Pages:
Author

Topic: Halving'e kalan 118 gün - page 4. (Read 1327 times)

legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
November 14, 2019, 01:26:45 AM
Geçen halvingden hatırladıklarım 3 ay kala btc hem hacimlenmeye hemde artmaya başlamıştı halving olunca yatay seyretti sonra 6 ay sonra hem alt hem btc cılgınlıgı başladı. bu durumda benzer hareketler olacaksa halvinge 10-15bin  dolar arası gireriz 2021de ise allah ne verdiyse kopar gideriz. Bu piyasa hep geçmiş izlerini takip ederek gidiyor yok bu seferde aynı hareketi yapmaz dedirtir ama aynı hareketi yapar.
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
November 14, 2019, 12:11:31 AM
Şu an hem iceridekilerin hem dışarıdaki insanların bekledigi iki gelişme var: birisi bitcoin diğeri de ethereum. Beklentiler büyük ve umarım hayal kırıklığına ugramayiz. Nedense ben pek bir hareketlilik olacağını düşünmüyorum çünkü herkes bunu bekliyor. Umarım çok büyük got olurum da biraz nefes alırız arkadaşlar. Yoksa ölme esegim ölme ...
legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
November 13, 2019, 09:56:20 PM
Bitcoin halving nedeniyle altcoinler fiyatlanmaz, düşer. Bitcoin halving ne zaman gerçekleşir ve fiyat stabilleşir insanlar kâr hırsıyla altcoinlere yatırım yapmaya başlar.
jr. member
Activity: 230
Merit: 9
November 13, 2019, 09:11:54 PM
boğa btc gelir  altlara damlarsa artık   sevinin  çoğu  coin çöpten ibaret tekrar  yükseltmezler hodl edenler var  alıcıların ellerine verirler  yeni coinlerde kpırdama  olabilir  btc  boğa geldikten  sonra mesela matic
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
November 13, 2019, 06:28:03 PM
walla şu an karmaşık duygular içerisindeyim, yaklaşık 3 yıldır (2017'de tuttu Cheesy) mahallenin delisi gibi burdan bas bas bağırıyorum "boğa gelecek boğa gelecek" diye, bazen canım sıkılıyor, kızıyorum flan ama artık "lanet olsun-god damn it" dedim yani, alsınlar bi taraflarına soksunlar boğalarını......
4 yılda 2 defa batmış biri olarak (ilki bist-ikincisi bitli koyin) go to hell diyorum.
hero member
Activity: 1078
Merit: 696
November 13, 2019, 04:24:11 PM
Bitcoin halving 118 gün sonra gerçekleşecek, yani 6 ay kadar sonra. Halving ortalama 4 yılda 1 gerçekleşir.  Ben bitcoinin yarılanmasını uzun vadede bir altcoin boğasına dönüşeceğini düşünüyorum. her yerde senelerdir bahsediliyor ya, büyük yükseliş büyük yükseliş diye. Hani herkesin beklediği ama hiç gelmeyen bir büyük yükseliş var altcoinlerde. Bence altcoin boğasını bitcoin halving tetikleyecek. Altcoinleri çok sağlam bir şekilde yerinden oynatacak. Ben altcoinlerde bir boğa bekliyorum.

Kala kala 6 ay kadar kaldı. Bakalım bu halving altcoinlerde sağlam bir boğa getirecek mi.

https://www.bitcoinblockhalf.com/

saniye saniye burada görüntüleye biliyorsunuz. bunun gibi yüzlerce site var ama en eskisi bu.

Şimdi halving vakası bitcoin tarihinde çok sayıda olmadığı için bir genelleme yapmak oldukça zor, çünkü topu topu 2 tane halving oldu. genesis blokta ödül 50 BTC idi. aşağı yukarı 4 yıl kadar sonra bitcoin yarılandı ve bu ödül 25 btc düştü. sonrasında 2016 gibi bir daha yarılandı ve bu ödül 12.5 BTC ye düştü. şu an bu süreçteyiz. yani ödül bulan madenci havuzu 12.5 BTC kazanıyor. kısa süre sonra bu 6.25 BTC ye düşecek ve ciddi bir şekilde ödül azalacak. Eski 2 halvingde de boğa halving yaklaşınca sinyallerini vermiş, halvingden sonra da ralli başlamış.
Pages:
Jump to: