Pages:
Author

Topic: HADİ YİNE İYİSİNİZ 1 Trilyon $lık Yatırım Fonu Kripto Paralara Yöneliyor.. - page 5. (Read 779 times)

member
Activity: 728
Merit: 10
Trphy.io
Öyle bir öğrenilmiş çaresizlik hesabına girdik ki hadi yine iyiyiz diye moda giremiyorum.
İnşallah artık bir aksilikle karşılaşmayız da piyasa beklenildiği gibi devam eder.
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
1 trilyon iyi para gerçekten.Fena katlayacak bazı coinler 100x ler havada uçuşabilir
btc çok artmasında piyasa çok şişmesin ya Sad
member
Activity: 378
Merit: 11
Piyasalara bir canlılık gelmesi bol miktarda para döngüsü şart. Böyle büyük girişimcilerin kripto paralara el atması piyasaları havaya uçurabilir  Cheesy
full member
Activity: 728
Merit: 151
YTD

arkadaşlar selam

haber şöyle
https://kriptokoin.in/1-trilyon-dolarlik-yatirim-fonu-kripto-paralara-yoneliyor/

gerçi 5 martta yayınlanmış bir haber ancak adamlar bi karar aldı diye pat hadi giriyoruz hurrrraaaaaa diyecek halleri yoktu tabi...rockfeller soros ve Wellington Management Cooperation..bu kararların etkileri yavaş yavaş belki de bi anda parlama ile ilerki haftalarda iyicene hissedilebilir belki ..bekleyip göreceğiz

hadi iyisiniz hadi  Grin

Wall Street cryptolara para enjekte edebileceklerine dair duyumlar aldim. o yuzden yukselmis birden

https://www.express.co.uk/finance/city/944926/Bitcoin-price-ripple-wall-street-cryptocurrency-ethereum-BTC-to-USD-XRP-new

güncelleme:

arkadaşlar haberde 1 trilyon $ para piyasa girecek denmiyor bu büyüklükte olan bir fonun piyasalara yöneliminden bahsediliyor karıştırmayalım  Smiley

1 trilyon dolarlık fon deniliyor.Bu demek değilki 1 trilyon doların hepsiyle kripto alacaklar.Bu gibi fonlar en fazla 40-50 milyar dolar ayırır.Kalan paraları başka yatırım araçlarında olur herzaman.Hepsiyle girseler zaten btc 100 bin dolar olur anında..

Haberi okudum. Orada söylenen şey Wellington yatırım firmasının 1 trilyon USD'lik müşteri portföyüne sahip olması. Bu portföyün tamamını kriptolara yönlendirmeleri sözkonusu değil. Böyle bir şeyden bahsedilmemiş.
Bu firma, müşterileri adına hisse senedi ve türev araçlarla ilgileniyordu. Muhtemelen toplam portföyün maksimum (benim tahminim) 1/5'ini kripto paralara kaydırabilirler. Buna yönelik de sistemlerinde güncelleme yapmışlar.
Toplamda 1 trilyon USD'lik bir giriş olmayacak yani. Yanıltıcı bilgi olmaması adına düzeltmek istedim;)

Pages:
Jump to: