Pages:
Author

Topic: Hardcap yapan icoların içler acısı hali ! ICO'lara girerken bir kez daha düşün ! - page 4. (Read 1040 times)

member
Activity: 224
Merit: 10
Başarısız olan projeler benim de hep kafamı karıştırıyor ancak risk almadan da bunun da ticaret olduğunu düşünürsek risksiz iyi kazançlara erişemiyorsun maalesef.
member
Activity: 322
Merit: 15
Ne zaman lan bir kere de ico'ya yatırım yapayım desem aklıma hemen başarısız olan projeler geliyor. Şu anda ICO'ya yatırım yapmak yerine deltadan almak bile çok daha karlı gibi görünüyor.
full member
Merit: 100
Ben artık kolay kolay bir icoya girmem gibi geliyor 10-15 kat birdrn düşüş yaşayanlar var bu yüzden acele etmeyip ico sonrası almak mantıklı geliyor.
hero member
Activity: 756
Merit: 505
Anlatmaya gerek yok görüyorsunuz! Mükemmel herşey eksilerde görüyorsunuz konuşmuyorum anlatmaya gerek yok  Roll Eyes
full member
Activity: 386
Merit: 178
Ubex ekibi ico uzatanların kervanına katıldı borsada x5 yaptıktan sonra yatırım akar düşüncesi ile hareket ettiler. Hardcap yapan icoların geldiği nokta ortada. Hodl yapmayı düşünenlere uyarı dikkatli olun.
member
Merit: 15
Şu ubexin ICO'su bitsin de merak ediyorum borsaya nasıl girecek. Hardcap yapan projenin hard capini değiştirdiler ICO'ya devam ettiler bakalım borsada nasıl olacak.
newbie
Activity: 171
Merit: 0
Şuan bulunacak sağlam bir ico, bull markete girdiğimizde 100x yaptığında, buradaki mesajlarınızı silmeyin.
Bu bir startup yatırımıdır ve %1'i de olsa gerçek işler de yapılıyor.
Forumda gördüğümüz her ICO'ya atlamazsak bence orta uzun vadede risk yok.

hocam sağlam ico bulmak da pek kolay olmuyor, bence dikkat etmek gerekiyor
member
Activity: 229
Merit: 11
Ronaldinho Soccer Coin projesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Efsanevi futbolcu futbol ve eSpor hayranlarını dünyanın dört bir yanından birleştirmek üzere, hadi tartışalım: https://bitcointalksearch.org/topic/annico-ronaldinho-soccer-coin-creating-a-key-coin-for-soccer-world-4727450

Bence bok gibi bir proje.
member
Activity: 229
Merit: 11
Şuan bulunacak sağlam bir ico, bull markete girdiğimizde 100x yaptığında, buradaki mesajlarınızı silmeyin.
Bu bir startup yatırımıdır ve %1'i de olsa gerçek işler de yapılıyor.
Forumda gördüğümüz her ICO'ya atlamazsak bence orta uzun vadede risk yok.
sr. member
Activity: 735
Merit: 251
Hardcap yapan Icoların da yapmayanların da hali belli. Böyle nereye kadar sürecek merak ediyorum, isyan etmeyelim dedikçe daha çok sıktı bu durum.
newbie
Activity: 280
bence şu piyasa düzelirse , sağlam projeler iş yapar, kırık projeler zaten ne olursa olsun oldukça riskli projeler,
full member
Activity: 406
Merit: 100
Şuan ethereum gibi en babalar bile ne hallerde oyüzden daha yeni çıkan projelerin 3-5 kat düşmesini normal karşılıyorum artık, çalışıp adam gibi iş çıkardıklarında artarlar illa.
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
Başlığı görünce aklıma direk Monetha geldi valla. Geçen sene tam da bu zamanlar 18 dakikada hardcap yapmıştı. Şimdi maalesef yerlerde sürünüyor. Ümitlerimi boşa çıkarttı. Halen elimde tutuyorum o da ayrıWink
jr. member
Activity: 154
Merit: 1
bu listede olanlar hepsi malesef bu durumda ve daha bir okadar daha var umarım düzelir bu olumsuz durumlar.
newbie
Activity: 212
Rezillik kepazelik valla bunlar ne böyle o kadar yatırımcısı var diyoruz giriyoruz sağlamdır bu icolar diyoruz öylede böylede alıyoruz elimize valla moral falan kalmıyor ico ya girmekte istemiyor artık insan bir zaman sonra.
full member
Activity: 350
Merit: 106
amk elimde hala daostack var icodan beri tutyorum resmen eriyip bitirdi beni 4x zarardayım.bi ara ico üstüne gelmişti icodan sonra keşke o zaman satsaydım diyorum şimdi.ufak karlara tamah etmediğimizden şuanda sikilmekteyiz malesef.keza egretia da öyle hatta bikaç proje daha var şimdi aklıma gelmeyen.aza tamah etmedik çoğu bulamıyoruz işte
full member
Activity: 686
Merit: 111
yani bu sayılan coinler bountysine girmediğimiz sadece yatırım yaptıklarımız Smiley bir de yatırım yapmayıp bountysine aylarca girip 100-200$ göndermek için bin takla attırıp eriyen de (NCASH) var.
newbie
Activity: 70
Ben zaten hardcap yapmasını istemiyorum yatırım yaptığım projelerin. SOftcapı geçsinler yeter kalanı da yakılsın. Çok daha fazla değer kazanıyor.
jr. member
Activity: 224
Merit: 2
Sıkıntılı bir durumdan surecten geciyoruz gecmis donemlerde ayninseyler olmus su eylulu atlataydik sozde boga o zaman gelecekmis hadi bakalim
sr. member
Activity: 518
Merit: 250
Kimsenin artık parasını kaptırmak istemediği çok belli. Piyasa uzun süredir doğru düzgün giriş olmuyor. Icoların durumu gerçekten çok vahim ve insanların inancı azalıyor gün geçtikçe.
Pages:
Jump to: