Još jedno pitanjce za cryptofrku, Trofu i ekipu s OVR 1300+. Kupujete li igrače koji imaju trait +10% protiv slabijih? Ako da, kako onda igrate s jačim ekipama? Zar nije to recept da uvijek budeš prilično dobar, ali nikad najbolji? I nikad ne pobijediš u finalu jer te uvijek dočeka netko jači od tebe.
Ja imam par igrača koji imaju trait +10% protiv jačih jer sam nekako razmišljao da ću slabije ionako u većini slučajeva dobiti. Sad vidim da možda uopće nisam trebao kupovati igrače s tim traitom ili ovim +10% protiv slabijih.
Sve jo to taktika. Ako kupuješ takve igrače moraš ciljati i da si visoko na ljestvici. Ja ih kupujem i dugo vremena sam bio pri vrhu po broju navijača. Neko vrijeme čak i treći, četvrti samo iza Kerke i Martie. Znači da mi ti igrači imaju +10 u svim ostalim utakmicama. Idealno rješenje bi bilo imati igrače s dijametralno suprotnim traitovima na svakoj poziciji pa ih mijenjati iz tekme u tekmu.
Problem je čim izgubiš dvije utakmice ostaneš bez hrpe navijača a više ih nemaš kako dobiti osim ako ne pobijediš Kerku u našoj ligi. A za to možda imaš šanse jedino na domaćem terenu. Danas sam recimo izgubio od tanulka i odmah predao 10-15 miljuna navijača.
Baš je završilo zadnje kolo skupina na svjetskom i naravno moja se križa sa skupinom di su prva dva mjesta Kerka i Martia. Dok onaj sreckovic od cryptofrke izvuče nekog lignjuna
lako tako daleko u kupovima....
Edit: Šta se desilo s navijačima Martie? Ko da je jutros bio drugi na svijetu s 400 miljuna navijača, a sada ima ekipu punih legandary igrača i 20 miljuna navijača?