Pages:
Author

Topic: Hangi hükümet sizce daha hayırlı olur? - page 2. (Read 14576 times)

legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
geçiçi hükümet kuruluyor!!!
Bizde bu arada adamlığın cinsiyet meselesi değil, şahsiyet meselesi olduğunu bir kez daha öğrendik!!!
legendary
Activity: 3248
Merit: 1531
Starin,
Şaşırma şaşırtma!
Versiyon 0 hilafeti yeniden getirmeye uğraşmıştı olmadı.
Versiyon 1 ağır sanayi hamlesi dedi olmadı.
Versiyon 2 duble yollar hamlesi dedi OLDU.
Olunca vatandaş da mecburen "çalıyor ama çalışıyor" noktasına geldi.
Versiyon 3 e hazırlık devam ediyor, bu sefer eyalet sistemi ve başkanlık diyecekler bakalım olacak mı?
Hep beraber yaşayarak göreceğiz...
sr. member
Activity: 266
Merit: 250
Infected Mushroom
Erken secim ülkemize hayirli olsun. AK Parti tek basina yeniden iktidar olup ekonomiyi siki politikalarla düzeltecektir. Daha cok yol daha cok köprü daha cok bina daha cok insaat bizi bekliyor insallah.

Ciddi misiniz yoksa kinaye mi yaptınız?

Oldukca ciddiyim. Büyük padisahimizin isteklerine karsi gelmek ne haddime benim.

İşte budur. Aman kelleden olmayalım sonra.
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
Erken secim ülkemize hayirli olsun. AK Parti tek basina yeniden iktidar olup ekonomiyi siki politikalarla düzeltecektir. Daha cok yol daha cok köprü daha cok bina daha cok insaat bizi bekliyor insallah.

Oldukca ciddiyim. Büyük padisahimizin isteklerine karsi gelmek ne haddime benim.
sr. member
Activity: 266
Infected Mushroom

legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
legendary
Activity: 1274
Merit: 1000
★ BitClave ICO: 15/09/17 ★
Metropoll ün son araştırmasına göre biseçim 7 hazirandan pek farklı olmayacak.Süreç hdp ye yaramış.

Akp:%41,7 Chp:25,5 Mhp 15,7 Hdp 14,7

Bence akp artık bu kadar yüksek alamaz. Terör olaylarını tek başına iktidar olamayan akpnin başlattığını herkes biliyor.

git herhangi bir anadolu sehrine hatta onu geçtim istediğin bir ankara yada istanbulda gelir seviyesi ortalarda veya altında bi mahalleye sor bakalım olayları kim çıkarmış diye..
alacağın yanıtlar hdp, chp, amerika, israil olur. Akp suan kötülükle savaşan bir halk partisi onlar için. hepsi çaldı bunlar en azından caldı ama çalıştı yanıtıda sana bonus olur.

mhp 15.7 alamaz 14 alırlarsa öpsünler başlarına koysunlar. chp 27 max hdp 14.5max alır. akp min 39 max 43 alır.

Anadolu'da bir şehirde yaşıyorum. Burada herkes her şeyin farkında. Mhp'ye oy verenler koalisyon kurmadığı için Bahçeli'ye kızgın. Akp'ye oy verenler ekonomik gidişatı görünce yeter artık diyor. Akp %40'ın altına düşer. Mhp %15'i geçemez. Chp bu seçim patlama yapabilir. Bu sefer de yapamazsa zaten hiç şansları yok demektir.
Hangi şehirde yaşadığınızı bilmiyorum ancak Mhp'ye oy verenler Bahçeli'ye kızgın falan değil. Tam aksine Akp'ye oy verenlerde büyük kaymalar var MHP tarafına.

40 gün boyunca "dinsiz*" CHP ile koalisyon cilveleşmesi yaşayıp MHP'ye sadece 1 günlüğüne koalisyon kurmak için geldiklerinin herkes farkında.
Bahçeli koalisyon kurmak için sadece 4 şart koydu, CHP'den daha az şartlar hem de, ne bakanlık istedi ne de başka bir şey.
Hükümeti kurdurmayanın RTE olduğunun farkında herkes.

dinsiz*: akp oy verenlerinin genel düşüncesidir.
legendary
Activity: 952
Merit: 1006
Korkarak akp ye oy verecek iş adamlarını göz ardı etmeyelim. Çünkü iş adamları için önemli olan başta birinin olması ülkenin nasıl yönetildiği değil. Malesef sadece paralarına bakarlar. Ama istisna yok mu tabiki de var. Yeter artık diyecek yüzbinler var. Ve bu seçim yeniden yeni oy kullanmaya hak kazanan seçmen olacak. Bakalım.
sr. member
Activity: 448
Metropoll ün son araştırmasına göre biseçim 7 hazirandan pek farklı olmayacak.Süreç hdp ye yaramış.

Bence akp artık bu kadar yüksek alamaz. Terör olaylarını tek başına iktidar olamayan akpnin başlattığını herkes biliyor.

git herhangi bir anadolu sehrine hatta onu geçtim istediğin bir ankara yada istanbulda gelir seviyesi ortalarda veya altında bi mahalleye sor bakalım olayları kim çıkarmış diye..
alacağın yanıtlar hdp, chp, amerika, israil olur. Akp suan kötülükle savaşan bir halk partisi onlar için. hepsi çaldı bunlar en azından caldı ama çalıştı yanıtıda sana bonus olur.

mhp 15.7 alamaz 14 alırlarsa öpsünler başlarına koysunlar. chp 27 max hdp 14.5max alır. akp min 39 max 43 alır.

Anadolu'da bir şehirde yaşıyorum. Burada herkes her şeyin farkında. Mhp'ye oy verenler koalisyon kurmadığı için Bahçeli'ye kızgın. Akp'ye oy verenler ekonomik gidişatı görünce yeter artık diyor. Akp %40'ın altına düşer. Mhp %15'i geçemez. Chp bu seçim patlama yapabilir. Bu sefer de yapamazsa zaten hiç şansları yok demektir.
twn
legendary
Activity: 1204
Merit: 1011

legendary
Activity: 952
Merit: 1006

Normalde olması gereken sizin dediğiniz gibi, yalnız şöyle bir sorun var. Dünya çıkar dünyası olmuş. Millet çıkarım var diye veriyor. Ya da adam gariban üç beş yardım veriyorlar. ( önce muhtaç edip sonra sözde yardım ediyorlar.) O insan da korkuyor başkası gelirse yardım alamam diye. Çok oyun dönüyor.
sr. member
Activity: 448

legendary
Activity: 1596
Merit: 1014

legendary
Erken seçim kararı verildiğine göre anket artık kapanabilir. Forumda 5 kişi erken seçim istemiş.

Daha değil,
Bu anket erken seçimden sonra hükümet kurulunca kapanacak.
Böylece kripto paracıların eğilimleri ile toplumumuzun eğilimleri aynı yöndemi göreceğiz.

92 yaşındaki babam şöyle söyledi geçen gün:
Düşüncelerinde haklısın ancak fazla umutsuz gördüm seni,
Bu toprağın insanı süprizlerle doludur, en olmadık zamanda içinden bir lider çıkarıp kendini kurtarır. Tarih boyunca böyle olmuş hep.
Sağlığına dikkat et, Allah sağlık versin, Çalışır kazanırsın az yada çok, önemli olan çalışabilmek, üretebilmektir bunu unutma. Biz Milletçek tüketmeye programlanıyoruz ama özümüzde çalışkan, üremeye Smiley ve emeği ile üretip bu Dünya'ya bir eser bırakmaya meyilli, tuttuğunu koparan Türk soyu var.

Ondan bu sözleri dinleyince içim bir tuhaf oldu, o gün akşam erkenden yattım. Uykuya dalana dek düşündüm.
Babam haklı, hala umut var.
hero member
Activity: 698
Merit: 500
Free Speech is the most important thing.
Erken seçim kararı verildiğine göre anket artık kapanabilir. Forumda 5 kişi erken seçim istemiş.
full member
Activity: 244
Merit: 101
Ve 45 günlük süre biter, erken seçim dönemi resmen başlar. Uzunun istediği gibi gitti şu ana kadar her şey, ama sandıkta bu yaşananların hesabı sorulacaktır.

bir hesap sorulacağını sanmıyorum. Bu millet aynı yalanlara yedi kez inanıp aynı Adam'ı yedi kez başbakan seçmiş bi millet.

Biz kim? Hesap sormak kim? Bir önceki hesap soruşumuzda Başımıza bunlar geldi... hepsi baraj altına inmişti, DYP ANAP DSP ve diğerleri, bunlara yaradı. Aman abi, biz hesap sormayalım beceremiyoruz bu işleri...

Son seçimde bir kısım idiot tutup PKK ya emanet oy verdi uzunun karizmasını çizmek için, ne oldu hani?
80 PKK lıyı millet vekili emeklisi yaptık, Ömür boyu yedi sülalelerini besleyeceğiz... Aferin bize!

sen bir kuruşluk teknoloji üretme ama olmayan para ile harcama yapıp geleceğini ipotek altına alarak teknoloji tüket 36 ay taksitle 3500tl lik telefon al, 600tl lik netbook ile işini görebilecek iken git 4000tl verip oyun bilgisayarı al.

Şehir içinde evden işe, işten eve gitmek ve hafta sonu Piknik veya avm gezmek için 10.000 - 15.000 e bi araba alma git götünü de ipotek edip banka kredisiyle 50.000 TL lik araba al.
Hayattaki yegane amacın ucundan kıyısından kadrolu bir memur olup Ömrünün sonuna kadar yatmak olsun,
Sırf bunun için öpmediğin etek, girmediğin kılık kalmasın..

Milletler layık oldukları biçimde yönetilirler.

Düşüncelerime adeta tercüman olmuşsunuz.
twn
legendary
Activity: 1204
Merit: 1011
Ciddi soru soruyorum bilgilendirin beni cahilim bu konularda diyorum. yardımcı olmuyorsunuz neyse akp ye oy vermeye devam ozaman. kötünün iyisi diyerek.

senin için en uygunu akp duruyor, bu kadar çalıp çırpmaya eyvallah  diyen  birine başka parti  olmaz .

İlk olarak eskiden Lüx araba almak bir hayaldi. Sadece önemli kişilerin (ünlüler başkanlar rütbeliler) altında lüx araba olurdu.
AKP döneminden sonra dışarda sınırsız sayıda lüx araba belirdi. Belirmeyede devam ediyor.
Millet okadar çok para kazanıyorki cep telefonu araba ev çıktığı anda çat diye yapıştırıyor. Parası muhim değil.

İkinci olarak peşkeş çekilen arsalar onlar bunlar. Eğriye eğri doğruya doğru konuşursak
Baba biz burda 0.1 BTC nin peşinden koşan fakirler olarak hiç bir zaman o arsalardan pay alamıcaz zaten. İmkanı olan kullanıyor.
Benim cebimdeki param evim arabam durmaya devam ediyor. Hergün manyakça değer kazanmaya devam ediyor hatta.
2012 de 43 binliraya Opel Astra J aldım bugun 52 binliraya elimi öpene rahat veririm.
Ev fiyatları hele deli gibi değer kazandı. Koy ilana 2 gün kalmıyor pat diye satılıyor.

Aklını kullanan zenginleşiyor. Koyun olanlarda fakir fakir devam ediyor.
Bana burda laf sokup durmayın. Ben sizden fikir istiyorum sadece bana açıklayın.
Ev konusunda morgage krizini amerikada yasamis biri olarak anlatayim.2005 te amerikaya yerlestim. Yeni tanistigim bir turk abimiz ev aldi.2005 temmuzda 400bin dolara ev aldi. 2006 da ev 450bin dolar oldu.abimiz bi ev daha almayi dusunur oldu. Tabiki krediyle. O sirada calistigim yerde amerikalilarin hemen hemen hepsinde 2-3 ev vardi.birinde kendileri oturuyor digerlerinde kiraciya veriolardi.kiracilardan gelen paralarda morgage i oduyordu.neyse kriz oncesi bu abimizin evi 500bin dolar civari ediyordu. Baska evde almadi. Kriz patladi bankalar batti vs vs. 2008 sonu 2009 basinda bir sene once 500bin dolar olan evler 80-100bin dolara alici bulamaz oldu. Ondan evim cok degerli diye dusunmeyin. Bi krize bakar o evin degeri.turkiyede de ev fiyatlari normalin Cok cok ustunde. Son 10 yilda ne kadar cok zengin mutahit cikti. Sebebi 1 yatirip 10 almalari.
Bu sirada amerika krizi gecistirmek icin ne yapti dolar basti. Para cogalsin millet para harcasin dedi. Para basilirsa ne olur deger kaybeder. Nitekim 1.6 tl olan dolar 1.1 tl oldu. Ne yaptikta tl bu kadar deger kazandi? Hicbirsey yapilmadi. Tl deger kazanmadi dolar deger kaybetti. Biz ne yaptik? Para degerlenince daha cok harcadik. Herkes lukse kacmaya basladi. 10 yil once kac kisinin borcu vardi suan kac kisinin borcu var. herkes borclandirildi.simdi yavas yavas yedigimiz hurmalar tirmalamaya basliyor. bu iyi gunlerimiz.yakinda issizlikler articak dovizin bu seviyene kimse dayanamaz.
Zz
legendary
Activity: 1820
Merit: 1077
-snip-

O idiot diye hakaret ettiğin insanlar senden kat kat daha şerefli, vatanseverdir. Haddini bil. İnsanların siyasal tercihlerine dil uzatmak sana mı kalmış, terbiyesiz! Sizin gibi faşistlere inat bu ülkeye barış gelecek.
legendary
Ve 45 günlük süre biter, erken seçim dönemi resmen başlar. Uzunun istediği gibi gitti şu ana kadar her şey, ama sandıkta bu yaşananların hesabı sorulacaktır.

bir hesap sorulacağını sanmıyorum. Bu millet aynı yalanlara yedi kez inanıp aynı Adam'ı yedi kez başbakan seçmiş bi millet.

Biz kim? Hesap sormak kim? Bir önceki hesap soruşumuzda Başımıza bunlar geldi... hepsi baraj altına inmişti, DYP ANAP DSP ve diğerleri, bunlara yaradı. Aman abi, biz hesap sormayalım beceremiyoruz bu işleri...

Son seçimde bir kısım idiot tutup PKK ya emanet oy verdi uzunun karizmasını çizmek için, ne oldu hani?
80 PKK lıyı millet vekili emeklisi yaptık, Ömür boyu yedi sülalelerini besleyeceğiz... Aferin bize!

sen bir kuruşluk teknoloji üretme ama olmayan para ile harcama yapıp geleceğini ipotek altına alarak teknoloji tüket 36 ay taksitle 3500tl lik telefon al, 600tl lik netbook ile işini görebilecek iken git 4000tl verip oyun bilgisayarı al.

Şehir içinde evden işe, işten eve gitmek ve hafta sonu Piknik veya avm gezmek için 10.000 - 15.000 e bi araba alma git götünü de ipotek edip banka kredisiyle 50.000 TL lik araba al.
Hayattaki yegane amacın ucundan kıyısından kadrolu bir memur olup Ömrünün sonuna kadar yatmak olsun,
Sırf bunun için öpmediğin etek, girmediğin kılık kalmasın..

Milletler layık oldukları biçimde yönetilirler.

legendary
Activity: 2982
Merit: 1485
Pages:
Jump to: