Čekaj, vi gledate replayeve odigranih tekmi? Pa vi ste stvarno fanatici. Meni se ne da podešavati momčad ovisno o protivniku, a kamoli da gledam odigrane tekme.
EDIT: Jeste primijetili da su dodali "prestige" kluba? Danas sam se ulogirao i piše mi
Your fans generated 140 (slika krune) for your club!
Sad pokraj grba piše koji level je klub, a level se diže s tim krunama. Jedino mi nije jasno što znači "Each level up reward one perk point.". Koji vrag su ti "perk points"?
EDIT2: Zar više fanovi ne nose bonus OVR? Jer malo sam se šokirao kad sam vidio da mi je OVR ekipe oko 700, a bio je preko 1400.
ocigledno je ukinut fan bonus, odnosno sada broj fanova donosi level i F coins na dnevnom nivou, perk points se koriste za podizanje nivoa za određene karakteristike tima, deluje mi da ih u startu dobijes po nivou koji dobijes, npr. 4 za nivo 4
deluje mi da je ovo prva ozbiljnija izmena u igrici posle dugo vremena, mozda bi uskoro mogla i beta da krene, ako uopste krene sezona
edit: ima i opcija "moral boost" protiv odredjenog protivnika, sto je odlicno za rivalitet na forumu, ali i za bolje rezultate protiv Kerke