Pages:
Author

Topic: Güney kore'de kripto para ticaretine yaş sınırı - page 4. (Read 478 times)

sr. member
Activity: 504
Merit: 250
Olayların çığırından çıkmaması ve mantık çerçevesinde kaliteli katılım yaratmak adına gayet mantıklı bir düzenleme. Gençlerin gaza gelerek değil de sakin ve mantıklı biçimde bu piyasada hareket etmesi için iyi.
member
Activity: 182
Merit: 10
bana kalırsa gayet makul bir uygulama olmuş ama neden 18 değilde 19 olarak belirlendiğini merak ettim açıkçası bunun dışında yaş sınırlamasının borsalardaki işlem anlamında gerekli olduğunu düşünüyorum.
sr. member
Activity: 1667
Merit: 271
e zaten 18 yaşında altındakiler  parasal işlemler yapamıyorlar, exchange'lerde.. isabetli bir karar olmuş, ben bu yaşıma gelmiş olmama rağmenü o kadar yanlış işlemler yaptım, o kadar hatalar yaptım ki bu tecrübelerime ve yaşıma rağmen..
member
Activity: 239
Merit: 14
bence doğru karar belli bir olgunluga erişmiş olmalı kişi
member
Activity: 196
Doğru bir karar olduğunu düşünüyorum. 19 yaş altı daha hayalperest olabiliyor ki çoğu da kendi parasını kazanmaya başlamamış oluyor. Bu nedenle daha kolay riske atabilirler. Makul bir yaş seçilmiş bence yasak için.
sr. member
Activity: 378
Bence kesinlikle mantıklı bir şey.Ben de yaş olarak küçük kullanıcıların doğru kararlar veremeyebileceğini sorumluluk almak için belirli bir olgunluğa ulaşmak gerektiğini düşünüyorum.Bir yaş sınırı olması iyi.
sr. member
Activity: 588
Benzer düzenleme ülkemize de gelip makul bir vergi sistemiyle bu işin önü açılmalı.
member
Activity: 392
Tartışmaya açık bir yasak kural olmuş .Bir yandan bakarsak aslında iyi gibi finans piyasasına girecek olanların birazdaha olgun tecrübeli olması gerekiyor fakat bu 18-19 yaş olması pek doğru bir karar değil.
newbie
Activity: 5
Merit: 0
Dünyada en yüksek hacimli kripto para işlemi yapan ülkelerinden Güney Kore'de çıkan yeni düzenlemelerle 19 yaş altındaki bireylerin kripto para ticareti yapması yasaklanmış. Uygulama Bithumb borsasında 1 Ocak 2018 itibariyle başlayacakmış.
Haberin kaynağı: https://dowbitturk.com/guney-koreden-kripto-para-islemlerine-kisitlama/
Pages:
Jump to: