Pages:
Author

Topic: Giderek artan sahte para haberleri ve bu dolandırıcılara karşı kesin çözüm - page 3. (Read 454 times)

member
Activity: 364
Merit: 20
Kagit paralara gore en buyuk artisi da bu bence. Bitcoin olarak degil butun kripto paralar icin gecerli bir baslik olmus bence. Bakalim zaman neyi gosterecek.
jr. member
Activity: 36
Merit: 1
Bitcoin is evolution, evolution is Revolution  Cool
sr. member
Activity: 672
Merit: 277
CAT.EX Exchange
Bitcoin Halklar ile Devletlerin Savaşı olacağa benziyor.Bakalım kazanan kim olacak.Eğer bitcoin yani halklar kazanırsa devletler vergi alamayacak duruma gelip baya güçsüzleşecek.Dünya düzeni sil baştan oluşturulup,yetenekli zeki insanlar ön plana çıkacak.Devletlere ne olacak derseniz bence eskisi gibi israf yapacak paraları olmayacak.Tabi zeki olup bitcoin rezervi tutanlar ayrı  Grin
Bitcoin çok şey değiştirecek çooooooooooooookkk  Smiley
member
Activity: 462
Merit: 10
TRT'de kamu spotuna ben rastlamadım bu gerçek mi ya, insanlarını neyden koruduklarını zannediyorlar bunlar  Smiley
Ne kadar öcü gibi gösterilmeye çalışılsa da bir gün kripto paraların değeri mutlaka anlaşılacak.
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
Öncelikle Yaklaşmakta olanı görebilenlere selam olsun Smiley
sabah kahvaltı ederken bi haber gördüm Ankara da 5 milyon tl civarında sahte para ele geçirilmiş.
Ele geçirilemeyenleri ve günümüze kadar basılmış ve basılacak olanları düşününce insanın fıttırması içten bile değil.
Az önce trt de kamu spotu tarzında bir haber gördüm bitcoinin tehlikeli ve dolandırıcılık için kullanıldığına dair Smiley
Sonunuz yaklaşıyor göremiyor musunuz.
O buruşmuş kokuşmuş altı boş kağıt paralarınızın sonu geldi.
Bitcoin kendi değerini oluşturdu ve insanlar tarafından kullanılmaya başlandı.
Herkesden tek istediğim bitcoinlerinize sahip çıkın.
Etrafınızda kullanmaya çalışın.
Teşvik edin,iş yerinizde geçerli hale getirin.
Mümkünse arkadaşlarınızla sohbetler yapın ve yayabildiğiniz kadar yayın.
BITCOIN KOPYALANAMAZ,SAHTESİ BASILAMAZ...

Pages:
Jump to: