Pages:
Author

Topic: Finans Uzmanından Türk Yatırımcılara Sanal Para Uyarısı - page 3. (Read 565 times)

full member
Activity: 406
Merit: 104
Bu finans uzmanı (!) sözüm ona finans uzmanı kişi, önce kripto paralara, blok zincir teknolojisine sanal para demekten vaz geçsin, gitsin düzgün bir şekilde bunu ne olduğu öğrensin, sonra uyarı verir.
sr. member
Activity: 616
Merit: 250
İşin tuhafı yatırımcı bu muhabbetleri duymaktan bıktı ama bu finans uzmanı sıfatıyla fikir beyan edenler hergün aynı şeyleri gevelemekten bıkmadı. Şu konuda hak veriyorum btc ile ışık hızıyla zengin olacağını sanan, neyin ne olduğunu araştırmayan avel bir kitle var ve bu tarz uyarılar oraya gidiyor herhalde.
member
Activity: 266
Merit: 10
İnternet ortamının olduğu yerde siber saldırıların olması gayet normal. Bu saldırılardan korunmak için sanal cüzdanlar geliştirildi. En güvenli yol sanal cüzdanlar şimdilik.
full member
Activity: 448
Merit: 130
3D-Printing goes Blockchain!
Uyara uyara bir hal oldular, neyse ki sırf boklamış olmak için yapılan uyarılara benzemiyor. Mantık zincirinde bir açıklama olmuş, insanlar zaten bu gibi durumların farkında.
full member
Activity: 476
Merit: 100
Bence en güvenli yol sanal cüzdanlar. Siber saldırılardan korunmanın en güvenli yolu sanal cüzdanlar olsa da fiziki saldırılara karşıda tedbirli olmakta fayda var. Türkiye de yoldan alı konulan bitcoin mağdurlarını da gördük.
member
Activity: 96
sevgili finans uzmanı, fiat bazlı para birimlerinin uğradığı hırsızlık oranlarını ölçebiliyor musunuz acaba? ölçebiliyorsanız açıklayabilir misiniz?
başka sorum yok teşekkürler.
sr. member
Activity: 588
Merit: 251
Guvenlik konusu bu sektor için hayati önem arzediyor ni tekim herşey şifrelere dayanıyor, günden güne sektörün açıkları bulunup, gelişen teknolojiyle kapatılacaktır.
jr. member
Activity: 98
Merit: 2
kim sallar türk finans uzmanını. önlerine ne kağıt geliyorsa yazılı onu ötüyorlar.
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
Bir yere kadar kullanıcılar kendi güvenliklerini sağlayabilirler fakat iş borsalarda dönüyor. Genelde çalınanlar hep borsaların kasalarındakiler oluyor. Bu noktada merkezsiz borsalar yeni gözdeler. Gelecek günlerde bu merkezsiz borsalarda ki işlem hacimlerin artmasıyla bu merkezi borsaların baya bir sallantıda olacağını düşünüyorum.
member
Activity: 126
Finans uzmanı bir uzmandan çok felaket tellalı gibi konuşmuş.Bence bu tarz haberler ve açıklamalar yatırımcıyı piyasadan çekmek için yapılıyor.
sr. member
Activity: 617
Merit: 250
Kripto paraların korunması konusundaki uyarılar yerinde. Kripto paralar düştü, çıktı, yasaklandı, yasaklanmadı derken bir yandanda coinlerimizi nerde, nasıl güvende tutarız gibi şeyleri düşünmek zorunda kalıyoruz. Kimse kimsenin emeğine el uzatmamalı.
sr. member
Activity: 1750
Merit: 293
Herkesin önlemini iyi alması lazım. Nakit para korumaya benzemez bu iş. Telefonlar,bilgisayarlar artık başkalarının eline kolayca geçebiliyor. Tedbiri elden bırakmayın derim ben.
member
Activity: 238
Hackerlar istediği zaman istediği hesaba girip hackleyebilir. Anca çok çok iyi korunan bilgisayarlara karşı zorlanırlar belki. Ama tabi bizim paralar onlara göre ufak tefek gelir o kadar bilgili hackerlar bizim hesaplara kalmaz diye düşünüyorum.
newbie
Activity: 224
Merit: 0
Bilgisayar mühendisiyim. Yaklaşık 20 senedir bilgisayar sahibiyim.kripto para borsasına girene kadar virüs programı kullanmıyordum artık kullanıyorum.bilmem anlatabildim mi?  Grin
member
Activity: 182
Hırsızlık her yerde her piyasada olabilecek bir şey. Tabiki bu piyasada da geçerli bir durum bu. Peki sıkıntı ne. Sıkıntı su; bu piyasada bir sigorta veya güvence veren bir kurum yok. Sonuç ne : sigorta da sizsiniz, güvence de. Daha fazlâ dikkatli ve tedbirli olmak yani.
sr. member
Merit: 257
Hangi otoriteler söylüyor bunu daha doğrusu merkezsiz bir piyayada otorite olan kişi kim? Bu iki grafik okuyupta Bitcoin piyasasina anlam getirmeye çalışan finansçıların kafasını anlamıyorum.
sr. member
Merit: 300
Strateji ve finans Uzmanı Ali Serim, Türk yatırımcıları kripto paralara karşı uyararak "Otoriteler 2009-2014 yılları arasında işlem gören Bitcoin'lerin üçte birinin çalındığını ifade ediyorlar" dedi.

Strateji ve finans Uzmanı Ali Serim, yaptığı açıklamada, "Geçtiğimiz günlerde Japonya'da meydana gelen bir skandal bir kere daha milletimizi uyarma ihtiyacı hissetmeme sebep oldu. Bu sefer konu olan kripto para birimi Japon yatırımcısının rağbet ettiği XEM. Binlerce kişi madur zira hackerlar tam 500 milyon dolar değerindeki kripto para XEM hırsızlığı yaptı. Kendi para birimiyle konuşursak 523 milyon XEM ortadan kayboldu. Otoriteler 2009-2014 yılları arasında işlem gören Bitcoin'lerin üçte birinin de hacklendiğini yani çalındığını ifade ediyorlar" dedi.

Kaynak / Devamı : https://www.haberler.com/turk-yatirimcilara-kripto-para-uyarisi-10530145-haberi/

kim diyormuş çalinmiş diye acaba merak ettim böyle bir olayin duyulmaması gibi bir ihtimal varmi sizce. olsa da duyulmama gibi bir ihtimal varmi sizce arkadaşlar. yine birşeyin peşindeler işte belli ki. bu haberi japonyadaki xem ile kiyaslamanin mantıgı nedir acaba onu da anlamiş değilim. üstelik japonlar siber suçlar birimi ve borsa nın kendisi ve xem mühendisleriyle birlikte ortak bir operasyon ile çalinan xemlerin peşindeler adamlara nefes aldirmiyorlar yedirir mi adamlar o kadar parayi bozabilecekleri borsa ariyorlarmiş güya. xem belli adres belli zincir belli oradan oraya 9 farkli hesaba bölmüşler ama nereye kadar kaçacaklar belli değil. illa bi yerde takilacaklar üstelik borsa kullanicilarinin da zararlarini telafi edeceklerini açiklamişti yaklaşik 260 bin kişiden bahsediliyor.
member
Activity: 728
Trphy.io
Bazı durumlarda elimizden bir şey gelmez. Hackerlar gün geçtikçe yeni çığırlar açarken güvenlik konusunda ne bireysel kullanıcılar ne de evrensel borsalar pek ileriye gidemiyorlar.
Umarım artarak devam etmez bu hacker muhabbetleri
member
Activity: 70
Siber güvenlik uzmanları bu cihette uyarıları defalarca yaptı ama yatırımcılar para kazanma aşkıyla kulak arkası yaptı. Ne zamanki kriz geldi, siber güvenlik gündeme geldi.
member
Activity: 70
Siber güvenlik uzmanları bu cihette uyarıları defalarca yaptı ama yatırımcılar para kazanma aşkıyla kulak arkası yaptı. Ne zamanki kriz geldi, siber güvenlik
İlk gündeme geldi.
Pages:
Jump to: