Pages:
Author

Topic: Gatehub üye olana 5€ (ilk 500 kişiye) - page 4. (Read 8004 times)

hero member
Activity: 625
Merit: 500
biri benim ripple adresine de ripple gönderebilir mi acaba ? aktivasyon için gerekiyormuş. nick - political

şimdiden teşekkürler

gönderdim hocam.
full member
Activity: 364
Merit: 100
biri benim ripple adresine de ripple gönderebilir mi acaba ? aktivasyon için gerekiyormuş. nick - political

şimdiden teşekkürler
legendary
Activity: 1470
Merit: 1002
onay emaili gelmedi bana da.

birkaç kere resend e tıklayın.
Bana hem rippletrade'den hem gatehub'dan gelmedi,
Rippletrade'de resende birkaç kez basınca geç de olsa gönderdi,
Gatehub'da resend olmadığı için mecbur bekliyorum.
hero member

birkaç kere resend e tıklayın.
sr. member
Activity: 476
Merit: 250
legendary
Merit: 1024
You bought 402.814372 XRP for 4.331337 EUR

olcayto geldi hesabıma yukarıdaki XRP tutarı kadar dönüştürdü. istediğin adrese yolladım hocam.

Eyvallah hocam saol. Bu arada sineğin yağını çıkartmak isterseniz primary cüzdandaki 51 xrp nin 20 sinide çekebilirsiniz  Grin

tamamını da çekebilirsiniz. hocam gatehub daki secret key i not aldıysanız, ripple cüzdan indirin secret keyi girin. Yada rippletrade.com da adres kurtarma var secret key ile orayada alabilirsiniz ama uğraşmaya değmez.

Dediğin gibi uğraşmaya değmez . Saolasın.
hero member

olcayto geldi hesabıma yukarıdaki XRP tutarı kadar dönüştürdü. istediğin adrese yolladım hocam.

Eyvallah hocam saol. Bu arada sineğin yağını çıkartmak isterseniz primary cüzdandaki 51 xrp nin 20 sinide çekebilirsiniz  Grin

tamamını da çekebilirsiniz. hocam gatehub daki secret key i not aldıysanız, ripple cüzdan indirin secret keyi girin. Yada rippletrade.com da adres kurtarma var secret key ile orayada alabilirsiniz ama uğraşmaya değmez.
legendary

Eyvallah hocam saol. Bu arada sineğin yağını çıkartmak isterseniz primary cüzdandaki 51 xrp nin 20 sinide çekebilirsiniz  Grin
hero member

legendary

euroyu bana yollayın hocam ~rippleturk nickine atın. XRP ye çevirip vericeğiniz ripple adresine geri yollayayım.

4.34 euro gönderdim. Bu adrese gönderebilirsen sevinirim: rGG6v4ybo3FgrQCkio1yNM9NK9t7rgBkW4  Teşekkürler
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
benim ripple hesabıma geldi 4.3 euro.  dediğin gibi gatehubu sildim xrp la döndü 400 küsür rippleım oldu. teşekkürler haisakal.  Smiley
hero member
Birinin hazır ripple adresi varsa ona göndereyim olmaz mı?

poloniex e yollayın.

Denedim ama primary cüzdanda ripple satın alamadım . 4.5 euro olmasına rağmen yetersiz bakiye diyor

euroyu bana yollayın hocam ~rippleturk nickine atın. XRP ye çevirip vericeğiniz ripple adresine geri yollayayım.
legendary

poloniex e yollayın.

Denedim ama primary cüzdanda ripple satın alamadım . 4.5 euro olmasına rağmen yetersiz bakiye diyor
hero member

poloniex e yollayın.
legendary
hero member
tekrar gönder deyin hocam bir kaç kez. TL için vardı sanırım ama çok kullanılmıyor. trade için ~snapswap ekleyin. USD ve BTC için.

XRP TRL gateway https://twitter.com/rippletr
sr. member
Activity: 266
Merit: 250
bu rippletrade.com bana hala konfirmasyon e-postası yollamadı Grin Grin
acaba neden?

edit: geç de olsa gelmiş, eski cüzdanıma giriş yaptım. 25 XRP, 3 TL var cüzdanda.

TL - XRP gateway'i var mı trade için?
hero member
Featured gateways kısmında btc bölümünden btc2ripple.com a güven verirseniz ripple trade adres çubuğundan direk BTC yollayabilirsiniz. cüzdanınızdaki ripple karşılığı düşecektir.
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
~goraset 30XRP yolladım.

teşekkürler çok makbule geçti
hero member
~goraset 30XRP yolladım.
Pages:
Jump to: