Pages:
Author

Topic: Girdiğiniz ICO'lar, kar-zarar durumları nelerdir? - page 3. (Read 598 times)

full member
Activity: 457
Merit: 101
Geçen sene icoları güzeldi çok fazla olmasa da 3-5 birşeyler kazanıyorduk.Bu pek bişey kazanamadım. Zaten icoların çoğu doğru düzgün para toplayamıyor.Arkadaslarda söylemiş zaten boğa gelmeden icolardan bisey kazanmak zor.
jr. member
Activity: 322
Merit: 2
piyasaya çok geç girdiğim için hemen hepsinde zarar durumu var ve kısa sürede kapatılamayacak kadar yüksekler.
member
Activity: 350
Merit: 12
Hiç mi kar eden yok? En azından 2017 sonu 2018 başından öncceki dönemlerde girenler kar etmiştir diye düşünüyorum ama.
member
Activity: 448
Merit: 10
Şurda çok nadir icoların kar yazdığını söyleyebilirim benim gördüğüm 3-5 ico var yada yok kar ettiren diğerler çok güzel projeler olmalarına ragmen hepsi ico altına sarkmış projeler hepsi zarar yazdırmış.
member
Activity: 518
Merit: 10
Kimsenin kar ettiğini düşünmüyorum açıkçası boga döneminde biraz kazandırmıştır. Hala elinde tutanlar varsa eğer şu piyasada külli zararda
full member
Activity: 630
Merit: 104
hangi icoya girdiyseniz hep bir hüsran olmuştur boğa döneminde icolar kazandırdı ama sonradan hiçbiri kazandırmadı ne yazıkki boğayı beklemek gerek sanıyorum.
member
Activity: 350
Merit: 12
Ben şimdiye kadar sadece tek bir ICO'ya girdim o da Bankera. BTC bazında aldığım fiyata yeni geldi ama ben yatırımı yaparken BTC 11k civarındaydı. Var mı şöyle güzel kar eden ya da nefis batan?
Pages:
Jump to: