Pages:
Author

Topic: Girdiginizden Beri Airdrop/Bounty Hariç Kar Zarar Durumunuz Nedir? - page 3. (Read 479 times)

full member
Activity: 286
Merit: 100
Zarar ettiğimizde var kâr ettimizde oldu genel olarak bakarsak artışa sayılırım ama şimdilik. Bountyler eskisi gibi kazandırmadığını düşünüyorum. Ödül kampanyasıyla uğraşanlar çoğaldı.
jr. member
Activity: 182
Merit: 1
hiç kazancım olmadı. airdrop faucet siteleri vardır ya köle gibi captcha kod doldurursun. aynanın karşına geçersin gözün kanlanmıştır. onun biraz kolay hali. tek form ile beklentiye giriyorsun. sana gönderirler, yan çizerler, yok olmadık bahane ile göndermezler, borsaya girer bir haller olur grafiğe böyle sonuçlar yaşamamak için airdrop hiç bakmıyorum bile.
full member
Activity: 224
Merit: 100
Bir dönem bir ara verdim ve Bitcoin 15.000 dolarken çıktım. Ocak ayında geri döndüm ve 2 Bitcoin aldım yaklaşık 15.000 dolar civarında şu an 5 Bİtcoin'im var ve kardayım şimdilik. Bitcoin'i panik olup bozmak yerine borsalarda değerlendirmek lazım.
member
Activity: 462
Merit: 10
Üç aydır kripto paralarla uğraşıyorum, Allahtan sıfırdan yatırım yapmak yerine ödül kampanyalarına yönelmişim.
Yatırım yapmış olsaydım herhalde şu an minimum %70 zararım olacaktı..
full member
Activity: 630
Merit: 103
bitcoinwhite yeni adı bitwhite 600 tane düşmüştü bana airdropdan. satmadık zamanında satsaydım 300-400 dolar kaldırabilirdim. şu an bekliyoruz yukarı hareket olursa okutacağım. zararım mı? airdropdan zarar eden varmı?  Smiley zaten havadan bedavaya gelen. bounty de aynısı. alıp karlı yerden satacaksın.

airdroptan zarar edilemeyeceği için konuyu açan arkadaş airdrop/bounty hariç kar zarar durumundan söz etmiş. burada bahsedilen şey ödül kampanyaları dışında para yatıran ve o para ile yatırım yapan arkadaşların şu andaki konumunun nasıl olduğu
member
Activity: 560
Merit: 11
bitcoinwhite yeni adı bitwhite 600 tane düşmüştü bana airdropdan. satmadık zamanında satsaydım 300-400 dolar kaldırabilirdim. şu an bekliyoruz yukarı hareket olursa okutacağım. zararım mı? airdropdan zarar eden varmı?  Smiley zaten havadan bedavaya gelen. bounty de aynısı. alıp karlı yerden satacaksın.
full member
Activity: 630
Merit: 101
Zarar çok, kar da çok. Totalde artıdayız tabi. 2013-2014'lerde buralarda olup, biraz vakit geçirmiş hemen herkes artıdadır burada.

Hocam 2013-2014 den beri forumda olup bountylerde falan zarada nasıl olurki bir kişi böyle dehşetül vahşet karda olması lazım tabiki patlak icolarda parayı bitirmediyse.
sr. member
Activity: 420
Merit: 260
Zarar çok, kar da çok. Totalde artıdayız tabi. 2013-2014'lerde buralarda olup, biraz vakit geçirmiş hemen herkes artıdadır burada.
member
Activity: 336
Merit: 13
Ben ilk yatırımı Aralık ayı sonlarında yapmıştım. O gün bugündür zarardayım eğer ödül kampanyalarından gelenleri çıkartırsak  Sad

yuzde kac zarar?
member
Activity: 602
Merit: 12
elysian.finance
Ben ilk yatırımı Aralık ayı sonlarında yapmıştım. O gün bugündür zarardayım eğer ödül kampanyalarından gelenleri çıkartırsak  Sad
member
Activity: 322
Merit: 23
İlk yatırımı bende Kasım gibi yaptım. Yatırım yaptıktan sonra x3 yaptı. Değerlendiremedik, sürekli kazanırız zannettik. Btc olarak aynen devam..
member
Activity: 336
Merit: 13
Arkadaslar miktar falan karıştırmadan  kar zarar durumuzu yazabilirsinir misiniz?
Bounty/airdrop bunlari hic karistirmadan.

Mesela ben Kasim'da girdim girdim ilk 2 ayda 5-6x arasi kar gormustim ama realize etmedim. Su anda TLye cevirince 1.3x ya var ya yok.
Bu kar da zaten dolarin artisindan kaynakli bir kar gibi gozukuyor. Yani dolar olarak bakarsam karim yuzde 600'lerden yuzde 15 20 ye kadar dusmus.
Pages:
Jump to: