Pages:
Author

Topic: Gelecekte Bitcoin sistemini cokertebilecek bir teknoloji olacak mı ? - page 2. (Read 2356 times)

newbie
Activity: 95
Merit: 0
gelecek için planlar vardır her halde insanoğlu zaten hep geleceğini düşünür ve planlar sorun olmaz yani )))
member
Activity: 105
Merit: 10
Bitcoin community hem quantum bilgisayarlar hem de şimdiden tahmin edilemeyecek tehdit  veya problemlere karşı pozisyon alacaktır.
full member
Activity: 518
Merit: 102
simply getting the job done
Private key olayına takilmayin bu kadar, onun da bir alternatifi bulunur.
newbie
Activity: 32
Quantum bilgisayarlar su an bokununu tutamiyor 4 5 qbitle tehtid olmaktan cok uzak.
member
Activity: 244
Merit: 20
SHA256'nın kırılması bitcoin'i tamamen bitirecek. Quantum bilgisayarlar bu açıdan büyük bir tehdit. Aynı zamanda public/private key tamamen çok büyük asal sayıların bilgisayarlar tarafından kırılamayacağı esasına dayanıyor, Bitcoin adresinizin public keyiniz olduğunu düşünürsek yarın bir gün tüm bitcoin adreslerinin private keylerini kırabilecek bir algoritma yazılabilir (çok büyük asal sayıları anlık üreten ve tahmin eden bir zaafiyet ile birlikte)

Aynen bende senin gibi düşünüyorum hocam, herşey kodlarla algoritmalarla dönüyor sonuçta.
Teknoloji çok hızlı gelişiyor ve güçlü bir bilgisayar tarafından ilerde private keylerin çözülebilme ihtimali endişe veriyor.
member
Activity: 84
Gambling Investment Fund
Belki olabilir ama ben yine de zannetmiyorum.
newbie
Activity: 28
Ne gelirse o nasıl geçeriz. 😂
Vrs
newbie
Activity: 20
SHA256'nın kırılması bitcoin'i tamamen bitirecek. Quantum bilgisayarlar bu açıdan büyük bir tehdit. Aynı zamanda public/private key tamamen çok büyük asal sayıların bilgisayarlar tarafından kırılamayacağı esasına dayanıyor, Bitcoin adresinizin public keyiniz olduğunu düşünürsek yarın bir gün tüm bitcoin adreslerinin private keylerini kırabilecek bir algoritma yazılabilir (çok büyük asal sayıları anlık üreten ve tahmin eden bir zaafiyet ile birlikte)
newbie
Activity: 5
Bu sistemi kuranlar sistemin eksilerinide düşünmüşlerdir.
full member
Activity: 322
Merit: 102
teknoloji gün geçtikçe daha çok gelişiyor o yüzden bu mümkün olabilir. hiçbirşey imkansız değildir. sonuçta el elden üstündür.
member
Activity: 168
Bu bitcoin efsanesi insanlar tarafından ilgi gördükçe bu bitcoini kimse çökertemez. Çok ciddi bir spekülasyon olmadığı sürece yıkılmayacaktır.
sr. member
Activity: 361
Merit: 250
Segwit geçişleri ile BTC suan ihtiyaçlara cevap verebiliyor. Merkezsiz bir yapınin gelecekteki gelişen teknolojiye yenik düşmesi mümkünmü sizce ?

Mümkün Ethereum ortaya çıkmadan kimse BTC'nin bi alternatifi olduğunu düşünmüyordu ancak Ethereum tarih değiştirdi desek yeridir adamlar bırakın Bitcoin'i geleceği değiştirdi be.
full member
Activity: 571
Merit: 113
Ne demiş atalırımız Akıl akıldan üstündür
member
Activity: 294
Pek kolay olmasa da olabilir diye dusunuyorum. Teknoloji teknolojiyi yenebilir.
member
Activity: 308
quantum bilgisayarları bir tehdit. Ama o gün geldiğinde bu iş için bir fork yapacaklardır.
newbie
Activity: 1
yukarıda bazı arkadaşların da söylediği gibi olayı bitcoin olarak değil de blockchain teknolojisi hakkında cevaplamak doğru olur ama bitcoini zorlayacak kripto para  blockchain teknolojisinin rakibi tangle ve -iota- olacaktır. bence geleceğin en büyük parlayanı blockchain de ethereum , litecoin monero ve ripple Tangle da ise şimdilik alımı satımı zor olsa da iota geleceğin parlak yıldızları
full member
Activity: 350
Merit: 100
Tabi ki olacak üstat hiç bir şey baki değildir. illaki bir gün geçilecek, ama o zamana kadar gidilecek çook ama çook yol var.
full member
Activity: 252
Merit: 100
The Standard Protocol - Solving Inflation
Başka teknoloji çökertirse bitcoini bizde ona geçeriz napalım Cheesy
full member
Activity: 504
Merit: 101
düşüncem yanlış mı bilmiyorum ama ilerde bitcoin pazarının değeri daha da büyüdüğünde artık devletler bitcoini ülkesinde yasaklayıp daha kolay olan merkezleşmiş kripto paralar çıkarırlar diye düşünüyorum. Mesela devletler Ripple`a destek verip bitcoine karşı da gele bilirler. Zaman her şeyi gösterir sanıyorum
sr. member
Activity: 546
Merit: 262
Teknoloji günümüzde o kadar hızlı gelişiyorki geleceğe yönelik bir tahminde bulunup gelecekte şunlar asla olmayacak demek gerçekten çok zor.Ama bitcoinde kendini sürekli yenileyerek yaşamaya devam edebilecek bir sistem. Smiley
Pages:
Jump to: