Pages:
Author

Topic: haberler kötü beyler: yeni yıl yaklaşıyor - page 3. (Read 1092 times)

member
Activity: 504
Merit: 12
Piyasanın geldiği duruma bakılacak olursa belirsizlik havası hakim durumda yatırımcıların beklentileri sürekli değişkenlik göstermekte.
jr. member
Activity: 196
Merit: 4
BTC 2019 yılında 3000 dolar seviyelerini görebiliriz. Bu benim tahminim ve öngörüm. Tabi birden yükselebilirde. Bu piyasada tahminler bir işe yaramıyor. Eğer 3000 dolarda ivme alırsa baya yükselecektir diye düşünüyorum. Bu yükseliş bence 2019 yıl sonu bulabilir. Tabi dediğim gibi belkide ocakta artabilirde. Tahminler burada işe yaramıyor biliyorsunuz Smiley
bu yili 2300/2500$ arasi bir yerde kapatiriz.
member
Activity: 574
Merit: 14
bitcoin 20K dolar iken 1 tane almak çok lüks değil miydi? piyasa düşerken satıp da para duranlar şu anda kaç tane birden alabiliyor. ama doğru alım zamanı değil.

hold demek sağlam dump başlayınca satmayıp, bekletmek demek değil.

hold ralli başladığında alıp, uzun süre satmamak demektir.

düşerken bitcoin ve altcoin alıp da tutanlar bu ikisi arasındaki farkı iyi bilmeli.
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
Batı ülkelerinde aralık ayının sonlarında insanların ellerindekileri bir miktar çıkartması normal karşılanabilir. Fakat piyasayı etkileyecek düzeyde olmaz bence. Geçen yıllarda aynı dönemlerdeki düşüşün farklı açıklamaları vardır mutlaka. Mesela geçen yıl boğa aralık ayında gelmiş ve ocak ortasında bitmişti. Bu yıl öyle olacak gibi görünmüyor. Düşüş sürecek gibi.
full member
Activity: 784
Merit: 120
BTC 2019 yılında 3000 dolar seviyelerini görebiliriz. Bu benim tahminim ve öngörüm. Tabi birden yükselebilirde. Bu piyasada tahminler bir işe yaramıyor. Eğer 3000 dolarda ivme alırsa baya yükselecektir diye düşünüyorum. Bu yükseliş bence 2019 yıl sonu bulabilir. Tabi dediğim gibi belkide ocakta artabilirde. Tahminler burada işe yaramıyor biliyorsunuz Smiley
full member
Activity: 910
Merit: 105
Geçen yıl başı BTC o kadar çok yükselmiştiki 7 dolar fee ile 1 haftaya btc transfer etmiştim  Grin hey gidi günler hey şimdi ki duruma bakın  Embarrassed

Aynen öyle o dönem transfer yapamıyorduk resmen ben blockchain.info üzerinden bir gönderim yapmıştım pintilik yaptım 3 kuruş fee'den kısayım dedim 1-2 dolar kar için 3 gün bekledim ama fiyat düşüşünden güzel zarar etmiştim.
full member
Activity: 630
Merit: 102
Açıkcası düşceği kadar düştü artık öldüyse de öldü. Bu saatten sonra satıp ayrılmanın bir anlamı yok. Sermayemin %80'ini yemiş bulunmaktayım. Çıktığıma değmez o yüzden sonuna kadar hodl; fakat illa bir görüş belirtmem gerekirse piyasa illa ki patlayacak yukarı yönlü
jr. member
Activity: 93
Merit: 2
Bu sene geçen senenin tam zıttı şeklinde gerçekleşti her anlamda, geçen sene yukarı doğru gidip aşağı doğru olan %30 luk geçici düzeltmelerin bu sene sürekli tam tersi gerçekleşiyor. Aralıkta yine bir tam zıtta dönüş görebilir miyiz acaba bir sürprizle.
jr. member
Activity: 98
Merit: 2
Gerçekten hep bu tarz şeyler oluyor böyle özel günlerde . Yatırım yapmadığım için bountylerden gelenler ile yatırım yapıyorum şuan al sat yaparak elimdekileri arttırıyorum beklemekten başka yapacak bişey yok şimdilik
member
Activity: 336
Merit: 11

hatırlayanlar bilir 2018'in şubat ayında kripto piyasasında yaşanan ani düşüş için çoğu kişi çin'de yaşanan yeni yıl bahanesini öne sürmüştü. mesela ben ayı, köpek, maymun yılının geçmesinden sonra sene başındaki gibi güzel bir yükseliş yaşayacağımızı düşünüyordum. ne kadar da safmışım. neyse hacılar asıl konuya döneyim. şimdi de noel, yeni yıl artık ne derseniz deyin o yaklaşmakta. birileri çıkıp "yeni yıla yaklaştığımız için herkes elindekini satıp hediyeler almak istiyor. şu anki düşüşün tek sebebi o." derse ne olacak? bitcoin 3400 dolar civarlarından 2500 dolar civarlarına mı inecek. yazdıklarımı ciddiye almayın, sadece kafa yapıyorum.

ha bire "eth 50 dolar olacakmış.", "btc 1000 dolar olacakmış.", "ltc bedavaya dağıtılacakmış." diyen şom ağızlıların da ağzına sıçayım. yeter ki shitcoinlerde çok takılmayın ve uzun vadeli düşünün. gerekirse 3-5 sene olarak düşünün ve enseyi karartmayın.

Ben özellikle son 1 ayda başlayan keskin düşüşün devam edeceğini ve yeni yılda da daha da dip yapacağını düşünüyorum. Uzun vadede bu negatif etkinin pozitife dönüşeceğini düşünüyorum. Sabırlı olanlar kazanacak.
jr. member
Activity: 532
Merit: 1
Geçen yıl başı BTC o kadar çok yükselmiştiki 7 dolar fee ile 1 haftaya btc transfer etmiştim  Grin hey gidi günler hey şimdi ki duruma bakın  Embarrassed
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
"PATRON ÇILDIRDI!!! bitcoin'de büyük damping var. 1 bitcoin 3300 dolar. bu sefer yeni yıl için sevdiklerinize bitcoin alın."

belki böyle yaza yaza birileri yavaştan almaya başlar. biraz daha kasarsam gökten kemik yağdıracağım. bekliyoruz dışarıda.
member
Activity: 350
Merit: 10
W12 – Blockchain protocol
Çok iyi hatırlıyorum o ak ayında yazmıştım Şubat'ta düzelecek sanki piyasa diye.  Dedik Çin'de yıl başı tatili var onlar çıktığı için bu durumda piyasa diye. Sonrasında ha şimdi geldiler gelecekler felan derken kendimizi kandırdım resmen. Yıl bitti ve piyasa o zamanki değerinin 4-5 kat altında
member
Activity: 612
düşüş için bahane bitmez. Bugün yılbaşı olur yarın kara cuma olur başka zaman hallowen olur yeter ki piyasa düşmek istesin önünde gordon duvarları da olsa yıkar geçer ki aşılmaz denen duvarların nasıl bir bir parçalanıp un ufak olduğunu son bir kaç aydır gözlerimizle gördük.
Şimdi  bir çıkıp ETH 9 dolar olacak dese kim çıkıp "ne saçmalıyor bu yaa" diyebilir?
işte piyasa bizi bu hale getirdi maalesef.
member
Activity: 448
Gönül isterdi ki düşmeden önce satayım , düşünce yine alayım ama maalesef o işler öyle olmuyor. HOLD diyen arkadaşlar hold kolay bir yöntem değildir hele ki böyle bir piyasada. Hala düşecek gibi olsa da ben bütün ekranlarımı kapattım ve bir sonra ki bull u beklemeye karar verdim.
jr. member
Activity: 490
yeni yıl, mevsim sonu gibi öne sürülen bahaneler insanları dinç tutmak adına söyleniyor. referans almaya gerek yok.
member
Activity: 406
Merit: 11
Bunlar hediye olarak eşine dostuna ev araba falan mı alıyor da bu kadar piyasayı etkileyebiliyolar. Geçen seneki hediye muhabbeti gerçekten doğruysa bir de bu sene bu piyasanın üzerine böyle bir şey olduğunu düşünmek bile istemiyorum. O zaman bitcoin 1000 dolarlara inerse, buyrun burdan yakın. Şu heriflere söylesinler bu sene kimseye hediye mediye almasınlar.
full member
Activity: 728
Merit: 151
büyük ihtimal dediğin gibi olacak. yani eilmdekileri satıp btc yi 1k yapacağım diyen piçin panik havası estirmesine yarın -ya canım işte millet krismıs hediye falan nakit lazım tabi bu düşüşler normal- diyerek destek çıkılacak ...geçmiş olsun Grin
jr. member
Activity: 196
yav neo olmuş 5 dolar, 1 ay sonra x2 yapsa ne olur hocam? ben birkaç aydır altına döndüm zaten piyasaya para sokmuyorum. uzun dönem yatırımcısıyım 3-5 sene beklerim. o zamana kadar sıfırlanırsa da koy göte derim diğer yatırımlarım batmasın yeter ki. yine diyorum enseyi karartmayın.

ALTIN, ALTINdir dostum..bugüne kadar -30% görünce aglayanlar, btc deki düsüsü görünce ögrenirler kiymetini tekrar.
member
Activity: 630
Merit: 37
medyanın çığırtkanları ne diyorsa zıttını yaparak para kazanmayı öğrendim ben millet daha da düşecek batıyoruz bitiyoruz demeye başlayınca alacaksın millet btc uçuyor bir milyon dolar olacak demeye başlayınca satın bu kadar basit aslında olay
Pages:
Jump to: