Maşallah ne yediğine kadar bildiğine göre aynı masada bulunuyor olmalı. Daha çok şey yazardimda.
...
neden mesaj yazarken beynini kullanmıyorsun, birisinin ne yediğini görmek için illa ki masasına mı oturmak gerekiyor, sosyal medyasına da bakmak yeterli oluyor. bir daha mesaj yazarken beynini kullan. ayrıca doğru düzgün türkçe yazmayı öğrenmeden de başka bir şey yazma, tahamül etmek zorunda olduğumuz cehaletin de bir sınırı olmalı...
@wolwoo bunlara müslüman olduğunu göstereceksin altın gibi gümüş gibi
...
senin ya da totti67'nin hangi dine inandığı beni ilgilendirmiyor, senin rezil bir trol olup o iğrenç ağzına islamı ve müslümanları dolaman benim konum ve bu konuda cevap veriyorum. yoksa herkes senin islam düşmanı bir cahapeli solcu olduğunu biliyor (https://bitcointalksearch.org/topic/m.54637659).
islam düşmanlığınızı açıktan gösteremiyor olmanız ne kadar üzücü, sizin adınıza ne kadar üzüldüm bilemezsin...
neyse, wolwoo haklıdır belki, allah kalplerini çevirir belki, bakarsın yarın bize de böyle bir iftar sofrası nasip olur, hayırlı ramazanlar forumdaşlar.
yüce rabbim kanasa bile nasip etmiş, mandown'a ve totti67'ye neden nasip etmesin; ilk defa wolwoo haklı diyorum...
ne biçim bir şeysin sen ya tarif edilemez derecede itici nefret objesisin
Sana ne dense az bay en Müslüman!!! en vatansever!!!!!!
sizin derdiniz din islam falan değil bunu kabul et. Allah'tan dileğim şu Ramazan hürmetine hak ettiğinizi vermesi.
sizin gibilere hidayet falan da dilemem