Pages:
Author

Topic: Hangi ülke kimden, kaç doz aşı siparişi verdi? - page 3. (Read 454 times)

member
Activity: 210
Merit: 30
sinovac aşısını sadece biz sipariş etmiş gibi görünüyoruz. bu grafik çok fazla korkuttu beni. batı ülkelerinin hiç sipariş etmediği bi aşıdan 50 milyon doz sipariş etmek. bilemiyorum.

Zaten sıcak bakmadığım bir konuda iyice soğuttuğunuz için teşekkür ederim Smiley Şuan ki koşullara göre büyük ihtimalle aşı vurulmamayı tercih edeceğim.
member
Activity: 756
Merit: 17
sinovac aşısını sadece biz sipariş etmiş gibi görünüyoruz. bu grafik çok fazla korkuttu beni. batı ülkelerinin hiç sipariş etmediği bi aşıdan 50 milyon doz sipariş etmek. bilemiyorum.
legendary
Activity: 1512
Merit: 1341
Catalog Websites

Hangi ülkenin hangi firmadan aldığı grafikle çok güzel bir şekilde ifade edilmiş.Benim anlamadığım ve sorguladığım tek nokta şu : Neden sadece biz Çin’den alıyoruz?

Diğer ülkeler çoğunlukla oxfordun geliştirdiği aşıyı tercih etmiş.Ondan sonra ise pfizer/biontech şirketinin geliştirdiği aşı gelmekte.

görsel kaynak : https://www.gzt.com/infografik/jurnalist/hangi-ulke-kimden-kac-doz-asi-siparisi-verdi-926
Pages:
Jump to: