Pages:
Author

Topic: Halving'e kalan 118 gün - page 2. (Read 1327 times)

hero member
Activity: 1078
Merit: 696
January 04, 2020, 10:26:18 AM
kaldı 129 gün. daha doğrusu 130 gün ama 28 dk sonra 129 gün kalacak. bunlar tabi tahmini süreler. ama artık tutturuluyor. eskiden tutturmak daha zormuş ama artık kolayca tutturuluyor çünkü sistem iyice oturdu. dalgalanma çok az.
jr. member
Activity: 119
Merit: 2
January 04, 2020, 07:23:12 AM
düz mantık olacak ama litecoin yarılanması 7 ağustos'ta oldu ve 22 haziran'da (45 gün önce) litecoin 141 usd ile son 12 ay için ath yaptı. aynı mantıkla gittiğimiz zaman bugün itibariyle yarılanmasına 130 gün kalan bitcoin'in 1 nisan gibi son 12 aya göre ath yapması olası.

bu da benim analizim. Smiley
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
January 03, 2020, 03:38:36 PM
Halvingdeki hayaller yüksek bakalım istediğimiz gibi bir yükseliş olacakmı diye düşünüyorum. Evet ne varsa kenara köşeye bir şey atılmalı tabi elimizde ne varsa artık.
hero member
Activity: 1638
Merit: 686
January 03, 2020, 01:44:43 PM
Ben de halving sonrasi, hatta 6-7 ay sonrasi bir yükselis bekliyorum. Ama bu sefer fena bir ters köse yapar mi acaba?
Yoksa simdi halvinge kadar süründürmesi ve düsmesi gerek aslinda; halving ile beraber de ufak ufak düzelmesi, yataya sarmasi ve aniden patlamasi gerek..
Stratejim bu, aylardir bekliyorum daha da düsecek diye. 5000i görsün hele, 5bin altinda alim yapmayi düsünüyorum. Sonrasi uzun soluk bekleme...

hocam kenarında köşende varsa al 200-300 neyse yatır dursun. ufak tefek rakamları bile koy hold et derim. ha 7000 dolar olmuş ha 5000 dolar düşmüş.  300 TL lik alsan koysan gene kar,  300 lirada edeceğin zarar 20 lira 50 lira. ama tren bir kalkarsa tam kalkar. o zaman alel acele 12k dolardan alıyorlar

bu aralar elime gecen ufak tefek bountileri direk ethereum'a yatiriyorum su an. imza kampanyasindan gelenler aninda eth'ya cevriliyor mesela. ethereum cok düsük, biraz kimildansa.. ama tabii bitcoin'un yeri ayri, onu ayri tutuyoruz ve her firsatta ufak tefek alimlar ve birikimlerimizi yapiyoruz...
hero member
January 02, 2020, 03:20:29 PM
Ben de halving sonrasi, hatta 6-7 ay sonrasi bir yükselis bekliyorum. Ama bu sefer fena bir ters köse yapar mi acaba?
Yoksa simdi halvinge kadar süründürmesi ve düsmesi gerek aslinda; halving ile beraber de ufak ufak düzelmesi, yataya sarmasi ve aniden patlamasi gerek..
Stratejim bu, aylardir bekliyorum daha da düsecek diye. 5000i görsün hele, 5bin altinda alim yapmayi düsünüyorum. Sonrasi uzun soluk bekleme...

hocam kenarında köşende varsa al 200-300 neyse yatır dursun. ufak tefek rakamları bile koy hold et derim. ha 7000 dolar olmuş ha 5000 dolar düşmüş.  300 TL lik alsan koysan gene kar,  300 lirada edeceğin zarar 20 lira 50 lira. ama tren bir kalkarsa tam kalkar. o zaman alel acele 12k dolardan alıyorlar
hero member
Activity: 1638
Merit: 686
January 02, 2020, 02:14:26 PM
hero member
Activity: 1694
Merit: 629
January 01, 2020, 07:39:09 AM
Yarılanma sürecinin başlamasına 4 ay kadar bir süre kaldı ve bu süre içerisinde de beklentiler Bitcoin fiyatında artış olacağı yönünde. Her ne kadar mantıken bu beklenti doğru olsa da herkes yükseliş beklentisi içerisinde olduğu için bu sürecin çok hızlı gerçekleşmemesi muhtemel bir olaydır. O sebeple de ben bu yarılanma süreci içerisinde hızlı veya ciddi bir fiyat artışı beklemiyorum Bitcoin tarafında. Bu yarılanma sürecinde altcoin fiyatları da Bitcoin fiyatlarına göre daha hızlı artış gösterebilir ve kısa bir altcoin rallisine şahit olabiliriz. Bakalım, önümüxdeki günlerde nelere şahit olacağız..
full member
Activity: 490
Merit: 104
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
January 01, 2020, 07:18:53 AM
arkadaş ne halvingmiş ya herkes uçtu kaçtı ortada birşey yok bence bu gidişlede birşey çıkmayacak vallahi satacam herşeyi ya sinir ediyorlar beni.
Zamanı geldiginde fiyatı olumlu bir şekilde etkileyeceğini düşünüyorum fakat bu piyasada zamanla deneyim kazanılacak bir yer olduğu için öncelikle sabır kavramını tam anlamıyla öğrenmek lazım.

Sabır her şeyden önemli boşuna demiyorlar sabrın sonu selamettir diye.  Bitcoinde de bu böyle olacak. Ama kosa vadede kar peşinde olanlara zor geliyor. Bir koin alayım 10x yapsın fırlasın gitsin zengin olayım mantığıyla ancak zarar edersiniz deneyin görün.  Bitcoinde de bekleyenler kazandı sürekli alıp satanlarım bir kısmı terste kaldı.

Zaten boşuna dememişler al sat yapan trader çorba içer. Alıp bekleyen yatırımcı kebap yer diye. Bakalım bu Mart Nisan halving atağına neler olacak. Ben altcoinci olduğum için öncelikle BTC akabinde altcoinlere boğa gelmesini bekliyorum. Bu sefer 2017 yılında yaptığım salaklıkları asla yapmam umarim.
hero member
January 01, 2020, 06:52:37 AM
arkadaş ne halvingmiş ya herkes uçtu kaçtı ortada birşey yok bence bu gidişlede birşey çıkmayacak vallahi satacam herşeyi ya sinir ediyorlar beni.
Zamanı geldiginde fiyatı olumlu bir şekilde etkileyeceğini düşünüyorum fakat bu piyasada zamanla deneyim kazanılacak bir yer olduğu için öncelikle sabır kavramını tam anlamıyla öğrenmek lazım.

Sabır her şeyden önemli boşuna demiyorlar sabrın sonu selamettir diye.  Bitcoinde de bu böyle olacak. Ama kosa vadede kar peşinde olanlara zor geliyor. Bir koin alayım 10x yapsın fırlasın gitsin zengin olayım mantığıyla ancak zarar edersiniz deneyin görün.  Bitcoinde de bekleyenler kazandı sürekli alıp satanlarım bir kısmı terste kaldı.
legendary
Activity: 1572
Merit: 1002
January 01, 2020, 04:28:02 AM
hero member
Activity: 1400
Merit: 569
December 31, 2019, 01:03:07 PM
evet arkadaşlar bundan çok değil 2 ay önce inanılmaz yüksek tahminler geliyordu. halving ümidiyle herkes yeni hedefler söylüyordu yani 20 bin dolarlar vs havada uçuşuyordu. şunun surasında 4 ay kaldı e hani ? ne oldu?

Aslında üstteki mesaj ve grafiklere bakarsanız, herkes fiyat artışının halvingden önce değil, sonra olacağını belirtmiş. Ayrıca Halvingden 4 önce çıkış nasıl olacak? Bitcoin ufak ufak gideyim tarzı bir çıkış yapmıyor ki, bir anda çıkıyor. 4 ay önceden çıkmaya başlasa kaç olacak 500.000 $ mı?
member
Activity: 462
Merit: 14
December 31, 2019, 12:43:12 PM
member
Activity: 602
Merit: 11
December 31, 2019, 12:13:20 PM
evet arkadaşlar bundan çok değil 2 ay önce inanılmaz yüksek tahminler geliyordu. halving ümidiyle herkes yeni hedefler söylüyordu yani 20 bin dolarlar vs havada uçuşuyordu. şunun surasında 4 ay kaldı e hani ? ne oldu?
legendary
Activity: 2198
Merit: 1232
December 31, 2019, 09:03:19 AM
evet kaldı tamı tamına 134 gün, konuyu açalı yaklaşık 50 gün geçmiş. zaman çok hızlı geçiyor. Ben yükselişin halvingden sonra olacağını düşünüyorum. her zaman öyle olmuş.

yarılanmaya yakın zorluk hep tersine dönmüş, biraz düşerek devam etmiş, son aylarda da gene bu gözlenmiş.

Evet bende kesinlikle halvingden sonra fiyatlancagını düşünüyorum bitcoinin,forumda bir çok kişi halving gelmeden diye fiyatlanır diyor ama gösterdiginiz grafiklerdede hep halvingden sonra bir yükseliş trendine geçmiş bitcoin cogunlukla.Zaman gerçekten çok hızlı geçiyor bu başlıgı gördüm daha dün gibiydi 50 gün geçmiş şaka gibi Smiley
hero member
December 31, 2019, 08:43:01 AM
evet kaldı tamı tamına 134 gün, konuyu açalı yaklaşık 50 gün geçmiş. zaman çok hızlı geçiyor. Ben yükselişin halvingden sonra olacağını düşünüyorum. her zaman öyle olmuş.

yarılanmaya yakın zorluk hep tersine dönmüş, biraz düşerek devam etmiş, son aylarda da gene bu gözlenmiş.

hero member
Activity: 1680
Merit: 529
November 28, 2019, 03:48:47 AM
aynı şekilde 2020'de boğa boğa gelecek diye büyük beklenti içindeyim. herşeyi ona göre planladım. umarım sıkıntı olmaz da 10x olur.

Piyasa tekrar kan ağlamaya başladı. Yakında herkes sıkılıp bu piyasadan çıktığında, bu balinalar da kendi kendine kumda oynayacaklar. Gerçekten artık kabak tadı vermeye başladı.

10x normal bir boğada olabilecek bir durum ama nedense kısa vadede o boğanın geleceğini sanmıyorum. Halvingde de gelmezse zaten çok uzun bir süre göremeyebiliriz.

Gelir gelmesine ama bu süreç çok uzayabilir atıyorum 2020 bekleriz 2022 olabilir bir anda umutların tükendiği anda yukarıya çıkartabilirler. Zaten yapacak bir şeyimiz yok hodl devam şu anda batık bir haldeyiz.

Alttan belki yavaş yavaş alım yapılabilir para olduğu sürece diğer türlü çok fazla alım taraftarı değilim açıkcası.
hero member
November 27, 2019, 05:37:46 PM
evet 169 gün kadar kaldı yarılanmaya,  bu süreçte bitcoin düşmeye devam ediyor, düşüyor da düşüyor. ne zaman yukarı kıracak belli değil daha
hero member
Activity: 1400
Merit: 569
November 21, 2019, 12:29:58 PM
aynı şekilde 2020'de boğa boğa gelecek diye büyük beklenti içindeyim. herşeyi ona göre planladım. umarım sıkıntı olmaz da 10x olur.

Piyasa tekrar kan ağlamaya başladı. Yakında herkes sıkılıp bu piyasadan çıktığında, bu balinalar da kendi kendine kumda oynayacaklar. Gerçekten artık kabak tadı vermeye başladı.

10x normal bir boğada olabilecek bir durum ama nedense kısa vadede o boğanın geleceğini sanmıyorum. Halvingde de gelmezse zaten çok uzun bir süre göremeyebiliriz.
member
Activity: 1050
Merit: 18
November 20, 2019, 03:46:31 AM
Pages:
Jump to: