Pages:
Author

Topic: HADİ YİNE İYİSİNİZ 1 Trilyon $lık Yatırım Fonu Kripto Paralara Yöneliyor.. - page 4. (Read 779 times)

member
Activity: 504
Merit: 11
Haberi okudum. Orada söylenen şey Wellington yatırım firmasının 1 trilyon USD'lik müşteri portföyüne sahip olması. Bu portföyün tamamını kriptolara yönlendirmeleri sözkonusu değil. Böyle bir şeyden bahsedilmemiş.
Bu firma, müşterileri adına hisse senedi ve türev araçlarla ilgileniyordu. Muhtemelen toplam portföyün maksimum (benim tahminim) 1/5'ini kripto paralara kaydırabilirler. Buna yönelik de sistemlerinde güncelleme yapmışlar.
Toplamda 1 trilyon USD'lik bir giriş olmayacak yani. Yanıltıcı bilgi olmaması adına düzeltmek istedim;)
Edit: Yukarıdaki arkadaş da benzer şeyden bahsetmiş. Aynı anda yollamışız sanırım. Ben de yazmış bulundum artık.

Aslında burada önemli olan rakamlardan çok eğer bunlar öncü ise ve böyle bir trend başlarsa, çok daha büyük paralar gelebilir. Yeter ki bir yatırım aracı olarak kullanılsın.

Yorumunuza aynen katılıyorum.

Piyasadaki tedirginlik belki bu tür yatırımcı hareketleri ile daha da azalabilir. Ama bu değil ki balinalar rahat duracak. Elbet onlar yine birilerinin canını yakacak. O nedenle fazla da kendinizi kaptırmayın. Temkinli olun.
full member
Activity: 602
Merit: 118
hocam inşallah dediğn gibidir. dediklerine katılıyorum zaten birden o parayı piyasaya soksalar ciddi pump olur yavaş yavaş soksunlar ki onun etkisiyle başkalrıda yönelsin ve crypto paralara olan ilgi artsın . son 2 gündür sanki boğa piyasasına girdik gibi. marketcap değeri yaklaşık 30 milyar dolar arttı şu 2 günde bu hızla devam ederse iyi şeyler yaparlar
full member
Activity: 336
Merit: 111
1 trilyon dolarlık fon eğer kriptolardan da portföy yaparsa herşey yükselir. ne kadarlık bir yatırım yapılacak nasıl coinler alınacak bahsedilmemiş yazıda ama beklenen şey bireysel yatırımcı değil böyle büyük fonların girmesi. buna benzer 20 tane for kripto paralara giriş yapmayı düşünüyoruz derse piyasa ocak ortasına rahatlıkla döner. Bundan sonra ICO ların sadece büyük yatırımcılar arasında olma ihtimali bile var tabi kaliteli token/coinler için geçerli bu. Ncash gibi mesela.
sr. member
Activity: 546
Merit: 251
100 milyon dolar bile ayırsalar çok iyi fakat yine yeni yatırımcılar mağdur olmaması için dikkatli olmaları gerekiyor .
full member
Activity: 616
Merit: 101
Yavaş girsin 1 trilyon dolar bir anda girerse milyoner olabilirim Smiley
newbie
Activity: 42
Merit: 0
Başlık başka haberin içeriği başka alakaya maydonoz
sr. member
Activity: 746
Merit: 251
Valla sizi bilmem de ben neye güveneceğimi şaşırmış durumdayım, inanın bu olumlu haberin arkasından bile bir bokluk çıkabilir.
jr. member
Activity: 252
Merit: 1
Adamlar hem madencilik yapacaklarmış, hemde kripto paralardan oluşan bir portfolyo hazırlayacaklarmış. Yeni yatırımcılar piyasa için iyi olur.
full member
Activity: 532
Merit: 151
Artık ayı piyasası bitti diye düşünüyorum bugün marketcap hacmi neredeyse 2 katına çıktı düne göre demekki birileri geri dönüyor...
sr. member
Activity: 630
Merit: 252
Su pıyasa hep boyle ya, kotu zamanlar gelcekse ayı sezonuna gırceksek, ılla bıyerlerde bır yasaklama haberlerı vesaıre gorulur, boga gelcekse de boyle hep pozıtıf haberler felan gorulmeye baslar ufak ufak gazlarla artıslar gelır:) Yakında gelır ıns bu artıslar beklıyoruz 3 aydır erıdık.
member
Activity: 406
Merit: 10
1 Trilyon dolar fonun toplam büyüklüğüdür, bunun tamamı ile kripto piyasasında işlem yapmazlar diye düşünüyorum.
full member
Activity: 504
Merit: 120
Bunların piyasaya girecek olması neden sizi mutlu ediyor? Reelde g.tümüzdeki dona kadar soyan zaten bunlar değil mi? Kripto paralarla bunlardan kaçmaya çalışmıyor muyuz biz? Yok yani donunuzla bir derdiniz varsa çıkarıp atın, bunlara vermek için uğraşmayın Cheesy

full member
Activity: 840
Merit: 103
Bunlar genelde fiyati yukseltmeden yavas yavas toplarlar eger haber ciktiysa toplamislardir yada yalan haberdir yukselis gelmeyecektir.
newbie
Activity: 212
Piyasaya ne girerse girsin şuan çok fena olur doğru demişsin birden 1 trilyon doları kimse sokmaz piyasaya kademeli kademli sokarlar ki milleti yükselişi görsün onlarda girsin piyasaya
full member
Activity: 490
Merit: 100
PRIVATE FEDERATED BLOCKCHAIN
Şuanda piyasaya 200 milyar dolar girse bile bu piyasada 500 milyar dolar etkisi yaratır. Çünkü böyle bir para yanında daha çok para da getirir. Piyasa neye uğradığını şaşırır ve çok büyük insan zararını vurup kaçar. Sözün özü bu para bu piyasaya girerse ortalık çarşamba pazarına döner  Grin
hero member
Activity: 1400
Merit: 569
Haberi okudum. Orada söylenen şey Wellington yatırım firmasının 1 trilyon USD'lik müşteri portföyüne sahip olması. Bu portföyün tamamını kriptolara yönlendirmeleri sözkonusu değil. Böyle bir şeyden bahsedilmemiş.
Bu firma, müşterileri adına hisse senedi ve türev araçlarla ilgileniyordu. Muhtemelen toplam portföyün maksimum (benim tahminim) 1/5'ini kripto paralara kaydırabilirler. Buna yönelik de sistemlerinde güncelleme yapmışlar.
Toplamda 1 trilyon USD'lik bir giriş olmayacak yani. Yanıltıcı bilgi olmaması adına düzeltmek istedim;)
Edit: Yukarıdaki arkadaş da benzer şeyden bahsetmiş. Aynı anda yollamışız sanırım. Ben de yazmış bulundum artık.

Aslında burada önemli olan rakamlardan çok eğer bunlar öncü ise ve böyle bir trend başlarsa, çok daha büyük paralar gelebilir. Yeter ki bir yatırım aracı olarak kullanılsın.
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
member
Activity: 380
Merit: 20
1 trilyon gibi bir paranın kriptolara kayacağı olsa olsa fake haberdir, böyle bir şeyi göstere göstere yapmazlar yapacaklarsa da bence gizli çevirirler

1 trilyon dolarlık fon deniliyor.Bu demek değilki 1 trilyon doların hepsiyle kripto alacaklar.Bu gibi fonlar en fazla 40-50 milyar dolar ayırır.Kalan paraları başka yatırım araçlarında olur herzaman.Hepsiyle girseler zaten btc 100 bin dolar olur anında..
newbie
Activity: 33
1 trilyon gibi bir paranın kriptolara kayacağı olsa olsa fake haberdir, böyle bir şeyi göstere göstere yapmazlar yapacaklarsa da bence gizli çevirirler
full member
Activity: 448
Merit: 157
Beklenilen haberlerden birisiydi ama baya önec çıktı. Demekki etkisi ancak hissedilmeye başlandı. Bugün %8-20 civarı hareketlenmeler mevcut. Bu hareketler günlük devam ederse piyasa ayıdan çıkıp boğaya geçebilir. Bu hareketlenmeler faydalı. Küçük yatırımcı elindekileri zarara satmadıysa kar günleri görükebilir.
Pages:
Jump to: