hocam dalga mı geçiyorsunuz. günlük sürekli %1 kazanmak aşırı zor bi şey. işin içine girmeden bunu anlayamazsınız.
Dostum yapma etme, crypto coin piyasasını sen de biliyorsun ben de biliyorum. İnsanların Euro Dolar veya Nasdaq Imkb yerine crypto borsasını tercih etmesinin sebebi piyasanın çok daha iniş çıkışlı olması. %1 lik bir rakam Crypto Borsasında nasıl aşırı zor bir rakam olabilir? Her gün her coin ortalama %15-20 seviyesinde iniyor çıkıyor. Ha bana desenki dolar euro altında %1 aşırı zor bir şey sonuna kadar hak veririm ama kriptoda %1 "aşırı zor bir şey" değil. Ki günlük "sürekli kazanç" olayının da bi garantisi yok açıkçası.
Aslinda rakam vermeye kaciniyorum. Zira bu konular tartismali. Nisan-Mayis ayinda botu calistirsaydin gunluk en kotu %15 kazanirdin.
Su anda piyasalar (altcoin piyasasi) yerlerde oldugu icin rakamlari mumkun oldugunca mutevazi tutuyorum ki ben mahcup olmayayim.
Aleti yorma kismini anlamadim? Sen bi kere calistirdiktan sonra bot zaten kendisi takiliyor?
Kaldi ki ben botu aldiktan sonra her seyi bota yukleyin gerisini unutun da demiyorum. Manuel trading her zaman olmali. Botun guzelligi pump/dump uckagitlarina gelmemesi, en dogru zamanlarda satin almasi ve sen mesgulken onun her seyi otomatik yapmasi.
Bu arada %1 dedigin rakami sadece oyle dusunme. Bak bi hesap yapalim. Sermayeye hic dokunmuyorsun ve her gun %1 kazandiriyor.
1.01^365 = 37.78
1 yil sonra ana BTC'in 38 katina cikacagini biliyor musun? E bu da abes diyorsan zaten botla falan hic ugrasma dogrudan NASDAQ'da is ayarlayalim sana
Hocam %15 çok iyi rakam hatta %7-8'e de lafım yok başta dediğim ama kripto borsasında 24 saat çalışan bir bilgisayar için %1in hala büyük bir yüzde olduğunu düşünmüyorum. Ki bu %1'in garantisini dahi botun sahibinin vereceğini sanmıyorum çünkü piyasa dalgalı olduğu için yeri geldiğinde terste kalma olasılığı var. Yaptığınız hesap her gün "%1 Garanti"ye göre yapılan bir hesap ama günü geldiğinde terste kalırsanız kaç yüzde bir gider ki botun ana konusunu takip ediyorum adamın biri 0.6 btc terste kalmış.
Sonuç olarak bir mühendis olarak otonom çalışan her sisteme hayranlık duyarım ki bu bota da duyuyorum ama bu piyasada "%1 kesin kazanç" olsa yine tamamım istenen algoritma yazılsın istenen eklenti eklensin borsada "kesin" diye bir kavram olduğunu düşünmüyorum.
Yani tüm bunların cevabı "Ağustos ayında piyasa alt üst durumda bundan dolayı %1" kabul edilebilir bir cevap ama %1 "sürekli ?" kazanmak aşırı zor bir şey bana göre geçerli bir cevap değil.