Pages:
Author

Topic: Girdiginizden Beri Airdrop/Bounty Hariç Kar Zarar Durumunuz Nedir? - page 2. (Read 479 times)

member
Activity: 154
Merit: 10
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
Çok fazla değişiklik yapamadım desen yanlış olmaz galiba ama bir çok kişi kazandığı kampanya tokenleriyle yatırım yaptığı için onları hariç kabul etmek zor olsa gerek
jr. member
Activity: 196
Merit: 1
Son 2 ayda bitcoin ve altcoinlerde kalanların miktarı 4 te 1 e düşmüştür. (Bende dahil)
member
Activity: 294
Tam kâr ettim derken yanlış zamanda yapılan yanlış bir hamle ile kazandığım para neredeyse yok oldu. Allah'tan sadece kârim gitti. O yüzden olaya cebimdeki parayı uzun vadede korudum olarak bakıyorum.
jr. member
Activity: 238
Merit: 3
Ben boğa sezonunda girdim iyi miktarda kar elde ettim çektim sonra tekrar girdim ama boğanın sonlarına denk geldi maalesef bu sefer de zarar ettim baya ciddi hala çıkmadım tabi piyasadan artacağını umut ediyorum

Aynı şekilde hocam ilk başlarda güzel kâr etmiştim ama 15 binde aldığım zaman fazla açgözlü oldum zamanını kaçırtip satamadim. Elimde kaldı diyebilirim. Bu dönem inşallah geçer yoksa halimiz kül
member
Activity: 238
Ben boğa sezonunda girdim iyi miktarda kar elde ettim çektim sonra tekrar girdim ama boğanın sonlarına denk geldi maalesef bu sefer de zarar ettim baya ciddi hala çıkmadım tabi piyasadan artacağını umut ediyorum
member
Activity: 138
Merit: 19
Dolar karsiligi olarak 3x yaklasik 6-7 ay oldu ilk kez elime bitcoin geceli ama 2012 den beri  takip ediyorum gecen sene ye nasip oldu almak.
member
Activity: 182
Merit: 11
Ben 150 lira civarı bir şey ile girmiştim. Son düşüs öncesi %650 ye varan bir kar durumum vardı ancak hepsini kaybettim su an zararım %40 civarlarına kadar düştü ne yazık ki
member
Merit: 12
otisbey
 3 4 aydır kripto işindeyim hiç yatırırım olmadı allahtan yoksa sağlam kazık girerdi bna ödül vsler geldi şuana kadar kazancım pek değil ama hiç yoktan iyi 200 lira kadar bir kazancım oldu allah bereket versin ne diyelim Smiley
Zengin değiliz ki yatırım için basalım parayı coine Smiley
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
Foruma kaydım kasım 2013 zarardayım dersem döverler sanırım, yatırdığı çıkaralı 2-3 sene oluyor,  son 3 ayda ciddi anlamda zarar var bendede herkes te olduğu gibi, ama geçen aralık da bir miktar realize olmuştum,
Şimdide piyasa toplansın diye bekliyoruz,
RTE
full member
Activity: 294
Merit: 103
Sürünüyoruz abi hayatımda girdiğim en uzun imza sanırım 3 aydır imzadayım hatta belki çerez parası alacağımızı bile bile girdik neyse sağlık olsun fena zararda olduğum kesin gibi gözüküyor.
member
Activity: 490
Şu anda kardan zarardayım. Anaparamın 1.5 katı toplamda cuzdanlarda duruyor. Piyasa çokmeden once 10 katını gectiğim coinler oldu. Genel anlamdada buna yakın bir karım vardı. Ama bekleriz sıkıntı yok Smiley
full member
Merit: 101
yaklaşık bir yıl önce 400 liraya 0.094 btc almıştım cebimden çıkan tek nakit bu Smiley airdroplardan iyi kaldırdım ve onları borsada iyi şekilde değerlendirdim bir yıl içinde kazandıklarımdan bozduklarımla yaklaşık 60k tl çekim yaptım ve haala elimde hatırı sayılır miktar bulunduruyorum. Aralıktan beri zarardayım ama kripto miktar olarak artıyor ama fiatta düşüşe geçtim. Elimdeki miktarı sürekli arttırma peşindeyim ama çoğu zaman nakite sıkışıp bozuyorum. Fiyatlar toparlanana kadar elde birşeyler kalırsa iyi.
member
Activity: 280
ben hiç kar etmedim neredeyse hocam, o yüzden uzun vade holderlık yapıyorum
member
Activity: 336
Merit: 13
bitcoinwhite yeni adı bitwhite 600 tane düşmüştü bana airdropdan. satmadık zamanında satsaydım 300-400 dolar kaldırabilirdim. şu an bekliyoruz yukarı hareket olursa okutacağım. zararım mı? airdropdan zarar eden varmı?  Smiley zaten havadan bedavaya gelen. bounty de aynısı. alıp karlı yerden satacaksın.

airdroptan zarar edilemeyeceği için konuyu açan arkadaş airdrop/bounty hariç kar zarar durumundan söz etmiş. burada bahsedilen şey ödül kampanyaları dışında para yatıran ve o para ile yatırım yapan arkadaşların şu andaki konumunun nasıl olduğu

forumda insanlar birak içeriği baslikta yazilanlari bile okumaya zahmet etmiyor veya okudugunu anlamiyor.  en azindan 75 ALES sözel sarti gelmesi lazim foruma uyelikte. genel bir kar zarar yoklamasi yapalim dedim pisman oldum konuyu actigima. Sad.
jr. member
Activity: 252
Merit: 1
valla adı üstünde hocam ödül, ödülden zarar olmaz, ama öyle çok da kazandırmıyor amelelik yani, safi amelelik
member
Activity: 63
küçük bütçem kadar kar ettim harçlık çıkarmaya devam
legendary
Activity: 973
Merit: 1053
Kardayım tabiki fakat fırsatları doğru değerlendirebilseydik gerçekten harika olacaktı, 2017 senesi tecrübe açısından çok karlıydı benim için
newbie
Activity: 154
Merit: 0
airdroplar doğru düzgün para kazandırmıyor hocam, o yüzden uğraşılmaz diye düşünüyorum, yani çok fazla kafa yormamak gerekiyor
sr. member
Activity: 303
Merit: 250
genel olarak bi 5k'lık karım var diyebiliriz ama şu bilgisayarın başında döktüğüm tere harcadığım zamana değer mi bilmiyorum.
member
Activity: 448
Merit: 12
Girdiğimden beri bu 3. imza kampanyam. İlk ikisinden henüz ödeme alamadım.
Nakit ilk olarak 200 liralık Ethereum almıştım duruyor, Ethereum'un değeri düştüğü için de zararda sayılırım şimdilik  Cheesy
Pages:
Jump to: