Pages:
Author

Topic: FON Talepleri üzerine Fikir Alışverişi - page 3. (Read 2963 times)

full member
Activity: 208
Merit: 100
OoOOo Mesutcan geri dönmüş yine birilerine peşkeş çekilecek belli ki Wink önceki dalaverelerin unutulmadı merak etme
sr. member
Activity: 546
Merit: 262
Mesut Can gerçekten büyük bir marka katılıyorum.Bu markanın son fonundan sonra yeni fonda şu durum olabilir: örneğin 100 bin lira toplayıp 30 gün fon süresi belirtebilir 28.gün güncellemede %100 kar oranındayız diye bir güncelleme yapabilir fonun son günü dışarıdan biri 100 milyon lira ile bir yatırım yapıp tüm karı kendi başına alabilir böyle büyük böyle güzel bir marka yeterki ne zaman girip çıkacağınızı iyi bilin Mesut Can markasının fonlarına  Wink
hero member
Activity: 714
Merit: 503
www.mesutcandemir.com.tr
Son fonundaki şaibeli yatırımcılar,ilk hafta %20 kar oranı ay sonu tahmini %45 den fazla kar belirtmen ve bu arada btcdeki %45 lik artışa rağmen ay sonu %20 kar vermen,

fon bitmesine rağmen 1 haftadan fazla ödemeleri internetinde problem olmasını bahane ederek geçiktirmeni kimse unutmadı.

Forumdaki mesut can imajını ciddi şekilde yıprattın eminim fon açarsanda eskisi kadar katılım sağlayamazsın.

Her şeyi açıkça diğer fonda belirtmiştik, Imaj zedelenmesi gibi bir durum söz konusu olmaz çünkü Mesut Can bir marka her markayı sevenlerin olduğu kadar sevmeyenlerde olabilir,Herkesin şahsi fikrine saygı duyariz,
Ödemeler hiç bir surette gecikmemistir, Herkes ödeme ibanlarını ilettiginde toplu çıkış yapılmıştır ki bu da parca parca olması takibinin zor olması sebebiyle herkesin gönderilmesi beklenmiştir.
Öncelikle %20 %45 isterse %100 desemde basit matematik hesaplarıyla hesaplayıp burda kimse konuşamaz, Fonda 10.000 TL varken edilen kar 2000 TL ise bu %20 dir yeni girişler olduğunda fon miktarı 100.000 çıktığı halde hala elde edilen kar 2000 TL ise fon kâr oranı %2 ye düşer tekrardan %20 kar elde ederek 20.000TL kazandığında %20 ye ulaşır .  Matematik hesaplarını fon toplamı üzerinden elde edilen kara gore hesaplamadan yapılan tüm hesaplamalariniz yanlış olacaktır .

Edit ; Yeni fonda her öyle elinde parası olanı almayı da düşünmüyorum, Belirli yatırım tutarının üstünde ki miktara sahip olan yatırımcılar dahi filtrelenip alınacaklar, Vip Fon yapılacak isterse 1 btc toplansın isterse 100 btc bu yeni sistem fonu olusturdugumuzda malesef herkesi dahil etmeyi düşünmüyorum

Edit 2 : Maximum yatırımcı sayısı 20yi geçmeyecektir
sr. member
Activity: 686
Merit: 250
Son fonundaki şaibeli yatırımcılar,ilk hafta %20 kar oranı ay sonu tahmini %45 den fazla kar belirtmen ve bu arada btcdeki %45 lik artışa rağmen ay sonu %20 kar vermen,

fon bitmesine rağmen 1 haftadan fazla ödemeleri internetinde problem olmasını bahane ederek geçiktirmeni kimse unutmadı.

Forumdaki mesut can imajını ciddi şekilde yıprattın eminim fon açarsanda eskisi kadar katılım sağlayamazsın.
hero member
Activity: 882
Merit: 524
For Rent
Tl bazli fina ben sahsen katılmam.
 Btc fiyati surekli artiyor. Tl bazli katilmak isteyen varsa ibam vereyim atsin bana. Preev -%1e kapatirim fonu.
Btc forumunda tl bazli fon bence cakalliktir. Btc giren btc cikar tl giren tl cikar mottosunu bir noktaya kabul edebilirim ama tl bazli fon bitcoin forumunda bana gore degil.
sr. member
Activity: 644
Merit: 271
Değerli fikirinleriniz için teşekkür ederim başka arkadaşlarında görüşünü alalım, Fon ana parası garantisi her fonumda devam eden bir kural bu konuda çokta konuşmama gerek yok , benim verdiğim gibi %100 ana para garantisi bu zamana kadar verildiğini düşünmüyorum
Ben sadece şuan da ki fonlara açıkçası btc kabul etmeyi düşünmüyorum sadece TL yada Dolar bazlı olacak gibi tabi ki fikirler değişebilir herkesin bir görüşünü alalım duruma göre yeni sistem bir fon gelebilir talep çok fazla çünkü

Rica ederim, diğer arkadaşlardan da bir şeyler geldikçe şekillenir. Sizin peki aklınızda hiç spesifik bir şeyler yok mu biraz belli etseniz?

Katılım tipi konusunda şahsen kesinlikle TL olmasını tercih ederim. Yok dolar düştü, yok btc çıktı-indi gibi parametrelerden kurtulmuş oluruz basitçe.
hero member
www.mesutcandemir.com.tr
fon ne üzerine olacak bi de onun hakkında bilgi verirseniz sevinirim. kriptopara mı yoksa reel bi iş mi?

Fon BTC - TL
BTC - Altcoin
BTC - USD olarak işlemler yapılacak her zaman ki gibi marginde değerleme bu sefer bu fonda yapılmayacak,Yüksek bir miktarda fon toplanacagini düşündüğümden  riski minumuma indirmek için Margin bu fonda yer almayacak, Ayrıca 3 borsanın arbitraj imkanı olan TL değişimleri ve Altcoin değişimleri de arbitraj olarak uygulanabilir.
legendary
Activity: 1484
Merit: 1000
fon ne üzerine olacak bi de onun hakkında bilgi verirseniz sevinirim. kriptopara mı yoksa reel bi iş mi?
hero member
www.mesutcandemir.com.tr
1-) Son fonunda olduğu gibi BTC imiş TL imiş gibi bir kargaşa olmamalı. Her şart açık olarak belirtilmeli. TL yatıran adamın karı TL bazlı, BTC yatıran adamın karı BTC bazlı yansıtılmalı. Bu karmaşanın önüne geçmek için fon sadece TL bazlı olursa çok daha güzel olur. Karmaşa olmaz.

2-) Fona katılım için 1 hafta, 10 gün, 2 hafta, her neyse bir süre ilan etmeniz lazım ve o süre boyunca sadece fona katılımlar olmalı, işlem başlamamalı. O katılım süresi dolduktan sonra fon herkes için aynı anda başlamalı. Geç katılımlar kabul edilmemeli. Son fonda bunun tartışmasını bolca yaşadık.

3-) %100 şekilde ana para garantisi verilmeli. Fonu çok riske sokacak aşırı agresiflikte işlemlerden kaçınılmalı.

4-) Onun dışında şahsen çok uzun vadeli fonlara artık sıcak bakmıyorum, diğer arkadaşların da sıcak baktığını düşünmüyorum. Maksimum 30-45 gün sonunda fon sonlanmalı.

Benim aklıma ilk gelenler bunlar şimdilik.

Değerli fikirinleriniz için teşekkür ederim başka arkadaşlarında görüşünü alalım, Fon ana parası garantisi her fonumda devam eden bir kural bu konuda çokta konuşmama gerek yok , benim verdiğim gibi %100 ana para garantisi bu zamana kadar verildiğini düşünmüyorum
Ben sadece şuan da ki fonlara açıkçası btc kabul etmeyi düşünmüyorum sadece TL yada Dolar bazlı olacak gibi tabi ki fikirler değişebilir herkesin bir görüşünü alalım duruma göre yeni sistem bir fon gelebilir talep çok fazla çünkü
legendary
Activity: 1484
Merit: 1000
fonda ne yapılacağı açıkça belirtilmeli. haftalık ya da 15 günde bi rapor verilmeli. sonradan yatırımcı gelmemeli. gelecekse bizim karımızı etkilememeli
sr. member
Activity: 644
Merit: 271
1-) Son fonunda olduğu gibi BTC imiş TL imiş gibi bir kargaşa olmamalı. Her şart açık olarak belirtilmeli. TL yatıran adamın karı TL bazlı, BTC yatıran adamın karı BTC bazlı yansıtılmalı. Bu karmaşanın önüne geçmek için fon sadece TL bazlı olursa çok daha güzel olur. Karmaşa olmaz.

2-) Fona katılım için 1 hafta, 10 gün, 2 hafta, her neyse bir süre ilan etmeniz lazım ve o süre boyunca sadece fona katılımlar olmalı, işlem başlamamalı. O katılım süresi dolduktan sonra fon herkes için aynı anda başlamalı. Geç katılımlar kabul edilmemeli. Son fonda bunun tartışmasını bolca yaşadık.

3-) %100 şekilde ana para garantisi verilmeli. Fonu çok riske sokacak aşırı agresiflikte işlemlerden kaçınılmalı.

4-) Onun dışında şahsen çok uzun vadeli fonlara artık sıcak bakmıyorum, diğer arkadaşların da sıcak baktığını düşünmüyorum. Maksimum 30-45 gün sonunda fon sonlanmalı.

Benim aklıma ilk gelenler bunlar şimdilik.
hero member
www.mesutcandemir.com.tr
Bu başlık altından nasıl bir fon olmalı? Ödeme vadeleri nasıl olmalı gibi düşüncelerimizi paylaşalım hem fon kurucusuna hem de yatırımcılara uygun gelen taleplere göre bir şekillendirme yapalım..
Pages:
Jump to: