Pages:
Author

Topic: Helbiz borsa girişi - page 6. (Read 19165 times)

full member
Activity: 406
Merit: 100
May 13, 2018, 07:31:05 AM
Arkadaşlar farkında mısınız, adamlar 2 gün sonra bittrexi açıklıcaklar? Jaxx ile partner top10 borsa deniyor, marketcap 5-6 milyon dolar olmuş nolcak sıfıra mı incek dışardan bakınca riskli görünse de ciddi çok büyük para kaldırabiliriz ben 1.5 2 ethlık aldım en azından burdan.

Nereden biliyorsunuz bittrex'i açıklayacaklarını acaba jaxx ile partner olan bir ton coin var zaten jaxx ile anlaşmasıda çok önemli bir şey değil bana göre ama tabii güveniyorum projeye
Açıklamaları takip edin, jaxx ile partner olan top10 exchangeden biri açıklancak diye blogda ve twitterda paylaşıldı wallet testleri devam ediyor dendi, jaxxı arayın sitelerinde gezin bittrex ile partner adamlar. Burdan bittrex çıkacağı sonucu çıkıyor, top10 exchangede çıkcaz diyorlar ve insanlar güvenmediği için fiyat artmıyor bence. Jaxx falan boş şeyler değil 15inde patlıcak olay bence, inş yalan çıkmaz da. 5-6 milyon market hacmi var daha nereye düşcek sanki zaten.
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
May 13, 2018, 05:59:25 AM
Bence gostere gostere birsey kazandirmazlar bu helbizde cok buyuk dolap cevirecekler kesinlikle. Zaten bu kadar basarili ise neden 10-12kat dustu diye sormak lazim
full member
Activity: 588
Merit: 125
May 13, 2018, 05:58:28 AM
Arkadaşlar farkında mısınız, adamlar 2 gün sonra bittrexi açıklıcaklar? Jaxx ile partner top10 borsa deniyor, marketcap 5-6 milyon dolar olmuş nolcak sıfıra mı incek dışardan bakınca riskli görünse de ciddi çok büyük para kaldırabiliriz ben 1.5 2 ethlık aldım en azından burdan.

Nereden biliyorsunuz bittrex'i açıklayacaklarını acaba jaxx ile partner olan bir ton coin var zaten jaxx ile anlaşmasıda çok önemli bir şey değil bana göre ama tabii güveniyorum projeye
full member
Activity: 406
Merit: 100
May 13, 2018, 05:51:31 AM
jr. member
Activity: 154
Merit: 1
May 12, 2018, 11:00:57 AM
Adminin son mesajı efsaneydi arkadaşlar

When #Bittrex? When #Binance? When #Moon? When #Lambo? Rome wasn't built in a day (http://www.dictionary.com/browse/rome-wasn-t-built-in-a-day …) - if you are looking for 36x in a day go to #Vegas and bet it all on double 0.
jr. member
Activity: 264
May 12, 2018, 10:35:46 AM
Uzun dönem değerlenmesi kaçınılmaz. Biraz sabreden helbiz in ekmeğini yiyecektir. Çok güçlü bir proje ve sağlam ekipleri var. Buralar görebileceği en dip noktalar olduğunu düşünmüyorum.
sr. member
Activity: 686
Merit: 250
May 12, 2018, 10:35:06 AM
Açıldığı 2 borsayla olan ilişkileri gösteriyor ki Bu token çok fazla değerlenecek. Gireceği 3. borsayı da açıkladılar. Son olarak 30 mayısta çıkacakları bir exchange kaldı. Ben Binance olacağını düşünüyorum. O zaman işte başta bahsedilen büyük meblalardan bahsedilir tekrar.
Açıkladıkları jaxx borsa değil hocam, borsayı henüz açıklamadılar ve okuduğum kadarıyla 15 mayıs en geç açıklancak. Jaxx ile partner olan başka bir borsa var mı arkadaşlar top10da olan, bittrex jaxx'ın sitesindeki blogda da geçiyor partner kısmında ama başka aday var mı bilmiyorum ben. Fakat bu haberlere rağmen hiç fiyatlanmaması gerçekten çok garip geldi.
sr. member
Activity: 434
Merit: 250
★YoBit.Net★ 1400+ Coins Exchange
May 12, 2018, 09:02:19 AM
Yeni yapılan açıklamayla ayın 15 inden önce 3. borsaya gireceklerini söylediler. Jaxx borsa değil arkadaşlar girecekleri borsanın jaxx partnerinden biri olacak deniyor. Bittrex de jaxx partneriymiş bakalım hangi borsaya giriş yapacaklar.
legendary
Activity: 1050
Merit: 1000
May 12, 2018, 08:56:25 AM
Açıldığı 2 borsayla olan ilişkileri gösteriyor ki Bu token çok fazla değerlenecek. Gireceği 3. borsayı da açıkladılar. Son olarak 30 mayısta çıkacakları bir exchange kaldı. Ben Binance olacağını düşünüyorum. O zaman işte başta bahsedilen büyük meblalardan bahsedilir tekrar.
jr. member
May 12, 2018, 08:50:34 AM
verdıklerı tonla aırdrop yuzunden fena sayılmayacak bır pıyasada bıle 10 kat dusebılen

Belki de isteyerek bunu yapmışlardır. İlk soktukları borsalar az bilinen ve hacmi olmayan yerlerdi. Bu şekilde piyasada acele satış yapan airdrop ve bountycileri erittiler ki yollarına rahat devam edebilsinler, ayrıca bizim bilmediğimiz bir ortaklıkları da olabilir bu borsalar ile.
3x yapmak var, 50x yapmak var. Sizce hangisi daha çok ses getirir? Smiley

3x yapmak.
legendary
Activity: 2772
Merit: 1557
May 12, 2018, 08:48:03 AM
verdıklerı tonla aırdrop yuzunden fena sayılmayacak bır pıyasada bıle 10 kat dusebılen

Belki de isteyerek bunu yapmışlardır. İlk soktukları borsalar az bilinen ve hacmi olmayan yerlerdi. Bu şekilde piyasada acele satış yapan airdrop ve bountycileri erittiler ki yollarına rahat devam edebilsinler, ayrıca bizim bilmediğimiz bir ortaklıkları da olabilir bu borsalar ile.
3x yapmak var, 50x yapmak var. Sizce hangisi daha çok ses getirir? Smiley
member
Activity: 336
Merit: 17
May 12, 2018, 08:46:05 AM
Yeni borsadan sonra dün %20lik düşüş oldu. Piyasanın kötü olmasının da etkisi var tabiki de. Eğer Mayıs sonunda  ki borsada dandik birşey olursa kimsenin güveni kalmaz helbize. Binanceye Felak girerse en son borsa olarak belli ozman toparlayabilir.
jr. member
Activity: 196
Merit: 2
May 12, 2018, 08:18:43 AM
Yakın zamanda dedikleri gibi büyük bir borsaya girmezlerse zaten çizilen bu imaj dahada kötü hale gelir inşallah iyi bir yere girerde güven azda olsa artar
member
Activity: 448
Merit: 17
May 12, 2018, 08:05:36 AM
Adamlar exchange gircez gircez dediler 10 mayısta gire gire jaxx mı girmişler bildiğin yatırımcıları ile taşşak geçmiş adamlar Cheesy Cheesy
member
Activity: 364
Merit: 10
May 12, 2018, 08:04:06 AM
Gerçekten çocuk oyuncağına dönmüş bir tarih var ortada ama bakalım, ben helbiz in değerleneceğine inanıyorum.
Borsa açıklandıktan sonra daha net bir yol haritası çizecektir herkes kendine ama şu an bir hamle yapamıyor insan..
member
Activity: 392
Merit: 11
May 12, 2018, 07:57:15 AM
diyelim bitterex dediler sizce token geleceği ne olur önümüzdeki günlerde ?

Bence olacaktır. Olmaması için şu ankinden bile büyük saçmalıklar yapmaları gerekir.
jr. member
May 12, 2018, 07:33:17 AM
diyelim bitterex dediler sizce token geleceği ne olur önümüzdeki günlerde ?
newbie
Merit: 0
May 12, 2018, 06:42:38 AM
Heyecanla bekliyorum şu yeni borsa duyurusu yılan hikayesine döndü . Umarım bittrex çıkarda herkes kazanır ve mutlu olur. Açıkcası arkasında Skrill olmasa hiç güvenmezdim ama Skrill sayesinde bir umut diyorum.
member
Activity: 228
Merit: 10
May 12, 2018, 05:58:02 AM
Bu Helbiz Monetha gibi olmaz umarım. Monetha da 5 dolar olacağız diyordu, bunlarda 1 doların altında satmayın diyorlar  Grin
Bi miktar bende de var, 1 doları beklemem bile 0.1 dolar olduğunda anında çıkarıcam elden  Cool
newbie
Activity: 6
May 11, 2018, 06:46:52 AM
Helbizin değeri baya düştü. Eğer bittrexe girerse gerçekten muhteşem olur. Airdroptan gelen 1000 helbiz tokenim var. Sağlam bir borsaya girmesini sabırsızlıkla bekliyorum.
Pages:
Jump to: