Pages:
Author

Topic: Google’ın kurucusu Ethereum madenciliği yaptığını açıkladı - page 3. (Read 482 times)

newbie
Activity: 210
Merit: 0
bu kadar paraya sahip olmuş birisinin böyle bir teknolojiden uzak kalacağını düşünmek saçma bir şey.ben şu an dünyada ki tüm milyarderlerin bu piyasada söz sahibi olduğunu düşünüyorum.
newbie
Activity: 65
sr. member
Activity: 616
Merit: 281
52 milyar dolarlık servetin var ve ether madenciliği mi yapıyor. kilometrekarelik kapalı alanı rahatlıkla kurabilirsin. tutup hobi amaçlı yapıyorsa o ayrı gerçi. bunun yerinde olsam madenciliğin yanında gelecekte patlama yapabilecek coinleri de göz ardı etmezdim.

E öyle yapmış adam zaten. Ether mining yapıyor zcash övüyor. Piyasa yükseldiğin de 2 yerden götürecek planı ve yatırımı yapmış. Pusu da bekliyor. O değil de BTC de Bitmain var, adamlar tekel. Ether de de bunlar var demek ki. Artık 52milyar$ servetinin ne kadarını bağladıysa.
newbie
Activity: 168
52 milyar dolarlık servetin var ve ether madenciliği mi yapıyor. kilometrekarelik kapalı alanı rahatlıkla kurabilirsin. tutup hobi amaçlı yapıyorsa o ayrı gerçi. bunun yerinde olsam madenciliğin yanında gelecekte patlama yapabilecek coinleri de göz ardı etmezdim.
newbie
Yakın zaman içerisinde ethereum madenciliği son bulacak,ve son bulduğunda ethereumun fiyatının oldukça yükseleceği bitcoine gerçekten ondan sonra rakip olacağına kesin gözle bakıyorlar.
newbie
Activity: 56
Şuanda eli para gören çalışarak para kazanmanın ne olduğunu bilen her insanın az çok bilgisi var kripto dediğimiz şeyden. Yani adamlar mantıklı olanı yapıyorlar köstek değil, aktif bir şekilde projeye olan ilgilinerini beli ediyorlar, bunun dışında birde çekinmeden bu iş için fikirleri olduğunu da resmen açıklıyorlar. Herzaman derim yine diyorum bu para dediğimiz şey herzaman elimizde olmayacak, bizim sonraki nesillerimiz tamamen sanal para dediğimiz sistemi kullanacaklar.
newbie
Activity: 72
teknolojiye yakın insanları kripto para teknolojisine yatırım yaparken görmek bu sektöre olan güveni artırıyor. umarım diğer büyük şirketlerden ve kişilerden de benzer yatırımlar, güzel açıklamalar görürüz.
full member
Activity: 630
Merit: 103
sattığımız jetonların ileride ne hale gelebileceğinin en büyük göstergesidir bu durum.  ileride cidden çok üzüleceğiz çok

jeton ne ya lunapark mı işletiyonuz burada google translate ile yorum yapmış yabancılar gibi Cheesy

dünya devleri bile kripto paralar ile ilgileniyor ve ülke satın alacak paraya sahip oldukları halde yatırım yapmaya ve para kazanmaya devam ediyorlar demek ki geleceğimiz gerçekten kripto paralarda saklı

newbie
Activity: 98
Facebook, Microsoft ve Google.. Bu şirketler bu işin peşindeyse teknolojik olarak doğru şeye güvendiğimizi anlayabiliriz. İlerleyen zamanlarda bitcoine destek veren çok büyük yatırım şirketleri de bize bu piyasanın da geleceğinin parlak olacağını gösterecek
jr. member
Merit: 1
Adam resmen geleceğe çok büyük bir yatırım yapıyor. Belki 5 belki 10 sene sonra yaptığı işin 100 lerce katı karını görecek. Bizimde basit ama akıllıca işler yapmamız gerek aynen bu adam gibi.
jr. member
Activity: 196
Merit: 2
PLATIO - Smart Banking Ecosystem
POS türü madenciliğe geçiş konuşulsa da demek ki kısa vadede olmayacak bu adamlar da bu işe girip madencilik yapıyor. Gelecekte elektrik tüketimini büyük oranda azaltacak POS türü madencilik daha da yaygınlaşacaktır.
newbie
Adamlarda 7 sülalesinin sayamayacağı kadar para var. Heyecan olması için illaki kazıyorlardır. Hiç şaşırtmadı beni çöpe atacakları bir ton paraları var. Kim bilir başka nerelere yatırımları vardır.
newbie
Activity: 126
Dünya çapında ki arama motorunun kurucusu böyle bir yatırım yaptıysa bu sektörün önü açık demektir, kripto paraların teknolojisine güveniyorlar ki bu açıklamayı yapma ihtiyacı hissetmiş.
member
Activity: 266
Merit: 10
Google bir aralar kripto paralara karşı olduğunu açıklamış sonar kripto paralara olumlu baktığını açıklamıştı acaba bu açıklamanın ardında kurucusunun etkisi var mı?
full member
Activity: 476
Merit: 100
Belli bir servete sahip olan kişilerin kripto madenciliği yaptığını açıklaması kripto paralara olan güveni arttırıyor. Bu tür insanlar boşa yatırım yapmazlar.
jr. member
Activity: 252
Merit: 2
Guzel bir durum bence. Hatri sayilir insanlarin kripto paralari ciddiye alip yatirim amacli kullaniyor olmalari kucuk yatirimciyida heycanlandiriyor.
member
Activity: 224
Merit: 10
Su siralar bitcoin deger kaybettikce ethereum uzerinden aciklamar artiyor adamlar ethereumu yukarilara tasima derdindeler.
newbie
Activity: 55
Etheryum kazımak nedir ya.
Sen koskoca google sirketler gurubusun.
Bir Adwords yazmışsın dünyada tek elsin.
Tutmuşsun Etheryum kazıyorum dyorsun.
Ya yalan haberdir yada bir işgüzarlık var derim.
Çünkü google kendi kripto parasını üretecek bilgiye ve tenolojiye sahip.
Satış pazarlama reklam zaten onların elinde.
newbie
Activity: 75
Sektörün gelişmesi açısından bu adamların böyle rahatca kendikerini açıklaması çok iyi bu demek oluyor ki bu teknolojiye güveniyorlar , ethereum daha çoook değerlenecek gibi duruyor ... Cheesy
jr. member
Activity: 80
Merit: 1
Adam akıllı kaynak kodlarını inceleyemiyoruz ki kendi mi yaptı bize mi yaptırdı kim bilecek bunları.
Pages:
Jump to: