Ako igraš protiv ovog mog potrudi se pogledat njegovu formaciju, nešto ružnije nisam vidio. Ja bi ga kaznio zbog same antinogomet ideje
Hahah, baš me zanima. Mislim da sam danas doma u 5, pogledati ću. Lošiji je od tebe, s njim bih ipak trebao lakše - osim ako to nije neka 'glitch' formacija.
Botovi su postali kante za napucavanje, Barcelona je nekad imala 280 milijuna fanova a sada ih ima samo 19 milijuna
A da, izgleda da igra ima X broj fanova koji se distribuiraju kako igraš. Mi smo svi ojačali, ubrzo će quick match postati nešto što će biti kontraproduktivno igrati jer ćeš tu Barcelonu koja ima 100 OVR manji od tebe morati dobiti 6-7 puta da anuliraš jedan poraz. Neka, OK mi je to, ali onda trebamo onaj PVP mod ili nešto slično.
A ispadaju gdje? Jer u popisu liga imamo samo Croatia League A (nema League B za niti jednu naciju). Osim toga, frend koji je prošli mjesec počeo (FC SPAJIC) je trebao ispasti na kraju ali i dalje je tu. Prema tome, nisam baš siguran da ispadaju. Zapravo, kad malo bolje pogledam, u ligi nema mojeg drugog tima koji sam imao dok sam farmao F coine s dva tima. Sad sam se išao prijaviti s tim walletom i vidim da tim i dalje postoji. Međutim, ukupna energija igrača je 0% (iako igrači normalno imaju 100% energije). Valjda kad se u cijeloj sezoni ne prijaviš, onda ti prebace energiju na 0% da uzimaš mjesto u ligi.
Vjerojatno u neku ovu 'Europe' verziju gdje ubacuju sve koji ispadnu. A što se Spajića tiče - aj ga ti izbaci ako se usudiš.