Pages:
Author

Topic: Havadan para kazanma AirDrop bilmeyenler için - page 3. (Read 797 times)

jr. member
Activity: 182
Merit: 1
Airdrop tarih oldu artık nerdeyse. Birçoğu bişey göndermiyor. Gönderilenlerde para etmiyor. Boşa vakit kaybı başka bişey değil . 3-4 ay emek verdim kazandığım  200-300 tl bişey .
full member
Activity: 630
Merit: 104
airdroptan gerçekten güzel para kaldıranlar oldu ama ben ne yazıkki orda değilim günde 50 forum doldurdugum halde ona göre düşünün !
member
Activity: 392
Merit: 11
Airdrop treni kaçtı demek doğru değil boğa gelse o 1-2 dolarlık tokenler 100-200 dolar olur bir anda. Katılın dursun cüzdanlarınızda.
member
Activity: 504
Merit: 12
Aslında sizden istedikleri az birşeyler var çok ta havadan istemiyorlar mutlaka çetleşme kanalına girmeniz gerektirecek kuralları mevcut.
jr. member
Activity: 252
Merit: 2
Herşeyi tükettiğimiz gibi karınca sürüsü gibi airdrop döneminide sarıp tükettik. Sıra bountyleri tüketmekte diye düşünüyorum. Twitter Medium banları bountylerin sosyal medya ayağınıda bitirecek gibi görünüyor.
sr. member
Activity: 462
Merit: 250
CAT.EX Exchange
Tavuk dürüm ayran versin yeter airdrop başvuruları bana. 2017 de değiliz ne yapalım elde yapacak imkan yok boş zaman çok saldırıyorum airdroplara. Bir tanesi patlasa pump yapsa emeğe değecek.
full member
Activity: 728
Merit: 151
bu başlığı açmak için geç kaldın newbiecik...dönerciler yüzünden tamamen boka sarmış durumda içler acısı hali hepsinin...vur kaç amacı ile dağıtılıyordu zaten. piyasa bok olduğu için hacimde oluşmuyor artık. borsaya da giremiyorlar

ancak doğru düzgün şeyleri boklamamanız açısından güzel bir oyalamaca tabi Grin
member
Activity: 182
Merit: 10
Airdropların sayısı çok fazla her gün farklı birçok airdrop ortaya çıkıyor birçok kişiye göre bu uğraşlar boşuna vakit kaybı sadece kimilerine göre ciddi kazançlar getirebiliyor
jr. member
Activity: 392
Merit: 4
Airdropların maalesef artık süresi geçti.Airdroplardan kazanç en son geçen yıldı.Gelecekte ne olur bilinmez ama şuanda airdroplar para etmiyor.
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
Herkesin de ifade ettiği gibi airdroplar artık kazandırmıyor. 3-5$ anca bırakıyor oda en iyileri (genel olarak konuşuyorum) . Diyeceksiniz ki olsun 10 taneye girerim 50$ da yeter ban işte o öyle değil 10 tanesinde 1-2 tanesi zaten gönderiyor oda para etmiyor. Etse de belli bir tutarın altındakileri zaten satamıyorsun.
sr. member
Activity: 546
Merit: 280
Airdroplar bountylerin yanında sadece harçlık gibi kalıyor.
Ama bu sene bountyler bile pek kazandırmadı. Piyasa hareketliğinde sene içinde çalışanlar,  tokenlerini yok pahasına satmayanlar kazanacaktır.
Airdrop biraz da şans işi. Ancak, katılım kolay olduğu için rağbet görüyor.
Benim bir airdrop bounty konulu telegram grubum var, isteyen olursa beklerim.
Ayrıca, gönderim değeri (ico üzerinden elbette) 11$ ve üstü olan, grup içinde beğendiğimiz  ardroplardan oluşan bir listemiz var, onu da inceleyebilirsiniz...

Telegram Grup : https://t.me/airbico
Liste : https://docs.google.com/spreadsheets/d/1J9VcwTF8HZS4mjBk3yRSIroAZbrxyCpkpatCVeBa4W0/edit#gid=1089558816
member
Activity: 364
GR
Cogu airdrop cuzdanda duruyor fiyati inanin bana 0.01usd.  Yahu ya adam gibi gonderin yada hic gondermeyin.  Bu nedir ya transfer etmeye kalksan komisyonu kendisinin kac katı.  Satmaya kalksan satilmaz.  Cuzdan tam bur copluge dondu bunlarin yuzunden.
member
Activity: 812
Merit: 14
FRX: Ferocious Alpha
Dostum airdrop olayları eskiye göre şuan için boş işler. Bounty bile eskisi gibi değil.
member
Activity: 168
Gecen sene dahi airdrop kovalamak yerine projelerin telegram ve sosyal medya icin düzenledikleri ödüllere katılıp buna dikkat harcamayı tercih ediyordum. Gecen sene airdroplar çok daha sağlam oluyordu üstelik
member
Activity: 448
Merit: 15
Zamanında benim de kaçırdıklarım yanında birçok kazanç sağlayan projeler vardı, artık airdrop kazandırmıyor.

Bounty'ler dahi pek kazandırmıyor, imza ve reddit getirileri bi nebze iyi. Bounty panelleri de pek karlı değil

Devir hodl devri
sr. member
Activity: 616
Merit: 281
Airdrop işi malesef bitti sayılır. Geçen bir yerde okumuştum sadece telegrama katılarak 1.200 TL para kazanan arkadaşlar olmuş. Şuan ise malesef airdroplarda verilen tokenler 10 dolar bile etmiyor.

Gönderseler 10$ az çok para diyeceğiz ama onu da göndermiyor çoğu. Bir süredir hiş form doldurmuyorum. Boş vakit kaybı oluyor.
copper member
Activity: 224
Airdrop işi malesef bitti sayılır. Geçen bir yerde okumuştum sadece telegrama katılarak 1.200 TL para kazanan arkadaşlar olmuş. Şuan ise malesef airdroplarda verilen tokenler 10 dolar bile etmiyor.
newbie
Activity: 84
Merit: 0
Airdrop işi biteli çok oldu çoğu borsaya giremiyor girenlerde 1 dolar anca ediyor. Bountyden kazanılabilir 3 5 oda havadan para olmuyor. Emek harcamak gerekiyor.
Bounty ile mobilden işlem yapılabilir mi
jr. member
Activity: 224
Airdrop işi biteli çok oldu çoğu borsaya giremiyor girenlerde 1 dolar anca ediyor. Bountyden kazanılabilir 3 5 oda havadan para olmuyor. Emek harcamak gerekiyor.
newbie
Activity: 84
Merit: 0
Dostum airdrop treni kaçalı çok oldu maalesef. Airdroplardan gelenler çöplükten başka birşey değil ve artık zaman kaybından öteye geçemiyor. Kaldı ki artık airdroplar bile KYC istemeye başladılar.
0.2 eth kazandım 250 tanede 😂 olsun o da yeter
Pages:
Jump to: