Pages:
Author

Topic: Finans Uzmanından Türk Yatırımcılara Sanal Para Uyarısı - page 2. (Read 565 times)

member
Activity: 154
Merit: 16
evet bende duymuştum bunu adamlar virüs üretmişler transfer işleminde bitcoin hesabını değiştiriyorlarmış kopyala yapıştır yapınca aliıcı gönderici hesaplarını tek tek kontrol etmek lazım
member
Activity: 378
Merit: 11
İnterneti bilinçsiz kullanma bir problemin yoksa siber hırsızlığa maruz kalmak bence çok güçtür.
Büyük konuşmak da istemiyorum ama bana kalırsa böyle bir durum yaşamak için zincirleme hatalar yapmak gerekir.
member
Activity: 308
Merit: 10
Nasıl ki 100bin liran var evin bir köşesine bırakıp gece yatarken dairenin kapısını kilitlemeden camları kontrol etmeden yatmıyorsan veya kredi kartı için 3dsecurity kullanıyorsan elindeki kriptoparayıda koruman gerekiyor. cüzdan açıp yatırım yapmadan önce alacağın şeyi nasıl koruyacağını öğrenmen gerekiyor.
member
Activity: 179
Şuan piyasadaki borsalar eskiye göre daha güvenli ve müşterilerinin arkasında buda kullanıcılara bir güven veriyor ama yinede dikkatli olmak lazım ben 2 3 borsada oynuyorum ne olur ne olmaz diye
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
2009, 2014 yılları arasında işlem gören Bitcoinlerin 1/3’ünün çalınmış olması düşündürücü, oran çok yüksek. Günümüzde ise Bitcoinleri güvenle saklayabilmek için daha fazla seçenek mevcut. Bilinçsizce yapılan kötülemeler bir yana yerinde uyarıları dikkate almak lazım.

Çalınan BTC'lerin çoğu Borsa kaynaklı hacklenmeler. Private key ve pc nin güvenliği konusunda yapılabilecek şeyler listesi belli. Kullanıcılar bu noktada dikkat etmeli de işin borsa kısmı tam bir handikap. Borsada alım satım yapmak için hepimiz para tutuyoruz ve ora başlarına bir şey geldiğinde kaçınılmaz son. Merkezsiz borsalar biraz daha popüler olup hacimce tatmin etmedikçe bu haberleri daha nice yıllar okur yorum yaparız.
full member
Activity: 624
Merit: 125
alcedoplatform.com
2009, 2014 yılları arasında işlem gören Bitcoinlerin 1/3’ünün çalınmış olması düşündürücü, oran çok yüksek. Günümüzde ise Bitcoinleri güvenle saklayabilmek için daha fazla seçenek mevcut. Bilinçsizce yapılan kötülemeler bir yana yerinde uyarıları dikkate almak lazım.
jr. member
Activity: 364
Merit: 5
kriptoparalar uzun zamandır var ama daha yeni yeni bilinmeye başladı , mümkün olduğunca tedbirli olmak lazım . ne bir kanun var ne birşey . dolandırıcılığın bir sürü yolu var . bir ico tarafından dolandırılsanız veya paranızı tuttuğunuz borsa kapatıp gitse muhattabınız yok . hackerlık olayları ayrı bir sorun .  ilerleyen zamanlarda hem kanunlar bakımından hem de digital güvenlik bakımından daha iyi yerlere gelinecektir diye düşünüyorum .
newbie
Activity: 182
Merit: 0
Kripto paralar piyasaya güvenli olduklar ve çalınamadıkları için çıkmıyorlar mı? nasıl oluyor da bu kadar para çalınıp ortadan kaybolabiliyor anlamış değilim. Sanki danışıklı dövüş var gibi geliyor bana.
member
Activity: 294
bu adam öyle uyarı yapacak kapasitede bir adam değil, herkes çıkıyor bir şeyler konuşuyor, ben bu sosyal medya çağını anlamıyorum
full member
Activity: 196
Merit: 101
En büyük vurgunları borsa sahipleri yaptı. Merkezi borsa kullanın, kriptolardaki amaç merkeziyetsizleştirmek ve şeffaflık değil mi zaten.
member
Activity: 154
Merit: 16
zom zamanlar hackların odak noktası oldu adamlar yemeyip içmeyip hemen bir virüs yazmışlar keyloger mantığı gibi transfer ederken kopyala yapıştır yapınca devreye giriyor havale numaralarını değiştiriyorlar dikkatli olmak lazım yoksa bir bardaj sudan öteye gidemeyiz
newbie
Activity: 280
Merit: 0
     Uyarıdan çok bir karalama gibi gözüküyor İnsanlar büyük yatırım olarak gördüğü bu sanal paraları bir şekilde güvenli tutmayı bilecektir dış ülkelerde bu görüldü diye illa bizim ülkemizde de olacak anlamına gelmez
full member
Activity: 252
Merit: 103
Ben hala anlamıyorum tamam borsaya biraz mecburuz satın almak içinde satın adıktan sonra neden insan hala borsada tutarki ? hiç mantıklı değil yani en azından benim için öyle.
sr. member
Activity: 546
Merit: 250
Bir çok kişinin yanılgısı bitcoinin ve diğer kripto paraların gerçek paralara çevrilmez zannetmeleri galiba ama bu işlem çok kolay ve güvenilir bence
jr. member
Activity: 80
Merit: 4
Sovryn - Brings DeFi to Bitcoin
Bu yazıda eksiklikler var evet ama uyarı kulak arkası edilmemeli olabilmesi muhtemel bir duruma değinmeye çalışmışlar
jr. member
Activity: 140
Merit: 4
W12 – Blockchain protocol
Hackerların hedefi bu zaten piyasaya sürülen programların crack dosyalarıda dahil olmak üzere hiç birine yüzde yüz güvenilmez cracklerin bir çoğunu adam hayrına yazmıyor
member
Activity: 84
İnternet var olduğu sürece para çalmak isteyen kötü niyetli kişiler de olacaktır. Sadece hack saldırısı oluyor diye yatırım yapmaktan vazgeçecek değiliz sanal paralara yatırım yapmaya devam edeceğim.
member
Activity: 490
Merit: 13
BIB Exchange
Hırsızlığın olmadığı bir arena var mı onu sormak lazım önce. Kripto para borsaları ve cüzdanları güçlendikçe bu sorunlar tarihe karışacak, sadece biraz zaman
U20
full member
Activity: 546
Merit: 103
CAT.EX Exchange
insanları panikleterek kripto paralara olan güveni sarsıyorlar. elbette tedbir alacaksın, sanal bir piyasadan bahsediyoruz. bu haberler insanlarıda piyasayıda olumsuz etkiliyor. böyle haberler yerine siber hırsızlıklara karşı gardımızı güçlendirici çözümler bulunsa keşke
sr. member
Activity: 729
Merit: 251
Artık kripto paralar hakkında olumsuz haber duymaktan gına geldi fakat Ali Bey'in söylediği riskler elbette var. Bunları yok sayarak kendimizi kandırmayalım. Ben kendi adıma yatırım yaparken bu riskleride kabullenerek yatırım yaptım. Onlar uyarılarını yapsınlar. Riske girmeden, hayatta hiç bir şey kazanma şansımız olmaz ve yeterince bekleyecek vaktimiz olduğunda kripto paraların kazandırma olasılığı daha yüksek.
Pages:
Jump to: