Pages:
Author

Topic: Google Bazı Kripto Para Reklamlarını Engellemekten Vazgeçiyor - page 3. (Read 1021 times)

member
Activity: 350
Merit: 14
Bu konuda büyük sosyal medya kanalları ve arama motorları oldukça ikiyüzlü. Örneğin facebook kendi platformunda ico reklamlarını yasaklıyor ama kendi icosunu çıkarmaya hazırlanıyor. Amerika btc işlemlerini hem düzenlemek istiyor hemde vadeli işlemler açıyor
jr. member
Activity: 308
Merit: 2
Yasallasmasi hizla devam etmesi guzel ama burqda google buradaki pazar payinida almak istedigi anlasiliyor. Ama kaliteli projeler haric reklam verecek projenin cok oldugunu zannetmiyorun. Bizim gibi 10 dolara 3 4 ay reklam yapan enayiler varken ne gerek var oraya reklam vermeye.
sr. member
Activity: 672
Merit: 250
Bu tarz haberleri paylaşanlar neden haberin kaynağının linkini atmazlar. Gerçekten hiç anlam veremiyorum. Bu haberin linki aşağıda inceleyip ona göre karar verin.

https://www.cnbc.com/2018/09/25/google-reverses-ban-on-cryptocurrency-exchange-advertising-in-us-japan.html

Anladığım kadarıyla belirli kripto paraların belirli reklamlar için ABD ve Japonya'daki reklamlar için gevşetilmesi söz konusu. O kadarda geniş çapta değil anladığım kadarıyla..

Aslında doğrusunu yapıyorlar, tamamen kaldırmıyor sadece güvenilir olanlar için o da belirli bir oranda. Burda mağlum projenin reklamlarını hatırladıkça kararı çok doğru buluyorum.
jr. member
Activity: 350
bu kararlarının zaten sürdürülebilirliği yoktu ve bu piyasanın reklamlarında ciddi bir para söz konusuydu. geç bile kaldılar.
jr. member
Activity: 224
Merit: 1
Piyasaya hiç bir etkisi olacağını sanmıyorum. 20 binleri zorlarken google reklamlarını hiç bir etkisi yoktu. Bu saatten sonra google reklamları engellese ne olur engellemese ne olur.
jr. member
Activity: 378
Merit: 3
zaten sürdürülebilir bir yasak değildi. eğer halk bir şeyi istiyorsa bunu ondan alamazsınız halk istediğini bir şekilde yapar.
jr. member
Activity: 630
Merit: 1
Eger talep varsa ve onemli duzeyde gelir sagliyosa bu engellemeyi devam ettirmesinin pek bir anlami yok. Tabiki piyasaya uyacak. Ama boyle buyuk bir oyuncuysaniz bu isin altinda baska nedenlerde olabilir.
jr. member
Activity: 462
büyük bir reklam gelirine daha fazla kayıtsız kalamayacaklardı da zaten. müşterilerinin taleplerine yasaklar koyması çok da sürdürülebilir değildi.
newbie
Activity: 41
Merit: 0
Bu işten gene ayılar karlı çıkacak.
newbie
Activity: 84
Yakında Google de yeni bir coin sistemi getirecek izleyin YouTube vs coin ile ödeme yapmaya başlayacak kendi coini ile be piyasa kontrolü kendilerinde  olucak
member
Activity: 574
Merit: 55
Boğanın tam tepesinde yine yasaklanır, temiz temiz karlarını alıp çıkarlar ohh. Neyse ki bu yapılanlar genel olarak piyasanın bir tutam da olsa yukarı yönlü hareket vermesine sebep olacaktır.
jr. member
Activity: 448
Ya aslında şöyle bakınca gayet güzel gelişmeler oluyor ama ısrarla fiyata yansımıyor. Ben bunu anlamıyorum. Twitter ceosunun açıklaması da ortada. Ama hala artmıyor.
member
Activity: 249
Merit: 11
Bu tarz haberleri paylaşanlar neden haberin kaynağının linkini atmazlar. Gerçekten hiç anlam veremiyorum. Bu haberin linki aşağıda inceleyip ona göre karar verin.

https://www.cnbc.com/2018/09/25/google-reverses-ban-on-cryptocurrency-exchange-advertising-in-us-japan.html

Anladığım kadarıyla belirli kripto paraların belirli reklamlar için ABD ve Japonya'daki reklamlar için gevşetilmesi söz konusu. O kadarda geniş çapta değil anladığım kadarıyla..
newbie
Activity: 46
ben sürekli kriptopara reklamı görüyorum, herhangi bir engel zaten göremedim.
member
Activity: 602
Merit: 12
hatırladığım kadarı ile önce twitter yasakladı sonra facebook en son google . ama hepside geri adım attı diye biliyorum
member
Activity: 210
♦ SIMDAQ ♦
Yavaş yavaş kalkacak yasaklar. 2020'ye doğru herkes bitcoin konuşmaya başlayacak. CNN'de "nasıl ripple alınır" gibi haberler yapılacak. Sonra yükseldikçe yükselecek her şey. 2017'yi yeniden daha güzel bi şekilde yaşayacağız...

Ripple olmasın o artık yeni birşey çıksın be ya  Grin

Google veya diğer herhangi bir kurumun bu yasakları sonsuza kadar devam ettirmeyeceği belliydi. Neticede piyasanın işine gelen olumlu bir karar. Her yerden böyle haberler gelsede güzel bir boğa yaşasak iyi olacak
member
Activity: 249
Bazı kripto para reklamları için engelin kalktığı söyleniyor. Ama bunlar hangi kripto paralar için geçerli olacak ben asıl bunu merak ediyorum.
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
Yavaş yavaş kalkacak yasaklar. 2020'ye doğru herkes bitcoin konuşmaya başlayacak. CNN'de "nasıl ripple alınır" gibi haberler yapılacak. Sonra yükseldikçe yükselecek her şey. 2017'yi yeniden daha güzel bi şekilde yaşayacağız...
sr. member
Activity: 868
Merit: 265
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
Yasaklama yapılırken etkiledi ancak yasak kalkacak haberi hiç etkilemedi. Şu an ki durumun ne olduğunu bilmiyorum yasak duruyor mu kalktı mı ama piyasa artık daha büyük beklenti içinde sanırım.
member
Activity: 182
Merit: 10
en başta zaten neden böyle bi engelleme yaptıklarına bi anlam veremiyor insan
Pages:
Jump to: