Pages:
Author

Topic: Gittiğiniz En Sıradışı Ülke - page 2. (Read 270 times)

newbie
Activity: 41
Merit: 0
August 01, 2018, 11:49:09 AM
Evet arkadaşlar, gittiğiniz en sıra dışı ülke neresidir? Benim Kenya-Tanzanya. 15-16 gün çadırda kaldım ve hayatımın en unutulmaz, güzel gezisiydi. Sizin nereler var?

öyle bir sıradışı yabancı ülke deneyimim olmadı ama Kenya gibi ülkeler görmek istediğim ülkelerdir. O doğal ortamları o kültürleri tanımak isterdim. Nereden çıktı hocam Kenya? Nasıl gittiniz? ne amaçla gittiniz? nasıl bir geziydi? Kenya öyle çok insanın gidip de gezeceği bir ülke değildir de.

2 arkadaş bir turla gittik hocam. Safariye. NatGeo da sürekli görüp iç geçirdiğim yerler, Masai Mara, Serengeti gibi, vardı hep. Fırsatını bulunca arkadaşla birlikte bulduk yurt dışında bir tur ve gittik. Gittiğime çok mutlu olduğum bir geziydi. Tekrar fırsatım olur mu bilmiyorum; ama olursa kesinlikle tekrar gitmek isterim. Eğer böyle bir fırsat olursa kesinlik kaçırmamalı, gitmelisin.
sr. member
Activity: 672
Merit: 251
July 31, 2018, 05:36:04 AM
Gittiğim en sıra dışı ülke COSTA RİCA idi . Halkının açlıktan nefesi kokuyor, bildiğin amerikan sömürgesi ülke ama hepsi çok mutlu. Bu mutluluğu anlayamamıştım. Ayrıca, latin kadınları güzel derler ya bu miti de yıkan bir ülke . 100 kilodan aşağı kadın göremedim ben.
jr. member
Activity: 196
Merit: 2
July 31, 2018, 05:33:34 AM
Kıbrısa gitmiştim fakat böyle bir ülke gibi falan değildi. Gezilecek birkaç yeri vardı sadece onları da gezdim. Gidişim bana hiç bir şey katmadı desem yeridir. Sadece dönüşte biraz alkol getirmiştim o faydasını gördüm.
newbie
Activity: 33
July 31, 2018, 05:23:31 AM
Hiç yurtdışına çıkamadım ama buradan daha sıra dışı bir ülke bulmak zor
newbie
Activity: 12
July 31, 2018, 05:18:02 AM
Türkiye diğer ülkelere gitmedim ama en sıradışı ülke olduğunu söyleyebilirim  her yönden
jr. member
Activity: 238
Merit: 3
July 31, 2018, 04:36:12 AM
Yurtdısında gelince en sıra dısı ülke turkiye olarak görüyorum.
Örgütçülerin kol gezdiği doların 5tl oldugu suriye ve 50 milletten toplama kampı gibi aslında yabancıların sahib oldugu bir haclı ülkesi orda kaldım gerçekden. Costantine de

valla acı ama gerçek tam da dediğin gibi oldu artık Türkiye. Geçen hafta akşam bir bakkala gideyim dedim maşallah Türkçe'den başka bütün diller konuşuluyordu yolda. Önceden evlerinden çıkmayanlar artık baya sahiplenmişler Ankara'yı. Balkonda misafir ağırlıyorlar bağır çağır arapça konuşmalar, köşe başlarında 3-5 kişi toplanmış bir şey konuşuyorlar. dedim burası Ankara mı yoksa ben Suriye'de miyim?
jr. member
Activity: 140
Merit: 2
July 31, 2018, 04:24:50 AM
Yurtdısında gelince en sıra dısı ülke turkiye olarak görüyorum.
Örgütçülerin kol gezdiği doların 5tl oldugu suriye ve 50 milletten toplama kampı gibi aslında yabancıların sahib oldugu bir haclı ülkesi orda kaldım gerçekden. Costantine de
member
Activity: 210
Merit: 10
July 31, 2018, 04:13:26 AM
Evet arkadaşlar, gittiğiniz en sıra dışı ülke neresidir? Benim Kenya-Tanzanya. 15-16 gün çadırda kaldım ve hayatımın en unutulmaz, güzel gezisiydi. Sizin nereler var?

öyle bir sıradışı yabancı ülke deneyimim olmadı ama Kenya gibi ülkeler görmek istediğim ülkelerdir. O doğal ortamları o kültürleri tanımak isterdim. Nereden çıktı hocam Kenya? Nasıl gittiniz? ne amaçla gittiniz? nasıl bir geziydi? Kenya öyle çok insanın gidip de gezeceği bir ülke değildir de.
newbie
Activity: 86
July 30, 2018, 03:44:37 PM
Banada daha ülke dışı görmek nasip olmadı türkiyede bile daha 6-7 il gezmişken yurt dışı görmek için erken olduğunu düşünüyorum ama ülke dışı olarak en çok gitmek istediğim yer Rio De Janerio
hero member
Activity: 1111
Merit: 525
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!
July 30, 2018, 03:38:48 PM
Daha ülke dışına çıkmadım ancak çıkmama gerek yok Adana gibi bir şehire sahip olduğundan canım Türkiye'den daha sıradışısına rastlayacağımı sanmıyorm
newbie
Activity: 41
July 30, 2018, 01:15:57 PM
Pages:
Jump to: