Pages:
Author

Topic: FED Başkanı, kripto paralarla ilgili konuştu: Henüz tehdit değil - page 3. (Read 531 times)

sr. member
Activity: 542
Merit: 250
Fed'den beklenebilecek uyarılar var ekstra bir şey yok. Kripto paraların yatırımcılar açısından ciddi riskler barındırdığını biz de biliyoruz, riski göze alan gelir.
Kripto paralar tehdit değil ama herkes için alternatiftir.

sr. member
Activity: 658
Merit: 280
Daha öncede aynı açıklamaları yaptı FED. Bitcoin o zamanlar yeni yükselişe geçmişti. 20.000$ oldu ama hiç bir müdahalede bulunmadılar. Merak etmeyin onların tehdit olarak algılaması için akıl almaz meblağlar olması gerekiyor. FED diyoruz dünyanın parası adamların. 100.000$ olsa da sinek vızıltısı der geçerler Smiley
member
Activity: 195
Merit: 10
-
valla bence bu fed den her şey beklenir, özellikler bankacılık sektörü gizli düşman
sr. member
Activity: 672
Merit: 277
CAT.EX Exchange
Henüz tehdit değilmiş, demek ki tehdit olunca yaptırım yapıp dibe indirirler, haberleri sürekli takip etmek lazım, en ufak bi yaptırımda bitcoin bayağı değer kaybedebilir.
newbie
Activity: 14
Merit: 0
Bence de bu tür haber paylaşımları önemli zira kriptoculari ilgilendiren bir durum. Haberin konusuna gelince Fed başkanı ılımlı açıklamalar yapmış. Piyasayi manipüle edecek bir durum yok yani.

hocam fed bir ılımlı açıklama yapıyor bir şahin açıklama yapıyor, hiç bir yanı belli olmuyor fedin
member
Activity: 280
Bence de bu tür haber paylaşımları önemli zira kriptoculari ilgilendiren bir durum. Haberin konusuna gelince Fed başkanı ılımlı açıklamalar yapmış. Piyasayi manipüle edecek bir durum yok yani.
full member
Activity: 644
Merit: 103
CAT.EX Exchange
Bitcoin ve kripto paralara laf edenler ya gizli bir şekilde yatırım yaptıkları ortaya çıkıyor, yada daha sonraki dönemlerde yatırım yapıyor, bu arkadaşında araştırılsa gizli yatırımları ortaya çıkacaktır, Fed Başkanı olarak söylenilmesini istenilen şeyleri söylemiş sadece.
full member
Activity: 616
Merit: 108
Geleneksel ve periyodik olarak benzer açıklamalar yapıyor, henüz tehdit değil, hacmi çok az vs...
Yine de içsel değeri yok demeyi de unutmamış.
full member
Activity: 980
Merit: 152
Haberi paylaşmış, kaynağını da altına yapıştırmış, arkadaşın neden eleştirildiğini anlamadım. Ben mesela Fed başkanının bu açıklamasına başka yerde denk gelmedim, sayın sinanay paylaşmasa belkide öğrenemeyecektim. Forumda artık mesaj kasma gibi bir durum da söz konusu değil, paylaşım yapanı eleştirmeyin yahu!

Konuya dönersek Fed başkanının açıklaması oldukça ılımlı, bundan sonraki süreçte de piyasa için yapıcı bir şekilde yol gösterici. Tabi bu tür bir açıklama yapmasında ABD'deki büyük yatırım firmalarının bu işe yatırım yapmasının da etkisi var gibi.
member
Activity: 336
Merit: 11
Böyle haberlere ihtiyacı var piyasanın. 7k psikolojik sınırı geçmesi ile piyasanın güçleneceğini düşünüyorum.
member
Activity: 182
merit için yapıyorsan yapma kardeşim boşa kendini yorma keyfii yapıyorsan da spam yapma sitelerden haberleri kopyala yapıştır yaparak bir yere varamazsın yada bir kazanç elde edemezsin böyle merit toplayamazsın boşuna uğraşma forumu da kirletme
Haber haberdir dostum neden spam olsun ki bırak adam paylaşsın , forum haberden kirlenmez , zaten okuyan geçiyor genelde yorum az geliyor böyle konulara o yüzden arkadaya kısa sürede düşer .

Bence de. Arkadaş paylaşmış, ister merit için ister değil ne farkeder. Binance para dagitiyor diye kaç tane başlık açılmış. Asıl problem bence bu . Forumda zaten açılmış bir başlık varken niye tekrar açılır anlamadım.
newbie
Activity: 70
Merit: 0
merit için yapıyorsan yapma kardeşim boşa kendini yorma keyfii yapıyorsan da spam yapma sitelerden haberleri kopyala yapıştır yaparak bir yere varamazsın yada bir kazanç elde edemezsin böyle merit toplayamazsın boşuna uğraşma forumu da kirletme
Haber haberdir dostum neden spam olsun ki bırak adam paylaşsın , forum haberden kirlenmez , zaten okuyan geçiyor genelde yorum az geliyor böyle konulara o yüzden arkadaya kısa sürede düşer .
member
Activity: 630
Merit: 37
jr. member
Activity: 146
Merit: 1
FED Başkanı Jerome Powell, ABD Kongresi üyelerine konuştu. CNBC’de yer alan habere göre kripto paralarla ilgili konuşan Powell, kripto paraların yatırımcılar açısından ciddi riskler barındırdığını söyleyerek birtakım endişeleri dile getirdi.

“Yatırımcı ve tüketici koruma sorunları var” diyen FED Başkanı, sözlerinin devamında ‘içsel değeri bulunmadığı’ gerekçesi ile kripto paraların gerçek para olmadıklarını ifade etti.

Powell, ayrıca kripto paraların henüz bir tehdit olmadığını kaydetti. FED Başkanı daha sonra “Kripto paralar regüle edilmeli ama FED tarafından değil” dedi.

Powell, geçtiğimiz Kasım ayında yaptığı bir başka yorumda kripto paralardaki düşüşün bir ekonomiyi istikrarsızlaştırmayacağını söylemişti. O gün yaptığı konuşmada uzun vadede kripto paraların önemli olabileceğini, Bitcoin‘in altında yatan Blockchain teknolojisinin ise ekonominin toptan ödemeler kısmında ciddi kullanım alanları bulabileceğini dile getirmişti.

kaynak : https://uzmancoin.com/bitcoin-fed-kripto-para/
Pages:
Jump to: