Znači ja ne razumijem kako mogu osvojiti F coine. One PVP turnire redovito gubim, u ligi uvijek završim oko 10. mjesta koje nosi ništa ili jedva malo tih F coina... Jednostavno više ne postoji način za osvojiti. Mislio sam uzeto jednu legendu ali onda neću više niti jednog igrača moći kupiti jer nemam kako zaraditi F.
za legendu je sa ovim novim bodovanjem realno potrebno jedno dva-tri meseca da bi se zaradili F coin, osim u slucaju da se osvoji neka titulu, sto naravno ne mozes bez legendi u timu, pa se vrtis u krugu
ono sto je primetno je da dobri igraci odlaze brzo, a losi su tu dugo pa im pada cena, ali pitanje je koliko ti uopste znace kad ih kupis, stara poslovica -
nisam dovoljno bogat da kupujem jeftine stvariAko uzmemo da za neku dobru legendu treba 10.000 F, a za svaki osvojeni turnir dobiješ 28 F, ispada da moraš osvojiti 357 tih turnira da bi zaradio toliko. Ajde, ako računaš da u dva mjeseca dobiješ po 500 F za mjesto u ligi, onda ti treba 321 osvojeni PVP turnir da zaradip 9.000 F i uz onih dva puta po 500 F imaš dovoljno za neku, koliko-toliko dobru, legendu. Ja dnevno odigram možda 2-3 turnira što znači da bi mi trebalo oko 100 dana i to ako bi svaki turnir osvojio. A ne osvojim. Možda osvojim svaki treći ili četvrti put kad igram.
Znači ja ne razumijem kako mogu osvojiti F coine. One PVP turnire redovito gubim, u ligi uvijek završim oko 10. mjesta koje nosi ništa ili jedva malo tih F coina... Jednostavno više ne postoji način za osvojiti. Mislio sam uzeto jednu legendu ali onda neću više niti jednog igrača moći kupiti jer nemam kako zaraditi F.
Šta fali onim solo turnirima? Kerka ih odigra valjda 20 svaki dan. Više ionako ne možeš izgubiti/dobiti navijače pa su tu samo za farmanje coinsa. Jedino što moraš stalno klikati po njima. Meni se osobno ne da baviti time ali ljudi i dalje farmaju na veliko. Ja od prvog dana kada sam počeo igrati pa do danas odigram po jedno dva solo turnira dnevno i jedan PvP kup ili ligu i to je tempo koji mi baš odgovara. Dnevno zaradim možda 100F od toga plus nagrade, skupi se jedno 10K mjesečno.
Ne fali ništa osim što i dalje donose jako malo F. A pitanje možeš li ih stalno osvajati... Istina, nisam probao dugo jer sam zaboravio na njih. Tebi je lakše skupiti 10k F mjesečno kad imaš jako dobru ekipu pa dobivaš velike nagrade za mjesto u ligi i europskim/svjetskim kupovima.