Pages:
Author

Topic: Gelin Bitcoinin geleceğini tartışalım . - page 3. (Read 17848 times)

newbie
Activity: 33
Merit: 0
Bir çok insan şimdi bitcoinin fiyat düşüklüyün yaşadını idda eder. Amma ben böyle düşünmem çünkü bi önceki fiyata bakdıkda 700-800 dollar oldu açık gözüküyor. Şimdi ise 8000-9000 dollar. Amma bundan biraz önce fiyat 20000 e kadar yükselmişdi. Her bir şey ola bilir . Net bi şey söylemek mümkünsüz.
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
Artık " gelecekte " kelimesini kullanmanın gereksiz olduğunu düşünüyorum
Gelecekte para diye bir kavramın kalacağını düşünmüyorum.
Şuan ise evet şuan bitcoin dünyanın para birimidir.
Ve miktarından dolayı fiyatı şuan çok komik bir rakamda.
newbie
Activity: 70
bitcoin bana göre gelecekteki kripto paraların temelidir yani kağıt paraların gelecekte kaldırılacağı her ülkenin dijital parasının olucağı fikrindeyim
full member
Activity: 630
Merit: 103
bnce gelecegi yok. btc yok olacak başka teknolojiler gelecek daha üst düzey

mesela ne gelecek? ilk dalgayı yaratan, sizin bu foruma kaydolmanızı sağlayan şey de bitcoin değil mi? bitcoin her zaman en üst sırada yer alacak, geleceğin temellerini atan bir fikir ve dünyayı değiştiren bu coin mutlaka daha da gelişecektir. daha üst teknoloji gelse de bitcoin yok olmaz
member
Activity: 476
Merit: 75
Günlük ödeme aracı olmaktan ziyade bence muhtemelen dijital altın hatta elmas olarak algılanacak ve yastık altlarında usb vüzdanlarda yerini alacak :d Daha herşeyin başındayız.
full member
Activity: 728
Merit: 151
bitcoinin geleceğini parlak görmüyorum..teknolojisi hantal ve ilkel kaldı..light netw de bi yere kadar işe yarayacak gibime geliyor..ethereum pos sistemine geçtiğinde asıl o zaman yıldızının parlayacağını düşünüyorum.bugün windows 95 i hatta windows 3x i  kim hatırlıyor ? ay şöyle güzel grafik arabirimi vardı yok böyle güzel bizi dostan kurtardı falan ? yadeden bile yok Grin
sr. member
Activity: 868
Merit: 265
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
Bitcoin biraz bu anlamda farklı olabilir. Yani pek de telefon modelleri gibi bakmamak gerekir. Şimdi öncelikle şunu söylemek lazım. Bizim bugünlerde tartıştığımız tek başına Bitcoin mi yoksa Blockchain mi herkes bunu göz ardı ediyor. Piyasa sadece Bitcoin'i değil aynı zamanda teknolojiyi de ifade ediyor. Bitcoin bu anlamda uzun süre tek kalacak gibi. Ethereum belki yaklaşabilir ama onun dışında Bitcoin gibi bir coin çıkması pek mümkün görünmüyor. Bitcoin piyasa için şu an Altın. Daha değerli olanı çıkabilir ama her zaman geçerliliği olacaktır. Fiyatı içinse 1-2 yıl içinde 100K üstüne çıkmasını beklemek bence ütopya değil.
member
Activity: 336
Merit: 12
Merhabalar

Biz millet olarak bu kripto dünyasına bitcoin ile tanışmış bireyleriz. Ben kendi fikirlerimi söylemek istiyorum bitcoin hakkında;

Piyasaya girdikten sonra o kadar çok kurcayip bakınca çoğu yeni projenin bitkinden daha hızlı, daha kullanabilir ve gönderim olarak daha az maliyetli olduğunu ve geleceğinin olduğunu gördüm. Benim kanaatimce çoğumuz yüksekten bitcoin aldık ve bekliyoruz. Açıkçası ben aldığım fiyatı görünce elimden çıkaracağım çünkü öyle çok yüksekleri göreceğime inanmıyorum. Zararınızı çıkarırsanız elinizden çıkarın. Daha tecrübeli arkadaşlar da fikrini yazarsa aydınlanırız. Teşekkür ederim şimdiden.

Pek Bitcoinin geleceği tartışması olmamış bu, kendi bitcoin geleceğinizi paylaşmışsınız gibi gelmiş Smiley

Bitcoin bu ve benzeri durumlardan pek etkinlenmeyecektir. Şöyle sorayım, asıl zor olan Bitcoine "çok hızlı, çok ucuz" transfer yeteceği mi eklemek mi, "çok hızlı, çok ucuz" transfer yeteneği olan bir coini 20.000 dolar yapmak mı (marka değeri, repütasyon oluşturmak mı)? Sizce "çok hızlı, çok ucuz" transfer yeteneği olan bir çok alternatif varken bitcoine bunu eklemek gerekli mi gerçekten?

Marka değeri var kabul ediyorum. Ama yatırımcılar kar amacıyla yatırıyor yoksa bitcoinin teknolojisini sevdiği için mi ?

Teknolojinin önünde hiç birşey duramaz örnek malum nokia zamanında en çok satan telefondu ama akıllı telefonlar çıkınca ve yanlış hamle ile windows isletim sistemini eklemeye çalıştılar sonuç hüsran.
newbie
Activity: 79
bnce gelecegi yok. btc yok olacak başka teknolojiler gelecek daha üst düzey
legendary
Activity: 1288
Merit: 1110
Merhabalar

Biz millet olarak bu kripto dünyasına bitcoin ile tanışmış bireyleriz. Ben kendi fikirlerimi söylemek istiyorum bitcoin hakkında;

Piyasaya girdikten sonra o kadar çok kurcayip bakınca çoğu yeni projenin bitkinden daha hızlı, daha kullanabilir ve gönderim olarak daha az maliyetli olduğunu ve geleceğinin olduğunu gördüm. Benim kanaatimce çoğumuz yüksekten bitcoin aldık ve bekliyoruz. Açıkçası ben aldığım fiyatı görünce elimden çıkaracağım çünkü öyle çok yüksekleri göreceğime inanmıyorum. Zararınızı çıkarırsanız elinizden çıkarın. Daha tecrübeli arkadaşlar da fikrini yazarsa aydınlanırız. Teşekkür ederim şimdiden.

Pek Bitcoinin geleceği tartışması olmamış bu, kendi bitcoin geleceğinizi paylaşmışsınız gibi gelmiş Smiley

Bitcoin bu ve benzeri durumlardan pek etkinlenmeyecektir. Şöyle sorayım, asıl zor olan Bitcoine "çok hızlı, çok ucuz" transfer yeteceği mi eklemek mi, "çok hızlı, çok ucuz" transfer yeteneği olan bir coini 20.000 dolar yapmak mı (marka değeri, repütasyon oluşturmak mı)? Sizce "çok hızlı, çok ucuz" transfer yeteneği olan bir çok alternatif varken bitcoine bunu eklemek gerekli mi gerçekten?
newbie
Activity: 36
Elinde bitcoin olanların acele karar vermemesi gerekir, bence değerini bulacaktır. Çok ani hareketlerden kaçmak lazım, sonunda mutlaka kazanç olur ama evi arabayı satıp girilecek bir şey değil tabi ki, herkes bütçesi ölçüsünde değerlendirmelidir.
newbie
Activity: 33
var olan yorumlar ve grafik değilde bitcoinin durumuna göre hareket ediyorum. çok fazla ben biliyorum diyip veri paylaşan var. sağdan soldan duymak yerine iyi inceleyip okumak lazım
newbie
Activity: 146

Bitcoin'in devletlerden daha güçlü olamayacağı anlaşıldı en azından. Devlet kontrolünde olacak bitcoin'in borsadan daha fazla kazandıracağına inanıyorum.

Bitcoin ve türevlerinin halk nazarında büyük bir handikapı var. Cüzdanınızı banka vs gibi üçüncü şahıslar koruyamıyor. Güvenliğinden sadece siz sorumlusunuz. Kripto paraların üçüncü şahıs güvenliğine ihtiyacı var. Cüzdanı alıp bankaya koymak değil kastettiğim.
member
Activity: 308
Merit: 11
Buraya girenlerin ciddi bir kısmı en az 15 bin dolardan almış denilebilir. O yüzden büyük bir bekleyiş içindeler. Dediği gibi arkadaşın tekrar o seviyeler olur mu. Olsa bile daha çok kâr ettirir meçhul
member
Sadece tek birsey soyleyecegim evet daha hizli olabilirler fakat bitcoin olmadan nasil baska altcoin alabileceksin? Smiley ileride ethereum daha cok entegre olabilirse sisteme olabilir.

Ethereum ya da başkaları piyasaya girdiğinde, bitcoinin hacmi azalacak ve hodl yapanlar hariç kişiler bitcoin al sat yapmayacaktır.
member
Bitcoin'in geleceğini konuşalım deyip aldığım fiyata gelince elden çıkartacağım çünkü çok yüksekleri göreceğime inanmıyorum demek zaten Bitcoin'de bir gelecek görmüyorsun demektir. Tartışacaksak neden Bitcoin'in dünyadaki finansal yapıyı değiştireceğini, Bitcoin'in tek başına değil ama diğer kripto paralarla birlikte ödeme alışkanlıklarını şimdiden değiştirmeye başladığını vs. konuşalım isterseniz... Yoksa yüksek fiyattan aldım zarardayım diye başlarsanız zaten bir gelecek göremezsiniz...

Ben kendi fikrimi paylaştım o kısım da, herkes kendi yorumunu yapabilir ve nedenleriyle birlikte geleceğini on görenlerin fikrini istedim.  Acaba tam okumadan sırf eleştiri olsun diye mi yazdınız.
newbie
Activity: 96
Bir düzenleme gelecektir elbette ama şu an için ucu ve sonu belli olmayan bir durum, sonuçta her arz kendi talebini yaratır bu arz başka bir yatırım aracına yönelirse yine düşüş gelecektir.
hero member
Activity: 1319
Merit: 593
In #Bitcoin me trust
Bitcoin'in geleceğini konuşalım deyip aldığım fiyata gelince elden çıkartacağım çünkü çok yüksekleri göreceğime inanmıyorum demek zaten Bitcoin'de bir gelecek görmüyorsun demektir. Tartışacaksak neden Bitcoin'in dünyadaki finansal yapıyı değiştireceğini, Bitcoin'in tek başına değil ama diğer kripto paralarla birlikte ödeme alışkanlıklarını şimdiden değiştirmeye başladığını vs. konuşalım isterseniz... Yoksa yüksek fiyattan aldım zarardayım diye başlarsanız zaten bir gelecek göremezsiniz...
sr. member
Activity: 868
Merit: 265
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
Bitcoin her gelisme yasadiginda fiyatinda Olympus hareketler oluyor.  Örneğin blok artışında fiyat arttı. Bunun yani sıra populerligini arttıran bir gelişme olduğunda da aynı şekilde fiyatı arttı. Talebi artan her şeyin, tam rekabet piyasasında fiyatı artar. Bitcoin tam rekabet piyasası koşullarına çok yakın. Merkeziyetsiz olması bunda çok büyük etken. Bu sayede fiyatı tamamem arz - talep dengesiyle oluşuyor. Dünya üzerinde herkes aynı anda satış rakamını 100k ya çekse şu anda BTC fiyatı 100k olur. Yani fiyatı insanların kaç dolar a satmak istediğiyle alakalı. Bu nedenle de insanlara özellikle elinde çok fazla Bitcoin tutanlara, Bitcoinin bir geleceği olduğuna, bugün satmaktansa ileride satmanın daha karlı olduğuna inandigi an fiyatı artacaktır.  Bitcoin geleceği noktasında ise, evet fiyatı illa ki geleceğiyle alakalı, ancak Bitcoin bir vizyon ve sadece bir kripto parayi değil tek başına tüm piyasayı temsil ediyor. Aynı zamanda blockchain teknolojisini dünyaya duyurmak gibi de bir durumu vardi. Ileride çok farkli ve degerli kripto paralar cikacaktir ama bence Bitcoin her zaman var olacaktir.
member
Activity: 210
Merit: 10
Sadece tek birsey soyleyecegim evet daha hizli olabilirler fakat bitcoin olmadan nasil baska altcoin alabileceksin? Smiley ileride ethereum daha cok entegre olabilirse sisteme olabilir.
Pages:
Jump to: