanıyor der. Kafasına esen açıklama yapıyor. Bir de bunlarla uğraşıyoruz.
member
Activity: 392
Merit: 11
Çoğu kurumun bir yaptırım uygulamama sebebi piyasanın küçüklüğü. Piyasa büyüdükçe düzenleme ve kısıtlamalar gelecektir.
full member
Activity: 630
Merit: 104
piyasa toplasan 300milyar dolar . ama bir gün tehdit olacağını herkes biliyor çünki büyüme potansiyelinin herkes farkında o yüzden kaçırmayalım . 1.dalga kaçtı zaten.
member
Activity: 336
Merit: 10
Bu tip haberler önemli fakat suni ve kısa süreli iniş ve artışları tetikler sadece. Somut adımlar gerekli kripto para dünyasında yükseliş için.
full member
Activity: 728
Merit: 151
umarım öyle olur güzel günler yakındır..yeter yılbaşından beri ağzımıza etti dandik btc bahardı yazdı derken şaka maka sene bitti...ama güzel haberler de gelmeye başladı etf falan filan ..şu g20 den de bi kurtulursak değmeyin keyfe
newbie
Activity: 252
Merit: 0
evet aynen bir açıklama geldi allahtan olumlu haber oldu yoksa btc gene çokerdi gene yavaş yavaş olumlu haberler gelmeye başladı ve artık btc yavaş yönünü yukarı doğru çevirdi ben artık güzel günlerin gelecegini düşünüyorum
newbie
Activity: 179
Fed in bu aciklamasi mevcut donemde blokchain teknolojisi icin cok olumlu bir haber umarim etkileri kisa surede piyasalara yansir.
member
Activity: 448
Aslında ortada tehdit falan yokta milleti oyalıyolar işte ilk zamanlarda kara para aklama olarak kullanıldı yer altı dünyasınca kullanıldı ama kalmadı artık yani kaldıysa bile %5 i geçmez piyadaki paranın neden bekliyorlar anlam veremiyorum
jr. member
Activity: 266
Merit: 2
Benim önsezim. 1 trilyon doları bir hayli aştıktan sonra müdahale edecekler. Çünkü kripto zenginleri dünyanın pek çok varlıklarını satın alma yoluna gidecek. Belki kendisine ait ada ülkesi olacak veya politikacıları finanse edecek.
member
Activity: 546
bugün tehdit değil, ilerde tehdit durumuna dönüşebilir. Türkçesi bu gibi. Yani o vakit geldiğinde biz neler yapılacağına çoktan karar verdik anlamı da çıkıyor. Zira amerika böyle olasılıkları bile ciddiye alan ülke. Beğen, beğenme orası ayrı.
member
Activity: 406
Merit: 14
Benim anlamadığım haber güzel ve bilgilendirici bir haber. Neden altına forumu kirletme deniyor anlamadım. Hayır rahatsız olduysan okuma geç. Adam haberi nereden aldığını da göstermiş. Yani aslında bu foruma olumlu bir katkıda bulunmuş. Neyse böyle basit şeylere takılmamak lazım.
jr. member
Activity: 448
Merit: 2
market cap 300-500 milyar görünse bile piyasadaki geçek para bu değil. o yüzden g20 merkez bankaları ekonomi bankaları henüz piyasanın küçüklüğünden bahsediyor ve haklılar da.
full member
Activity: 560
Merit: 113
Fed başkanı kafayı yemiş herhalde tehdit değil ne demek, demek ki kripto paraların çok büyük bir potansiyeli var dolayısıyla onlar da bu güce sahip olmak için yatırım yapacaklar ve bu işin içinde olacaklar  Smiley hodl!
newbie
Activity: 179
Blockchaine iliskin olumlu yorumu bile piyasanın hareketlenmesi için yetiyor. Dedikleri gibi halen tehdit olusturabilecek seviyeye ulaşmadı. Çünkü bu piyasa halen yolun basinda ve biz bu piyasayı erken tanıdığımız için şanslıyız
full member
Activity: 602
Merit: 118
FED başkanı bu açıklamayi yaptığına göre henüz bankaları rahatsız edecek birşey yok demek istemiştir. Adamların derdi zaten bankacılıkta ki yüksek karimiz gidecek endişesi taşıyorlar. Demek ki daha yayılıp tanınması epey zaman alacak gibi
member
Activity: 504
Merit: 11
Arkadaşım paylaşım yaptığın için teşekkür ederim.

Olumsuz eleştiri yapan arkadaşa da bir açıdan hak veriyorum ama konuyu her zaman da me*** e bağlamamak lazım. Benim gibi acemi kişiler global de takılmıyor. Burada arkadaşlar önemli gördükleri haberleri paylaşacaklar ki, biz de bir şeylerden haberdar olalım. Ha diyeceksin ki, "bu haber daha önce Local'de yayınlandı" o zaman da "ben görmedim" diyeceğim.

Sanki forumda aynı başlıklardan 40 bin tane yok. Sadece başlık değişiyor ama özünde dönüp dolaşıp; boğa ne zaman gelecek, bitcoin dip yapar mı, eth şu seviyeden alınır mı, eos'a yatırım yapılır mı gibi gibi... konularını okuyup okuyup duruyoruz. Şimdi, bu haber paylaşımı seni neden bu kadar rahatsız etti pek anlam veremedim. 
full member
Activity: 1050
Merit: 152
Boyle bir aciklama piyasayi rahatlatmiyor. Dese ki vatandas kripto paralar tehlikeli fakat suan icin sorun degil anlarim.  Veya sorun degil desin onu da anlarim.  Boylesi aciklama ne amacla yapilir anlamis degilim.
newbie
Activity: 36
Hacim olarak piyasa 1 trilyon dolar civarına çıkmadığı sürece dünya piyasaları için ciddiye alınacak bir durumda değil bu piyasa, şimdilik hala kendi aramızdayız gençler :d
sr. member
Activity: 784
Merit: 272
300 milyar dolar bile olmayan piyayı tehdit olarak görmemesi normal . FED başkanından bu tarz sözler duymak güzel .
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
Kesinlikle riskler konusunda haklısınız.
Tek tehdit sahte icolar bence eğer yılanın başı ezilirse insanlar biraz rahat eder
Eğer sahte icolar olmasa borsalarda çok ani saçma sapan zararlar edilmez.
Piyasanın acilen regüle edilmesi gerekiyor.
Yalnızca sahte icolar ortadan kaldırılmalı tek sorun bu.
Pages:
Jump to: