Pages:
Author

Topic: Giderek artan sahte para haberleri ve bu dolandırıcılara karşı kesin çözüm - page 2. (Read 454 times)

newbie
Activity: 140
Merit: 0
Dijital paraların en büyük artısı sahtesinin yapılamaması, kağıt paralarında en büyük zaafı da sahtesinin çok kolay yapılabiliyor olması ve mağduriyetlerin çok olması. O yüzden bir an önce dijital paralara geçilmeli ve kağıt paralar tedavülden kalkmalı.
jr. member
Activity: 252
Merit: 3
Kesin cozum olabilir mantikli ama kim kullanir sosyal hayatta alis veris yaparken bitcoini. Daha sabit kurlu bir kripto para olabilir cikarilirsa oyle bir kripto para transfer ucreti olmayan hizli transfer edilen ancak bu sekilde gecebilir kagit paralarin yerine.
member
Activity: 252
Merit: 10
bitcoin sahip çıkalımda alışveriş yaparken insanın içi acır harcadığı zaman .  ya çıkarsa ya düşerse  sabit bir kur olmadığı sürece kimse harcamaz.
member
Activity: 490
TRT'de kamu spotuna ben rastlamadım bu gerçek mi ya, insanlarını neyden koruduklarını zannediyorlar bunlar  Smiley
Ne kadar öcü gibi gösterilmeye çalışılsa da bir gün kripto paraların değeri mutlaka anlaşılacak.

Hocam adamların ne yapmaya çalıştıkları hakkında bir fikirleri yok. Gerçi olmasınada gerek yok. Gerizekalı muamelesi yapıyorlar halka ve buna göre reklamlar, kamu spotları, tv dizileri ve filmler izliyoruz. Dolayısıyla algıda değişiyor ve artık normal görüyoruz.
member
Activity: 308
Hepimiz çok iyi biliyoruz ki bitcoin kopyalanamaz ve sahtesi yapılmaz. Üretileceği adette bellidir. Bu adet asla değişmeyecek buda kesindir. Halbuki kağıt paralar için bunları söylemek imkansızdır.
member
Activity: 266
Kağıt paraların çok rahat sahtesi yapılabiliyor ve insanlar ellerindeki paraların gerçek mi sahte mi olduğunu anlayamıyor ancak bankaya gittiği zaman anlayabiliyor. Fakat bitcoinin sahtesi üretilemiyor ve kaç adet üretileceği de belli. O yüzden bir an önce kripto paralara geçilmeli devletlerin kontrolünde tabi ki.
sr. member
Activity: 840
Merit: 253
sahte parayı önlemenin yolu kripto para değil dijital para yani bankamatik  ve kredi kartlarından geçiyor.
öncelikle kağıt para tedavülden kalkacak sonrası kripto para dijital para ile eşitlik isteyecek.
yoksa kağıt para kalkıp kripto paranın onun yerini alması daha çok uzun yıllar gerektirir.
sr. member
Activity: 854
Merit: 267
Bitcoin bu anlamda çok ön plana çıkıyor sahte para basan dolandırıcıların tamamen işini bitirecek. Fakat Bitcoinde tüm dolandırıcılıkların önüne geçemiyor böyle birşey de mümkün değil galiba
full member
Activity: 413
Merit: 100
Kalpazanlık para icat olduğundan beri süregelen ve engellenemeyen bir olay. Devletlerin kalpazanlarla mücadele etmek için harcadığı zaman ve para ziyan olup gidiyor. Kripto paralar taklit edilemez olduğundan bu konuda en iyi alternatf olabilir.
full member
Activity: 344
Elektronik paraları kağıt paraların yerine geçeceğini her zaman söylüyoruz. Kağıt parada sahtecilik vakaları çok olur, banka ATM sinden çektiğiniz paralara bile dikkat edin , başıma geldi. Devletlerin karşılıksız olarak para basma gücü ellerinden gidecek, olumsuzlama çabaları bundan kaynaklanıyor.
full member
Activity: 224
Dünya bu teknoloji ile bir çağın daha sonuna geliyor ve yepyeni bir çağa adım atıyor. Bütün siyasiler ve hükümetler bu devrim karşısında endişeli, verdikleri demeçler bunu yansıtıyor. Fakat devrim halktan başlar farkında değiller.
newbie
Activity: 210
çok ilginç eğer trt böyle bir şey yaptıysa.devletin en önemli basın yayın organın yanlış bilgilendirme yapması kabule edilemez.
newbie
Activity: 196
sahte bitcoin mi basmışlar? Cheesy ankara'da dediği için inanmadım ama haber adana'da olsaydı kesin inanırdım  Grin
member
Activity: 322
Merit: 12
Kesinlikle kesim cozum olacaktir. Ama kagit paralari kaldirma sureci oldukca zor ve uzun bir surec. Yakin zamanda olacak is degil.
member
Activity: 350
Merit: 11
Evet güzel bir konu açmışsın . Kripto paraların yararları
Kalpazanlık yapılamaz
Sahtesi yapılamaz
Kağıt paralar gibi mikrop bulaşma şansı yok,
Fazla basılamaz.
En güzel tarafı uluslararası geçerliliği en yüksek para
Durdukça kazandırır.
Yenilikçidir.
jr. member
Activity: 238
Merit: 3
Sahte parayla basa cikmanin en guzel yolu bence kripto paralar su an cozulmesi gereken tek kisim transfer ucretleri bunun disinda bir sorunu yok bence.
sr. member
Activity: 617
Merit: 250
Bitcoinin sahtesi yapılamıyor, fazlası basılamıyor, sayısı sabit, hızı yükseltilip, transfer ücreti düşürülürse bir parada olması gereken tüm özelliklere sahip, mükemmel bir ödeme aracı. Teknoloji çağında hala sahte paralarla mücadele ediyoruz.
sr. member
Activity: 420
Merit: 260
Bitcoin felsefesini oturup tartışmak, anlamak ve özümsemek gerekiyor. Bitcoin yeni Fransız ihtilali olmaya çok yakın! Artık devrim paranın üzerinden gerçekleşecek ve devrim durdurulamaz!
sr. member
Activity: 729
Merit: 251
Son bir yılda yaptığım alışveriş vs hatta taksi paraüstü olarak sahte paraya o kadar denk geldimki, bazıları için küçük kendim için büyük olan meblağda parayı çöpe attım. Önce sahte kağıt paralara önlem alsınlar sonra Bitcoin için kamu spotu yapsınlar. Piyasa sahte para, döviz ve altından geçilmiyor. Yanımızda önlem için para makinesiylemi dolaşmamız gerek.
legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
Sahte para muhabbetini geçtim ya bankalar bile elinde olmayan parayla kredi verir oldu, kimin parasıyla kime kredi veriyorsun onu anlamıyorum? Dünyaki gerçek rezervin 10 katı kadar kağıt para basılmıştır, paranında 10 katı kadar insan borçlandırılmıştır.
Pages:
Jump to: