Pages:
Author

Topic: Güney kore'de kripto para ticaretine yaş sınırı - page 2. (Read 476 times)

sr. member
Activity: 454
Merit: 300
iyi olmus pump dump muhabbetine çoluk çocuğun elindeki parayı hiç ediyorlardı şerefsizler bu haber sevindirici olur güney koreliler için bence.
full member
Activity: 630
Merit: 101
Mantıklı şeyler, hatta yatırımcılar dersleri falan diyeceğim ama ona gelene kadar daha İlkokul tuvaletlerinde Tuvalet kağıdı yok! Neyse yine de yaş sınırı mantıklı bir adım.
jr. member
Activity: 248
Merit: 1
Bunlar iyi şeyler hem yatırımcıyı korumak hemde bilgisiz cahil yatırımcıları
sr. member
Activity: 532
Merit: 250
Çok fazla küçük yaşta yatırımcı olduğu gerçeği su götürmez, bir devletin yatırımcıyı korumak adına bu türden kararlar alması  doğaldır ebeveynlerinin kontrolünde onların hesabıyla yatırım yaparlar devam ederler yani bu engel değil.
sr. member
Activity: 987
Merit: 254
Türkiye'de ki çocukların bitcoin için tutumunu görüyoruz genelde şu şekilde "mitcoine 100 tl atıyosun 100.000 oluyor moruh" bunu paylaşıp gülüyorlar, yeni nesil çok zavallı
jr. member
Activity: 378
Merit: 1
Bu güney Kore ne yapmaya çalışıyor bir türlü anlaşılamıyor. Crypto para piyasasını destekliyor mu yoksa karşımı çıkıyor veyahut kontrol altına almaya mı çalışıyor bir türlü karar veremiyor sanırım.Bakalım ileri ki günlerde neler göreceğiz.
full member
Activity: 392
Merit: 101
Bence mantıklı bir karar çoluk çocuğun bu işlere bulaşmasını doğru bulmuyorum, çocuklar bilim sanat öğrenmeli, yaşıtlarıyla oyun oynamalı gezmeli tozmalılar,
legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
Bana göre mantıklı bir yasak olmuş sonuçta birçok kişi panik satışı yaparak elde olan parasını kaybediyor, olgun olmayan insanlar bu piyasaya bulaşmamalı en fazla başkalarına para kazandırırlar.
member
Activity: 155
Merit: 10
Bence bizim ülkeyede getirilmeli yaş sınırlaması.Yakında evdeki altınları çalıp bitcoine basan gençlerin haberlerini duymaya başlarız Smiley
full member
Activity: 420
Merit: 125
LIVENpay.io
Ne güzel gidiyorduk bu adamlar ne yapıyorlar bilmiyorum. Her şeyin yükselişe geçmiş olduğu süreçte arıza yasak çıkartmanın ne anlamı var? Baştan kuralları koy herkes onu uysun. Dere geçerken at değiştirilmez.
member
Activity: 196
Streamity Decentralized cryptocurrency exchange
Bu yasağın bana mantıklı gelen tarafları da var mantıksız gelen tarafları da.. Amaçları tam olarak yatırım yapanları korumaksa güzel bir sınırlama ancak erken başlamak isteyen gençlerin de önünü kesebilir..
full member
Activity: 350
Merit: 100
EndChain - Complete Logistical Solution
Çok çok yerinde olmuş bizdede olması lazım sonuçta borsaya girip hayatını riski atmasını enlemeye çalışmışlar
full member
Activity: 344
Güney Kore sadece belli yaşın üzerindeki kişilerin dijital para ile ilgilenmesini istiyor. Gençlerin çok risk almamasını tercih ediyor. Karara saygı duymak lazım. Sonuçta destek veren bir  ülke.
member
Activity: 135
Decentralized Transportation Solution
Bu tarz sınırlamaları gereksiz görüyorum. Parasını bu platformda herkes değerlendirebilir sonuçta 15 yaşında biri de yatırım yapıp para kazanmak isteyebilir.
jr. member
Activity: 74
Merit: 3
babacoin.online
anne veya babasının adıyla kayıt olup yine girebilir. yasaklamaları doğru mu değil mi bu konu hakkında yorum yapmayacağım. Doğru yanları da var, yanlış yanları da.
sr. member
Activity: 518
Merit: 250
Bundan daha doğal bir şey yok, ben bunu kripto para piyasasına vurulan olumsuz bir darbe veya kısıtlama gibi algılamadım. Aksine isabet olmuş.
full member
Activity: 910
Merit: 105
Çoluk çocuk para kazanacağım hırsıyla babasının kredi kartının anasını ağlatmasın diye getirilmiş iyi bir uygulama.
Online oyunlardan pay biçin. Kaç tane çocuk anasının babasının kredi kartını gizlice kullanıp milyarlık çekimler yapardı.
Burada da ha kazandım ha kazanacağım derken ocak söndürürler diye düşünerek iyi yapmışlar bence.
sr. member
Activity: 546
Merit: 262
Kripto para piyasası için yaş sınırı getirmenin çağ dışı bir uygulama olduğunu düşünüyorum.Genç yaşta bitcoin milyoneri olan kişiler var.Onların elinden bu fırsatı almamak gerekiyor.Yine de Güney Kore bu yasağı getirdiyse bildikleri bir şey vardır.
full member
Activity: 336
Güney Kore kripto para ticaretine kısıtlama getirdi. Yaş kısıtlaması insanları korumak için görünüyor ama para kazanmalarını engelliyor. Yanlış olmuş, hemen düzeltilsin, gençlerin önü kesilmesin.
full member
Activity: 200
SWISSBORG- THE NEW ERA OF CRYPTO WEALTH MANAGEMENT
Bir açıdan bakınca girişimci genç erişkinlerin önünü kesmiş gibi görünse de çocuk olduklarını düşününce çok da yanlış bir karar görünmüyor. Yinede ebeveynleri vasıtasıyla gençler sisteme dahil olacaktır.
Pages:
Jump to: