Pages:
Author

Topic: George Soros Kripto Para İşine Girmeye Hazırlanıyor! - page 2. (Read 583 times)

full member
Activity: 350
Merit: 100
george soros kafasına göre iş yapıyor, bu şekilde kafasına göre girip bir çok borsayı alt üst ettiği söyleniyordu bu adamın,  o yüzden dikkatli olmak lazım
sr. member
Activity: 840
Merit: 300
george soros diyince tüylerim diken diken oluyor benim, yani tam bir para babası bu adam, para babalarına karşı dikkatli olmak lazım
sr. member
Activity: 548
Merit: 251
george soros nereye giriş yapsa oradan kaçacaksın diye düşünen biriyim ama bu piyasayı sadece bu yüzden bırakmaya niyetim yok.  Çünkü bu piyasa diğer piyasalar gibi kolayca etki altına alabileceği dümenlerini dön dürebileceği bir piyasa değil.
member
Activity: 280
Merit: 10
george soros bir işin içindeyse oradan kaçacaksın boşuna buralarda bu adama bu kadar yüklenilmiyor, yaptıkları ortada sonuçta bu adamın
sr. member
Activity: 630
Merit: 252
Piyasada kim bilir kimlerin parası var önceden beri, bu insanların bu piyasaya daha yeni gireceğine nedense inanamıyorum. Neticede bunlarda bir çeşit balina , bir eksik bir fazla bizim için farketmez diye düşündüm haberi okuduğum zaman.
full member
Activity: 457
Merit: 101
Kripto para işine girmeleri güzel olur. Piyasaya canlılık katacaklar. Hatta ico bile yapsalar güzel olur. Merkezi olmayan(aslında var Smiley ) önce kötüleme sonra övme platformu Soroscoin yada sorostoken  Grin
full member
Activity: 252
Merit: 103
Bi Georgre Sorus eksikti bu işlerde artık oda girdiğine göre artık tam oldu Cheesy kripto para dünyasını epey bir ileri atarsa herkes için çok iyi gelebilir özellikle mayıs haziran ve sonraki aylar için.
full member
rackfeller değil hocam, rockfeller diye biliyorum o ailenin adını, şimdi bu sorosçular vs bu piyasayı dediğiniz gibi bitiri, süngerini çıkarır, bunların dünya çapında medya kanalları var
full member
Activity: 602
Anasını belleyecekler piyasanın ne soroslar kaldı ne rackfeller kaldı bu adamlar nerey el atsalar tecavüz edip çıkıyorlar. Piyasanın büyük kısımını ele geçirirlerse iş kötü
newbie
Activity: 280
Merit: 0
    Ticaretine girmeden önce balon eleştirisini getirip fiyatı aşağı çekerek almak amaçlı manipüle etmek daha sonra olumlu açıklama ile yükseltip parayı katlamak için yapılmıştır
full member
Activity: 714
Merit: 125
MTGox'un satışlarını karşılasın yeter kapitalist ailelerin alacağı kripto para tutarları. Soros'un u piyasaya girmesi nekadarla gireceğinden çok benim için bunun bir referans olarak algılanacağıdır. Soros veya Rockefellerlar bu piyasaya yatırım yapıyorlar demekki iyi olacak gibi olumlu bir algı oluşması.
jr. member
Activity: 364
Merit: 5
Dün Piyasalarda  büyük bir yükseliş oldu , çoğu kişi bunun Soros ve Rockefellerın kripto paralara yatırım yapacağı haberleriyle ilgili olduğunu söylüyor . Bu kadar çabuk etki etmesini beklemiyordum . Çıkan haberlerde Soros un 26 milyar dolar , Rockfellerin 3 milyar dolar civarı yatırım yapacağı söyleniyordu  .
member
Activity: 308
Büyük yatırımcıların kripto piyasasına girmesi şart yoksa başka türlü bu piyasa hareketlenmeyecek olduğu yerde kalacak. Bugünkü kıpırdanmada bu haber yorumlandı. Haberi bile yetiyor.
member
Activity: 490
Merit: 13
BIB Exchange
Bugünkü yükselişlerde George Soros'un alımlara başlamasının etkili olduğu söyleniyor.
Ufak bir parça alımla bu kadar yükseliş görmemiz gerçekten ilerisi adına umut verici.
jr. member
Activity: 139
Merit: 1
bu tarz haberler artsın çoğalsın bizede olumlu yansısın inşallah..
member
Activity: 364
Merit: 20
Bir balina daha piyasaya girip kucuk baliklari avlama pesinde olur onlara da kazandiralim gelsinler.
member
Activity: 392
George Saros ve dünyanın ileri gelen milyar dolar servete sahip işadamlarının kripto para piyasasına girmesi ile bu piyasanın bizlere daha iyi para kazandıracağını düşünen var ise hiç boşa heveslenmesin bu adamlar kan emici bize bir şey bırakmayacaklar.
member
Merit: 11
George SAROS Rockefeller ve arkasında gelecek milyar dolar servet sahini yatırımcı iş adamları , bana göre bu adamaların kripto piyasasında yer alan biz küçük yatırımcılar için hiç iyi olmayacak piyasasının cılkı çıkacak.
member
Activity: 336
ÜNLÜ milyarder George Saros kripto para işine girmesi ile kripto piyasasında büyük hacimler oluşacaktır.Gelecek yıllarda hizmet alanında daha çok digital para dönüşümü kullanımı hızlanacaktır.Diğer iş adamlarından da benzer adımlar gelecektir.
legendary
Activity: 2772
Merit: 1557
belkide haberden çok önce topladilar fonlarını hazir hale getirdiler. sonrasında haberi duyurmuş olabilirler

Bu konuda hemfikirim. Böyle insanlar yatırım yaptılarsa kimseye belli etmeden büyük miktarda yatırım yapmışlardır. Haber salındıktan sonra fiyatların yükseleceğini zaten biliyorlar, spekülatif hareketlerden önce dip fiyattan toplamışlardır Smiley
Pages:
Jump to: