Pages:
Author

Topic: Google’ın kurucusu Ethereum madenciliği yaptığını açıkladı - page 2. (Read 482 times)

full member
Activity: 462
Merit: 100
Yakın gelecekte ethereum madenciliği bitecek ve son bulduğunda ethereumun fiyatının oldukça yükseleceği sonrasında da gerçekten bitcoine rakip olacağına kesin gözle bakılıyor
member
Activity: 350
Merit: 10
çok güzel bir haber aslında. google gibi bir devin böyle bir işle ilgisinin olması bile süper. keşke google olarak ethereum a bir üflese de ethereum uçsa biraz. ama demek ki sağlam kar oranı görmüş ki bu işe girmiş.
jr. member
Activity: 252
Merit: 1
ether gibi geleceği olabilecek ve fiyatı ucuz, mining yapılan altcoinler bunlara da odaklanabilir. ether madenciliği mi yoksa direkt ether almak mı daha karlı olur şu aralar bilmiyorum açıkçası. para varsa sanki duruma göre yatırım. hatta profesyonel bir yatırım danışmanı falan. bunlar da var belki bu elemanda.
member
Activity: 280
Merit: 10
valla google ın severları öyle güçlü ki, bir asılsa ethereum a ethereum fırlar fırlar
newbie
Activity: 168
Merit: 0
kendi çapında ether madenciliği yapıyordur. google ve youtube arka planda kullanıcıların işlemci gücünü kullanıyor gibi bazı algılar oluştu zamanında. öyle bir aslı astarı yok ortada. bu google kurucusu da para gani al ekran kartını, yap işte.
hero member
Activity: 1204
Merit: 630
Blockchain beklenen popülerliği yakaladı. Özellikle büyük firmalar bu konuda yararlı olabilecek alanları araştırıyor. Ama bugüne kadar atılan ciddi bir adım yok.
newbie
Activity: 70
tüm google ekibinin kripto paralara bir ilgisi var zaten. madencilikten ziyade yaptıkları yatırımlardan, olmadı gelecek gördükleri coinlerden bahsetseler bile piyasalar yükselir.
full member
Activity: 420
Merit: 100
Etheryum kazımak nedir ya.
Sen koskoca google sirketler gurubusun.
Bir Adwords yazmışsın dünyada tek elsin.
Tutmuşsun Etheryum kazıyorum dyorsun.
Ya yalan haberdir yada bir işgüzarlık var derim.
Çünkü google kendi kripto parasını üretecek bilgiye ve tenolojiye sahip.
Satış pazarlama reklam zaten onların elinde.

kesinlikle katılıyorum. adamlar neden başkasının ekmeğine yağ sürsünler. kendi projelerini ortaya koyar, isterlerse de ethereumu da tahtından ederler diye düşünüyorum.
sr. member
Activity: 980
Merit: 257
52 millliiiiiyaarrrrrr dolar servetim olacak ve ethereum mining yapacağım Cheesy hiç aklıma bile gelmez, sanırım bu yüzden hala fakirim ve sürünüyorum.
newbie
Activity: 3
Birader ALLAH aşkına dünyayı yedin parayı doymadınmı derler adama
sr. member
Activity: 642
Merit: 259
buyuk sirekeytlerin mininbg yapıyor olmasını benzew haber yapmak artık cok sacma butun nuyuk isrketler bunu yapıyor ve yapıcakta.
member
Activity: 378
Merit: 55
Google sahibi o servet ile madencilik yapıyorsa varın siz düşünün nasıl bir madencilik çiftliğinin olduğunu  Grin
biz burada bir iki rig ile kazmaya çalışırken adamda kim bilir nasıl ekipman vardır.
newbie
Activity: 103
Böyle haberlerin daha da artış göstermesi gerekli hem piyasa için hem blockchainin daha yaygınlaşması ve kullanılması için.
jr. member
Activity: 252
Merit: 6
 Bu adamların mal varlıkları az çok ortada, nasıl bu kadar zengin olduklarını anlamak çokta zor değil. Yinede piyasaya olumlu eleştriler şart, bizim ülkemizden de adımlar atılıp yatırımlar yapılsa borsalar canlanır.
sr. member
Activity: 672
Merit: 253
Reklam kokan açıklamalar ama olsun genede güzel. Net serveti 52 milyar dolar olduğu tahmin edilen Sergey Brin işi gücü bırakmış Ethereum kazıyor haberi, Google'nin eski tavırlarını unutturma çabası sanki.
sr. member
Activity: 784
Merit: 268
Helena Helena!
Bir kaç kriptoya övgüler düzmüş, Ethereum madenciliği yaptığı söyleniyor. Ama çok basit bir şey var, Böyle büyük bir firma şahsı kendi kriptosunu çıkarmak yerine neden başka kriptolarla ilgileniyor. Düşündürücü..
newbie
Activity: 280
     İşlerine nasıl gelirse ordan yürüyorlar hep çıkar başka birşey değil işin ucu kişisel yatırımcılara dokunsa keşke ama adamlar paraya doymuyor
newbie
Activity: 152
haberin başlığını okuyunca evde bir köşede sistem kurmuş, orada kendi halinde tavuk yetiştirir gibi madencilik yapıyor izlenimi oluştu Cheesy içerik güzel ama, reklam olmuş yine sektör açısından.
newbie
Activity: 196
eğer google ethereumla ilgineniyorsa kesinlikle ethereumun kurucusu Vitalik Buterin’i Googlea katacaklardır, bu da ethereumun önünü iyice açar.
newbie
Activity: 140
Etheryum kazımak nedir ya.
Sen koskoca google sirketler gurubusun.
Bir Adwords yazmışsın dünyada tek elsin.
Tutmuşsun Etheryum kazıyorum dyorsun.
Ya yalan haberdir yada bir işgüzarlık var derim.
Çünkü google kendi kripto parasını üretecek bilgiye ve tenolojiye sahip.
Satış pazarlama reklam zaten onların elinde.

Google'nın kurucusu diyor, hocam. Google her hangi bir kazım işlemi yapmıyor.
Pages:
Jump to: