Pages:
Author

Topic: George Soros Kripto Para İşine Girmeye Hazırlanıyor! - page 4. (Read 583 times)

full member
Activity: 196
Merit: 100
bitfinexin 12 token eklemesi, bu adamin piyasaya ses getirerek girmesi ve altlarin yeterince dusuk seviyede olmasi. bunlarin hepsini birlestirince boganin gelecegini dusunuyorum.

Bu söylediğiniz 2 haber umarım boğa piyasasının başlangıcı için bir başlangıç olur.Alt coinlerin de düşük seviyede olması boğa için uygun bir ortamın oluştuğuna işaret.
legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
doğru yolda devam ediyoruz demek ki..

Dünyanın ünlü milyarderlerinden George Soros  26 milyar dolarlık aile ofisiyle kripto piyasasındaki dijital varlıkların ticaretini yapmayı planlıyor.

New York merkezli Soros Fund Management’ın makro yatırım başkanı Adam Fisher’ın, son birkaç ay içinde dijital para ticareti yapmak için gerekli onayları aldığı kaydedildi.

Hatırlanacağı üzere Georgo Soros bitcoin ve türevleri hakkında "tipik balon" demişti.Şimdi ise ticaretini yapmak için kolları sıvamış vaziyette.Önce balon derler sonra o fırsat trenine herkesten önce atlarlar.Bu şekilde zengin olmuyorlar mı zaten?

Haberin devamı için:https://uzmancoin.com/bitcoin-soros-ticaret/

member
Activity: 182
Merit: 10
Soros'un $7000'den bitcoin alacağına inanmak hayalperestlik olsa gerek.
Buradan alıp ath seviyelerinden satmaya kalksa 3 kat etmez, ama $2000'e çekilirse 10 kat eder.
Yada çoktan alım yaptılar, şimdi de daha fazla düşüş olmasın diye gürültü yapıyorlar.
legendary
Activity: 1484
Merit: 1000
bitfinexin 12 token eklemesi, bu adamin piyasaya ses getirerek girmesi ve altlarin yeterince dusuk seviyede olmasi. bunlarin hepsini birlestirince boganin gelecegini dusunuyorum.
full member
Activity: 252
Bu adam piyasaya girmeye hazırlanıyorsa boğa sezonu yakındır diyorum. Bu adam yaş tahtaya basmaz. Bizim balina dediğimiz adamların çoğunu tek hamlede yer bu adam. Aynı zamanda bir çok manipülasyona da hazırlıklı olun bu adamlarda fair play yoktur.
full member
Activity: 238
Merit: 101
The Experience Layer of the Decentralized Internet
kimdir nedir bilmiyorum ama hicte iyi bi seymis gibi gelmiyor bana. bu adamlarin dini imani paradir. bu piyasada her boku yapabilirler gibime geliyor.
member
Activity: 140
bu adamin piyasaya girmesinin pozitif etki yapacagini dusunuyorum. buyuk insanlar bos yere girmez bu piyasalara. saglam para vuracaktir. bizimde faydalanmamiz lazim.
jr. member
Activity: 322
Merit: 2
haberi ilk duyduğumda edişelenmedim desem yalan, neticede dünyada ki bir çok borsada işlem yapıp parasına para katmış ve bu piyasaya da boşuna girmeyecektir. fiyatlar üzerinde ki etkisini bekleyip görmek gerekecek.
jr. member
Activity: 252
Merit: 1
George Soros kimdir? hakkında çok bilgim olmasa da finans kurumlarının dünyadaki ilk 10 da hatta ilk 5'de olan ismi. kriptoların market değeri trilyon dolara dayandığını görmesi ile her zaman kazanan aracı kurum olmak istiyor. borsa, altın gibi yatırım araçlarında bunu yaptı, sıra kriptolara geldi demek.
member
Activity: 112
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
once balon vs de. bi sekilde fiyati dusur. sonrada piyasaya gir. zamaninda bi banka ceosuda bunu yapmisti.
sr. member
Activity: 840
Merit: 300
George Soros u çok içten pazarlıkçı bir insan olarak görüyorum, dünyanın geleceğine yön vermeye çalışıyor sürekli ki bence bu ahlaki bir tutum değil.
full member
Activity: 308
Son zamanlarda Bitcoin'e balon diye atıfta bulunup daha sonra en çok yatırımı yapmak da moda oldu herhalde. Bitcoin'e balon diyen birçok kişi ve mecra şimdi birdenbire sıcak bakmaya başladı. Demek ki atıp tutma ile olmuyormuş o işler.
member
Activity: 294
Borderless for People, Frictionless for Banks
Ilk verilen demecler ile marketin degerini dusurtup toplayabildikleri kadar topluyorlar ve sonrasinda pump yaparak servetlerine servet katacaklardir. Bu aradaki pumptan biz de faydalanip belki uc-bes yolumuzu buluruz.
full member
Activity: 364
Merit: 114
The revolutionary trading ecosystem
Ne olarak girecekmiş? Dünyada kara para aklama, toplumları devletlere karşı isyana teşvik gibi konularda 10 numaradır da kendisi. Başta bunun gibileri yasaklayıp tutuklasınlar kriptoya düzenleme getirecekleri, bunlar uzak dursun piyasadan.

Ben gireceğini de pek düşünmüyorum çünkü çoktan girmiştir piyasaya, bunun gibiler birşeyden eksik kalmazlar. Yeni dünya düzeni denen şeye şekil veren baş vampirlerdendir kendisi. Bitcoin'e de balon demişti, bunlar balon diyorsa bilin ki tersidir zaten, bu ne derse tersini yapın.
member
Activity: 196
İyi turkuaz medya grubuna da malzeme cıktı Soros'un yeni projei btc diye manşet atıp btc yi kahve köselerinde dayılar tarafından yerin dibine sokulma kaderiyle yalnız başına bırakabilir.
sr. member
Activity: 588
Merit: 251
George Soros gibi para babalarının kripto para işine yatırım yapması çok önemli buluyorum çünkü diğer para babalarıda George Soros sayesinde bu piyasaya yatırım yapabilir ilgi duyabilir bu sayede piyasa hareketlenir.
full member
Activity: 742
Merit: 112
George Soros kriptolara yatırım yapacaksa geleceğinden daha emin olabilirsiniz. o bahsedilen servetinden daha fazlasına sahip olduğu düşüncesindeyim. pumpları ekibi ile birlikte hazırlar paraya para demez. ne zaman başlayacakları önemli. bitcoin balon patladı denilen süreçte sorosun kripto varlıklara yatırımı balon olmadığının kanıtı gibi. hangi devlet ne derse desin. onlar da resmi borsalarını açmaya başladıklarında bu iş patlayıp gidecek.
full member
Activity: 434
Merit: 111
Hydax Global Bounty Program
Bu George Soros ve kendi algı yönetim gücü, bizim gibi 3. dünya ülkelerinde çok etkilidir, bir çok ülkede burslar verir bunlar, ama karşılığını da alırlar o burs verdiklerinden, medya ile de çok yakından ilgililer. bu adamdan kormak lazım
jr. member
Activity: 154
Merit: 1
Arkadaşlar bu soros zamanında arastırmısın bununşa ilgili konuda açabilirim. Eger bu adam bu sektöre giriyorsa kesin bir seyler olur ama cok büyük bir seyler piyasayı sallar izleyin.
jr. member
Activity: 896
Merit: 9
Zenginin bu piyasa girme amacı daha fazla paradan başka birşey olamaz. Eğer girerse piyasa nur topu gibi bir balina kazanmış olur ve iyice suyu çıkar buraların

Çok yerinde bir tespit. Haberi okuduğum gibi aynı şeyi düşündüm. Bugün market bu haldeyse işte bu tip balinalar yüzünden. Gözleri doymak bilmiyor, şu kadar paranın içinde halen küçük yatırımcıyı silkeliyolar.
Pages:
Jump to: