Pages:
Author

Topic: Helbiz borsa girişi - page 7. (Read 19165 times)

sr. member
Activity: 630
Merit: 252
May 12, 2018, 05:55:28 AM
şuan fiyatı çok düşük acaba yatırım yapılabilir mi ? ekibi açıkcası beni korkutuyor beceriksiz bir ekibi var biraz daha bekleyecem bakalım birşeyler yapacaklarmı

Beceriksiz derken? 80 milyar dolarlık Skrill'in ofisinden, Skrill'in ceo'su dahil tüm partnerleriyle birlikte canlı yayın yapan ekipten mi bahsediyorsunuz?
Savunurken sacmalıklarını da soyleyın bence. Bitlish denen sacmalıgı exchange dıye acıklayan, 50 mılyon dolardan buyuk hacımlı borsaya gırıcez dıyıp 20 mılyonluk coınhub denen cop exchange e sokan, yaptıkları salakca yonetım, verdıklerı tonla aırdrop yuzunden fena sayılmayacak bır pıyasada bıle 10 kat dusebılen, 10 mayısta top 10 exchange acıklanıcak dıyıp suankı durumda baktıgımızda dun hıcbır halt acıklamayan bır takımdan da bahsedın kı durust olunsun.

Çok merak ettim sen gerçekten adamların sosyal medya hesaplarını kontrol ettin mi de hiç bir halt açıklamayan diye yazıyorsun ?
Bahaneler bitmez yok testler uzun surdu yok bılmem ne, merak etme bakıyoruz ne yazıldıgına. Adamlar gercekten tecrubesızler baya ve ıslerını resmen Türk'ler gibi yapıyorlar, hersey gec kalıyor bır kısmı yalan cıkıyor vesaıre. Top10da olan ve jaxx ıle partner olan bıttrex var, oraya cıktı cıktı yoksa eldekılerın hepsını bozarım ben, kalanlar kalsın son umudum bu bakalım.
member
Activity: 336
Merit: 10
May 11, 2018, 08:38:25 AM
Dün girecekleri top10 piyasadan birini açıklayacaklardı fakat wallet açıkladılar. Bu wallet da bittrex ile çalışıyor. Bittrexe girmesi durumunda ancak satış yapabilirim.
full member
Activity: 1386
Merit: 116
May 11, 2018, 06:42:24 AM
şuan fiyatı çok düşük acaba yatırım yapılabilir mi ? ekibi açıkcası beni korkutuyor beceriksiz bir ekibi var biraz daha bekleyecem bakalım birşeyler yapacaklarmı

Beceriksiz derken? 80 milyar dolarlık Skrill'in ofisinden, Skrill'in ceo'su dahil tüm partnerleriyle birlikte canlı yayın yapan ekipten mi bahsediyorsunuz?
Savunurken sacmalıklarını da soyleyın bence. Bitlish denen sacmalıgı exchange dıye acıklayan, 50 mılyon dolardan buyuk hacımlı borsaya gırıcez dıyıp 20 mılyonluk coınhub denen cop exchange e sokan, yaptıkları salakca yonetım, verdıklerı tonla aırdrop yuzunden fena sayılmayacak bır pıyasada bıle 10 kat dusebılen, 10 mayısta top 10 exchange acıklanıcak dıyıp suankı durumda baktıgımızda dun hıcbır halt acıklamayan bır takımdan da bahsedın kı durust olunsun.

Çok merak ettim sen gerçekten adamların sosyal medya hesaplarını kontrol ettin mi de hiç bir halt açıklamayan diye yazıyorsun ?
sr. member
Activity: 630
Merit: 252
May 10, 2018, 11:22:38 PM

full member
Activity: 280
Merit: 102
May 10, 2018, 11:00:37 PM
Helbizin borsaya girişi harbiden şehir efsanesine dönmüş durumda, her kafadan bir şey çıkıyor bu konu hakkında ama ortada gerçekten net bir şey yok,  takımda kafasına göre takılıyor zaten. ben bu helbizin takımını anlamadım.
member
Activity: 180
Risk takes great win or die.
May 10, 2018, 05:49:43 PM
JAxx ile işbirliği yapan bir borsaya gireceğiz dediler açıklamada bekliyorum nereye girecek
member
Activity: 448
May 10, 2018, 05:40:55 PM
Hangi borsaya girdi bunlar bugün yada nereye giriyolarmış haber yok mu daha giriceklerdi sözde bugun ilk 10 borsadan birine
member
Activity: 476
Files.fm - Store, Share and Sell Files
May 10, 2018, 05:38:25 PM
Token dağıtımı üzerinden 72 gün geçmedi ki bunlar bittrexe o zaman nasıl yollamışlar.  İngilizcesi olan bir arkadaş tweetlere bakıp bir açıklama yaparsa sevinirim
jr. member
Activity: 154
Merit: 1
May 10, 2018, 05:31:18 PM
Evet bugünkü açıklama da geldi Cheesy Jaxx'e eklenmiş Helbiz. Büyük ihtimalle Shapeshift'te kullanılabilecek. Exchange dedikleri bu çıkarsa yine güzel küfür yerler Cheesy

Edit ekleyeyim: Jaxx'le partner olan borsalardan birine eklenecekmiş, testler devam ediyormuş. Bittrex, coinbase felan partnerleri arasında ama eklenir mi acaba Cheesy

Bu paylaşımın altinda böyle bir paylaşım var. Doğruluk payı var mı bilmiyorum ? Girerse gerçekten süper olur bittrexe falan

jaxx nedir bilmiyorum bilen varsa acıklasın lütfen bu arada jaxx resmi hesabından paylaştı partner oldugunu işe yarar bir seymi

Jaxx cüzdan uygulaması.

Bittrex cüzdanı ben de kontrol ettim hbz var ama ilk satışta kendileri göndermiş onu. Ordan birşey çıkar mı bilemedim ama Jaxx'in partnerleri arasında bittrex, coinbase, changelly felan gözüküyordu. Coinbase imkansız ama Bittrex olabilir belki.

haklısın hocam 70 days 22 hrs ago önce gönderilmiş yeni bir sey değil.
full member
Activity: 504
Merit: 120
May 10, 2018, 05:30:12 PM
Evet bugünkü açıklama da geldi Cheesy Jaxx'e eklenmiş Helbiz. Büyük ihtimalle Shapeshift'te kullanılabilecek. Exchange dedikleri bu çıkarsa yine güzel küfür yerler Cheesy

Edit ekleyeyim: Jaxx'le partner olan borsalardan birine eklenecekmiş, testler devam ediyormuş. Bittrex, coinbase felan partnerleri arasında ama eklenir mi acaba Cheesy

Bu paylaşımın altinda böyle bir paylaşım var. Doğruluk payı var mı bilmiyorum ? Girerse gerçekten süper olur bittrexe falan

jaxx nedir bilmiyorum bilen varsa acıklasın lütfen bu arada jaxx resmi hesabından paylaştı partner oldugunu işe yarar bir seymi

Jaxx cüzdan uygulaması.

Bittrex cüzdanı ben de kontrol ettim hbz var ama ilk satışta kendileri göndermiş onu. Ordan birşey çıkar mı bilemedim ama Jaxx'in partnerleri arasında bittrex, coinbase, changelly felan gözüküyordu. Coinbase imkansız ama Bittrex olabilir belki.
jr. member
May 10, 2018, 05:25:36 PM

veee bittrex walletlarında hbz gözüküyor bulmuslar ?
https://etherscan.io/address/0x564286362092d8e7936f0549571a803b203aaced
full member
Activity: 798
Merit: 106
👉bit.ly/3QXp3oh | 🔥 Ultimate Launc
May 10, 2018, 05:23:06 PM

https://hizliresim.com/qG62GW
jr. member
May 10, 2018, 05:15:08 PM
Jaxx
member
Activity: 336
Merit: 17
May 10, 2018, 05:09:52 PM
Şuan yeni borsa hangisi oldu bilgisi olan varmı. Ben bakıyorum da bulamadım hala hangi borsaya girdiklerini umarım olumlu etki yaparsa güzelce bir yükselir. Bizde kazancimizi artırmış oluruz bu sayede. Dusukken almıştım satmak için daha erken mayıs sonundaki girecekleri borsayi bekliyorum ozmana kadar bekletecegim.
full member
Activity: 504
Merit: 120
May 10, 2018, 05:08:42 PM

member
Activity: 560
Merit: 12
May 10, 2018, 05:08:30 PM
Jaxx a gireceğiz diye paylaşım yapıldı. Jaxx borsamıydı . Millet hangi borsaları diyordu bunlar borsa diye ne açıkladılar
jr. member
May 10, 2018, 04:30:48 PM
bugün yeni bir borsaya girecek şuan elinde helbiz olanlar merakla bekliyor hangi borsa olacak diye. Son zamanlarda baya popüler oldu. Bu gelişme nasıl etki edecek acaba önemli olan bu. Artış devam mı edecek yoksa dususmu yaşanacak.

daha ne kadar düşcekki 5milyon$ capda suan
member
Activity: 350
W12 – Blockchain protocol
May 10, 2018, 04:27:33 PM
bugün yeni bir borsaya girecek şuan elinde helbiz olanlar merakla bekliyor hangi borsa olacak diye. Son zamanlarda baya popüler oldu. Bu gelişme nasıl etki edecek acaba önemli olan bu. Artış devam mı edecek yoksa dususmu yaşanacak.
jr. member
May 10, 2018, 04:23:34 PM
alım yapalım mı yeni borsaya son 30dk ?
full member
Activity: 602
Merit: 118
May 10, 2018, 02:45:20 PM
ne helbizmiş be arkadaş milletin psikolojisini bozmuş. iki borsa adı verdiler. açılan başlığın sonuna gelince sallayan sallayana yok biri 40x yapmış birisi 50-60x ufak atın bari biraz. neye güvendiniz de aldınız. airdrop ya da bountyden gelenleri ancak satmışsınızdır. ufak atın da civcivler de yesin.
Pages:
Jump to: