Pages:
Author

Topic: haberler kötü beyler: yeni yıl yaklaşıyor - page 2. (Read 1092 times)

full member
Activity: 630
Merit: 104
zaten bu piyasayı mıkenler bızlerız kımse kusura bakmasında eth 10k dolar olcakmıs eth 10 dolar olcakmıs dıyenler aynı bu ne tezat diyor insan
jr. member
Activity: 81
Merit: 1
bitcoinin bu düşüşlerinde, ethereum, litecoin, ethereum classic, özellikle eos un bu denli düşmesi beni şaşırttı ve açıkcası çoğu yatırımcı gibi güven kaybı yaşadım sektöre dair.
member
Activity: 336
Merit: 10
Benim yeni yılın ilk çeyreğine kadar pek bir beklentim yok piyasadan. Ölü hal devam eder diye düşünüyorum ha belki nisan mayıstan sonra kıpırdamalar olabilir. Bu kadar uzun süre ayı sezonunun devam etmesine müsaade etmezler.
member
Activity: 406
Merit: 12
İyi habere denk gelmedik zaten aylardır. Artık kötü haber de koymuyor eskisi gibi. Biraz kafa dinleyelim, piyasaya öyle dönelim diyoruz ama yine kötü haberler geliyor. Artık şu devran bir dönse de iyi haberleri alsak çok güzel olacak.
sr. member
Activity: 532
Merit: 256
Shitcoinler genelde para etmez ediyorsa hemen satmalı ve onlardan daha güvenli olan coinlerin geçiş yapmalı. Bitcoin de dip seviye belli değil o yüzden 2500 dolarda olabilir 1000 dolar da olur.
jr. member
Activity: 322
Merit: 2
piyasa zaten tepetaklak gidiyor haliyle onlar da vurulmuş durumda. o kadar da ipimle kuşağım tarzı takılıp el çekeceklerini sanmıyorum.
member
Activity: 518
Geçen sene Şubat ayında ki Çin muhabbetine de ben de inanmıştım . Yok tatil için para lazımmış bozmuşlar da piyasa şöyle böyle olmuşta yakında düzelecek. O günden beri bir umut bekliyoruz ha gayret 0'a yaklaştık.

Belki tatil için hadi bozdurulabilir fakat yılbaşı yaklaşıyor diye gidipde başkasına hediye almak için kriptoyu bozduracaklarını pek düşünüyorum açıkçası.
member
Activity: 392
Merit: 11
Son söylediklerinize aynen katılıyorum mümkünse shitcoinlerden karınızı alıp majör coinlere geçin ve uzun vadeli düşünün.
member
Activity: 350
Merit: 12
Çin muhabbeti gerçekten komik. Ama piyasanın düzelmesi epey uzun sürebilir 2013-2015 durgunluğu gibi. Hatta bundan sonraki ATH için çok daha ciddi rakamlar olacaksa o zaman daha da uzun sürebilir.
sr. member
Activity: 980
Merit: 257
Yalnız geçen sene tarihinin rekorunu kıran bir bitcoin vardı, keşke bizim ülkemizdede böyle tatil için alışveriş olayı olsaydı da biz de bozdursaydık. Mal mal daha da yükselir diye bekledik. Neyse kendimizi avutmaya devam, sabreden kazanır hahah
member
Activity: 522
Merit: 13
geçen yıl tam bu tarihlerde Bitcoin tavan yapıyordu hergün altcoinler yüzde yüz ve üstünde artıyordu şimdi yüzde on artış yakalasak sevinir durumdayız ve bu durumun daha ne kadar daha devam edeceği belli değil Allah sonumuzu hayır etsin.
full member
Activity: 532
Merit: 102
Ben sene sonuna bu kadar kötü girmeyiz diye düşünüyordum ama malesef öyle olmadı yine elimizde patladı geçen seneden kar ettiğim paralarda son düşüşlerde uçup gitti şuan soda şisesine oturup ölmeyi bekleyen adam gibiyim.
member
Activity: 420
Merit: 11
DAO Maker
Yıl sonunda vergi ödemeleri ve hesap kapamaları yüzünden insanların nakit ihtiyacı artar. Dolayısı ile Bitcoin in düşüşünü sürdüreceğini öngörmek çok da sürpriz olmaz. Ancak 2500 ü görür mü işte bu tartışılır.
member
Activity: 350
CAT.EX Exchange
Çin'de insanların tatili yok bilmem ne yılı filan hikaye geçen yıl bu vakitler pumpın zirvesini görmüştük bu yıl geçen yıl ile alakası yok Çin ile de alakası yok herkes yeni yılda yükseliş bekliyordu tam tersi düşüş geldi
legendary
Activity: 2324
Merit: 1175
Çin di hindistandı ayıydı boğaydı hikaye beyler artık düştü piyasa iyice kızardı yeşillenme vakti geldi piyasaya şuan tek Cansuyu olacak şey etf kararı 27 şubatta net olarak açıklanacak sonra göreceğiz piyasayı
member
Activity: 448
Merit: 33
Her zaman her iyinin mutlaka daha iyisi vardır. Ve yine her zaman her kötünün de daha kötüsü olacaktır. Mevcut durumda kaybedenlermizde oldu, kazananlarımızda. Ama kripto sektörünün geleceği her zaman parlak olacağına inanıyorum. 2018 kötü geçsede 2019 ve sonrası iyi olacaktır inancındayım.
full member
Activity: 798
Merit: 106
👉bit.ly/3QXp3oh | 🔥 Ultimate Launc
Güzel rüyaymış. fenerbahçenin 17 sıradan 15 e çıkmasına sevinmesi gibi sevinecek miyiz. Zaten dibi gördük bundan kötüsü mü var.
sr. member
Activity: 779
Merit: 253
BTC alt coinleri gebertip yoluna devam eder başka söze gerek yok. piyasa coin çölüğüne döndü zaten bi temizlik yapılması lazımdır ve bence bunu suan çok iyi yapıyorlar.
member
Activity: 1264
Merit: 43
Henüz daha Çin tatilini bahane gösterenler görmedim bu yıl. Oysa geçen yıl düşüşün tek sebebi Çin tatiliydi!! Ne kadar safmışız diye düşündükçe kendime sinirleniyorum..
full member
Activity: 560
Merit: 113
bitcoin in 3000 e düşmesi 5000 e zıplaması, 1000 e çökmesi önemli değil. asıl bu düşük fiyatlarda 1 yıl gitti mi bu çölde yaşamak gibi bir şey olacak. altcoinler yok olup gidecek zaten herkes de unutacak bu aşamada
Pages:
Jump to: