Pages:
Author

Topic: Gatehub üye olana 5€ (ilk 500 kişiye) - page 2. (Read 7996 times)

legendary
Activity: 1470
Merit: 1002
Aktivasyon için ripple atarsanız sevirim Smiley ~lorylore
Gatehub'dan mail daha yeni geldi.
sr. member
Activity: 476
Merit: 250
teşekkürler halisakal. aldim 400 civari ripple Smiley
hero member
Activity: 625
Merit: 500
şifre girmeden üye olunamıyor hocam. ne girdiyseniz şifre odur.
legendary
Activity: 1848
Merit: 1023
I am a good bro
Denedim fakat recovery key'i bilmediğim için olmadı.
hero member
legendary
I am a good bro
Aktivasyon için ripple atacak var mı ? Smiley
needmoney
gönderdim
Teşekkür ederim Smiley
Bu arada gatehub hesabımıza nasıl giriş yapıyoruz ?
Şifre filan vermedi bana.
üyelik maili gelecek ilk 500 kişi halen dolmadıysa gelir yakında  Grin
Bir ton mail geldi de hiç biri şifre istemedi.
Profilini güncelle filan diye mail geldi.
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
bugün xrplarımı poloniexe yollayıp btc ye çevirdim elime yaklaşık 0.015 btc geçti, biraz zahmetli oldu ama halisakalın yardımlarıyla hallettik. bu sistemi suistimal eden çok olur gibime geliyor.
bir aralar jackjones vardı forumda tam ona göre bir iş onlarca mail hesabı  alıp  üye olunabilir. bunu engelleyen bir sistem yok sanırım
legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
needmoney
gönderdim
Teşekkür ederim Smiley
üyelik maili gelecek ilk 500 kişi halen dolmadıysa gelir yakında  Grin
hero member
üyelik için mail atıyordu 5 euronuzu alın diye orda kayıt olurken şifre giriyorsunuz.
legendary
I am a good bro
needmoney
gönderdim
Teşekkür ederim Smiley
hero member
ama euro'yu XRP'ye cevirememisim zaten Smiley

@halisakal, rippleturk kullanicisina 4.35 euro attim, bana geri XRP atabilir misin? tesekkurler.

poloniex deposit adresim: rMCXzU5v2tcVDSgJJM2T9Xo9VTUfPy92ie

450 XRP yolladım. 2 onayda hesaba işlenir 2 dakika içinde.
legendary
needmoney
gönderdim
legendary
I am a good bro
needmoney
sr. member
ama euro'yu XRP'ye cevirememisim zaten Smiley

@halisakal, rippleturk kullanicisina 4.35 euro attim, bana geri XRP atabilir misin? tesekkurler.

poloniex deposit adresim: rMCXzU5v2tcVDSgJJM2T9Xo9VTUfPy92ie
hero member
ilk önce 20 XRP göndermenize gerek yok. gönderdiğiniz tutardan 20 XRP yi düşer adresin etkin olması için 1 kereliğine.
sr. member
baska bir emaille uye olup aktivasyon emaili almayi basardim. BTC'ye en kolay nasil cevirebiliriz? Smiley

poloniex'te soyle bir sey diyor:

"IMPORTANT: The first time you deposit to a Ripple deposit address, 20 XRP will be held there in order to reserve the address. This is because the Ripple network requires a minimum of 20 XRP to be in any active address. The money does not go to anyone, and the difference will be credited to your account if the minimum requirement is ever lowered. Once you have funded your deposit address with 20 XRP, you will be able to deposit any amount and receive your full deposit. Please note that if you generate a new deposit address, you will have to fund that one with 20 XRP as well."

ilk once 20'lik bir transaction yapmak gerekli mi?
hero member
poloniex e çekin. XRP hemen geliyor, crypsy sorunlu XRP kısmında. modeme restart atıp farklı ip ile tarayıcının gizli modunda kayıt yapın, aynı ip ile üyeliği kabul etmez.
legendary
ripple ne karışık işmiş. halisakal çok iyi anlatmış ama eline sağlık. suan güvenli topraklarım olan cryptsy e çektim rippleları.Dursun bakalım.
yalnız birşey dicem birçok mail adresi ile sömürürler burayı. 5 euro fena değil hele işi öğrenip hesapları aktif yaptıktan sonra iş çok kolaylaşıyor.
sıkıntılı ve zahmetli uğraşacaklarını sanmam bende iki maile istemiştim istemiştim ikinci çektiğim gelmedi Cheesy
cryptsy e çektiğim xrpleri withdraw edemedim dünden beri gelmedi ticket açtım bekliyorum
twn
legendary
Activity: 1204
Merit: 1011
ripple ne karışık işmiş. halisakal çok iyi anlatmış ama eline sağlık. suan güvenli topraklarım olan cryptsy e çektim rippleları.Dursun bakalım.
yalnız birşey dicem birçok mail adresi ile sömürürler burayı. 5 euro fena değil hele işi öğrenip hesapları aktif yaptıktan sonra iş çok kolaylaşıyor.
hero member
download.ripple.com dan windows cüzdanı indirebilirsiniz. secretkey mantığı BTC deki private key mantığıyla aynı. adresteki ripple lara tekrar ulaşabiliyorsunuz.

secretkey.txt dosyasını windows wallete gösterince XRP hesabınız bilgisayarınızda görünür.
Pages:
Jump to: