Pages:
Author

Topic: Havadan para kazanma AirDrop bilmeyenler için - page 4. (Read 797 times)

sr. member
Activity: 924
Merit: 251
Dostum airdrop treni kaçalı çok oldu maalesef. Airdroplardan gelenler çöplükten başka birşey değil ve artık zaman kaybından öteye geçemiyor. Kaldı ki artık airdroplar bile KYC istemeye başladılar.
newbie
Activity: 84
Merit: 0
Airdrop kelime manasıyla havadan yardım demek. Kripto dünyasında ise havadan coin / token olarak düşünebiliriz. Yani ücret ödemeden airdrop sayesinde coin sahibi olabilirsiniz.
2 Şekilde havadan (airdrop) coin kazanabilirsiniz. Biri elinizde tuttuğunuz X coin kadar Y coin kazanma şekli. İkincisi ise piyasaya yeni giren coinlerin tanıtım maksadıyla dağıttıkları.
İlk metodla ilgili örnek vermek gerekirse elinizde NEO varsa bonus olarak yani havadan GAS sahibi oluyorsunuz. Binance veya Kucoin borsaları elinizde tuttuğunuz NEO miktarına göre hesabınıza GAS tanımlıyor. (Binance’ta aylık, Kucoin’de günlük tanımlanıyor.) Başka bir örnek vermek gerekirse Binance daha önce BNB sahiplerine BCPT vermişti.
İkinci metodda ise henüz borsalara girmemiş, yolun başında olan coinler belli tanıtım faaliyetleri karşılığında size ücretsiz coin veriyor. Sizden sosyal medya sitelerinde paylaşım yapmanızı, bir yerleri takip etmenizi, video izlemenizi, bir şeyler yazmanızı vs. istiyorlar ve eğer yaparsanız karşılığında o coinden veriyorlar. Tabii ki verilen coinlerin o an bir değeri olmuyor. Zaman içerisinde değerlenmesini beklemeniz gerekiyor. Bu şekilde ciddi bir kazanç elde edebileceğiniz gibi sadece vaktinizi kaybettiğinizle de kalabilirsiniz
Pages:
Jump to: