Pages:
Author

Topic: Hardcap yapan icoların içler acısı hali ! ICO'lara girerken bir kez daha düşün ! - page 7. (Read 1040 times)

legendary
Activity: 2772
Merit: 1557
Son dönemde icolar çok kaybettirdi bunu kabul ediyorum, fakat şu anda yapacağımız bir ico yatırımı tahminen iki ay içerisinde bize geri dönecek. Bu da ekim-kasım dönemine denk geliyor. Geçtiğimiz sene gibi bir sonbahar dönemi görürsek çok para kazanma şansı anlamına gelir Smiley
sr. member
Activity: 476
Merit: 251
ICO'ya girmeyi düşünen kaldımıda bir kez daha düşünelim, bu piyasada ICO yatırımı olası zarara bile bile lades çekmek olur, ileride belki düşünürüm.
jr. member
Activity: 266
Merit: 2
icodan parayı toplayanlar gününü gün ediyor. borsa ile anlaşır, anlaşamaz dandik borsada bile olsa yerini alır ama işte yatırımcı istediği karlı parasını katlama gibi durumlara ulaşması ilk posttaki tabloya bakarak mümkün olmadığı ortada. kar yapan göremedim ben. yani neden hala icolara katılırsın bilmem.
full member
Activity: 350
Merit: 100
Swipe
UniBright , mossland , hycon ve spindle' ye girdim hepsi zarar . 2019 birinci çeyreğe kadar bekleyebilirim sonra zararınada olsa satacağım .
hero member
Activity: 1204
Merit: 630
Bana kalırsa mevcut durum sadece konjonktürel. Bitcoin toparlandığında hepsi ICO fiyatlarının üstüne çıkar bunların. Sadece acil ihtiyaç olabilecek paranızı yatırmayın. Yoksa güvendiğiniz projeye yatırım denenebilir. Asgari ücretli biri zaten zor katılır bu piyasaya keşke katılabilse.
full member
Activity: 560
Merit: 113
Scamm baba token hiçbir işe yaramıyor bunu ico yapan adamlar da biliyor ama sırf para toplamak için işin içine bir de token sokuyolar.
jr. member
Activity: 462
Merit: 4
Bilgimde yok paramda yok icoya yatırıcak girenlerin halini görüyoruz hepsi pert olmuş malesef geçmiş olsun herkese hepsi zarar yazmış nerdeyse 2 tane sağlam duruyor onlarda sağlam coinlerdi şu sıralar icolar cidden çok sıkıntılılar.
member
Activity: 350
Merit: 10
W12 – Blockchain protocol
Bu yıl zaten ico dan sonra kendini katlayan coin sayısı iki elin parmaklarını geçmez. Görüyoruz yani içler acısı resmen. Zaten şuan bir çok ico para bile toplayamiyor. Hem piyasadan dolayı hemde yatırımcılar kendilerini riske atmak istemiyor. İco da alıyorsun 1 e. Borsaya satıyorsun 0.5 e ne anladım ben bundan.
newbie
Activity: 140
Merit: 0
Piyasada genel sorundan kaynaklaniyor aslinda. Dunyadaki durumla da alakali, buyuk yatirimci karini alip gitti piyasadan. Tekrar gelirler ama zamani bilinmez
member
Activity: 168
Merit: 10
ne yapacağız bilmiyorum artık.bu mevsimde icolara girilmez.pazartesi airblock var o da zarar yazarsa anlayınki hiçbişeye girilmez.ama gelecek 10xli günler.Smiley
member
Activity: 490
Merit: 16
düşmeye gelince resmen dibi boyluyor ama yükselmeye gelince ne hikmetse gerekli ilgiyi görüp pat diye yüzde 20 artmıyor. şuan birileri cebini dolduruyor artık ona inanıyorum
jr. member
Activity: 266
Merit: 1
hangi akla mantığa icolara yatırım yapılıyor onu kestiremiyorum. pump piyasasında olsak hadi neyse de. ne alırsan al, borsaya giriyor bakıyorsun bitcoin geriliyor, yok bir hacker borsayı hackliyor, yok secden birisi çıkıp tweet atıyor, piyasada paso kırmızıları görüyoruz. parada kalsa daha çok kar yapar.
legendary
Activity: 2324
Merit: 1175
Shivom listede yok ama en büyük hayal kırıklıklarından biri oldu.

Bitcoin olarak ROI oranı 0.10 an itibariyle. Bu da 1000 dolar yatırım yapan birinin, şu an elinde 100 doları var anlamına geliyor. Rahatlıkla hardcap'e ulaşan projeler bu haldeyse, ICO sürecinde yatırım yaparken 2 kere değil 22 kere düşünmek gerektiğini söylemeye gerek bile yok ama hype rüzgarına kapılınca insan hatalı kararlar verebiliyor.

Hocam onun gibi onlarca proje var onlarca şirket var hepsini bu listeye alsam epey uzar diye almadım açıkçası ama dediğinizde haklısınız çok fazla umut vaadeden bir projeydi ama şuan oda içler acısı durumda umarız yakında tekrar yükseliş başlar
member
Activity: 322
Merit: 32
İcolara hiç katılmadım fakat bountylere katılıyorum.Piyasada durum içler acısı birbirinin kopyası yada rakibi onlarca proje ve sulandırılan ortam. Bu kadar karmaşanın içinde bir kaç kaliteli projeninde hakkın yeniyor.

Eskiden Ethereum, Litecoin, Dash, Monero mu hold yapalım derken piyasanın çivisi çıktı markete bakınca bile kafası karışıyor insanın.
member
Activity: 532
Merit: 29
Shivom listede yok ama en büyük hayal kırıklıklarından biri oldu.

Bitcoin olarak ROI oranı 0.10 an itibariyle. Bu da 1000 dolar yatırım yapan birinin, şu an elinde 100 doları var anlamına geliyor. Rahatlıkla hardcap'e ulaşan projeler bu haldeyse, ICO sürecinde yatırım yaparken 2 kere değil 22 kere düşünmek gerektiğini söylemeye gerek bile yok ama hype rüzgarına kapılınca insan hatalı kararlar verebiliyor.
full member
Activity: 392
Merit: 100
Aynen öyle üç beş kuruş kazandı mı satıyor insanlar artık hele presalede girenler, piyasada korku hakim olunca sonuç da böyle oluyor kimse elde bişey tutmuyor anında geri bitcoine döneyim mantığındalar.
full member
Activity: 728
Merit: 151
maalesef boğayı da sktr et hadi piyasa düzelemediği için hiçbişey değerlenemiyor...sürekli salak bi düşüş trendi var.... +%10 u görse satıp kaçacak aç köpekler doldurmuş heryeri
full member
Activity: 602
Merit: 118
Oldum olası icolardan uzak durmuşum dur. Çoğunlugu iş yapmıyor. %90 i zaten çöp oluyor . En güzeli borsaya girince oradan alıp satmak
sr. member
Activity: 542
Merit: 250
Piysasada kendini ispatlamış köklü olan projeler fiyat olarak sürünürken yeni çıkanlardaki düşüşe şaşmamak lazım bana göre bu ICO projelerinden kaynaklı değil devam eden düşüş trendi ile alakalı.
full member
Activity: 770
Merit: 103
bu tarz başlıklar açıp neyi ispat etmek istiyorsunuz ? piyasa zaten kötü. bu kötü piyasada ico ya girenin şaşarım aklına. az sabredin bakalım biraz . piyasa bi düzelsin kendine gelsin. o zaman görelim hard cap yapan icolar kaç x yapacak
Pages:
Jump to: