usenmedim 11 sayfanin hepsini okudum. Botu kullanmiyorum o yuzden calisma prensibi ya da karlari ile ilgili yorum yapmayacagim.
11 sayfayi kisa surede okumamdan ibearet olan satici ve kullanicilar hakkindaki yorumlarim bunlar.
Oncelikle satici arkadas cok yardimi dokunabilecek birine benziyor eger onun referansi ile alirsaniz. Eksik kaldigi nokta uslup ve pazarlama. Diger insanlari bilmiyorum ama cok daha profesyonel yaklasabilirdi olaya.
Buraya kullandigini soyleyip yorum yapan arkadaslarin (ozellikle son sayfadikiler) genellikle 1 2 activity pointi olan newbie hesaplari. Bu acikcasi bende buyuk suphe uyandirdi.
Genel anlamda yabanci sayfalarada yuzeysel baktim ve botun kazanc sagladigini gelen geri donuslerden gordum. Birazda yabanci forumda vakit harcayip daha fazla bilgi sahibi olacagim.
Yorum icin tesekkurler
Uslub konusunu pek anlamadim daha spesifik ornekler verirsen ona gore konusabiliriz (tum samimiyetimle soruyorum) Ama burasi LinkedIn ya da kurumsal bir firmanin web sayfasi degil. Kullandigin uslub hedef kitlenle alakalidir ve hedef kitlemdeki insanlar geyigi seven, kripto piyasayla ilgilenen, eglenceli insanlar. zira ben de oyleyim ve neysem ona gore davraniyorum.
Newbie konusunda aklindaki soru isaretlerini belki su gorselle biraz da olsa cevaplayabilirim diye dusunuyorum;
uslup yanlis kelime olmus olabilir haklisiniz. Ben satis gecmisi olan bir insanim ama Turkiye'de bu tarz bir tecrubem yok. Her screenshot paylasiminizin altina "arkadaslar en son aldigim veriler bunlar. Umarim karar vermekte isinize yarar" yazsaniz benim icin en azindan cok daha etkileyici olurdu.
Zaten karsi fikirle gelen arkadaslara verdiginiz cevaplar bence yeterli. Ben bile hic kullanmadan botun neler yapabilecegi ve almayi dusunuyorsak neleri goz onunde bulundurmamiz gerektigi konularinda fikir sahibi oldum.
Teknik bilgi ve yatirim bilginizi zaten hic sorgulamadim bile. Yeterli oldugu gun gibi ortada.
Hesaplar konusuna gelince tekrar edeyim, ozellikle son yazanlardan bahsediyorum. Dikkatli her kullanicinin ayni seyi dusunecegini saniyorum. Bir ithamda bulunmaktansa suphe uyandirdigindan bahsettim. Tabiki bu hesaplarin ilk defa bu foruma gelip ilk postlarini bu konuya atmis olma ihtimali var ancak disaridan nasil gorundugu ortada.