Pages:
Author

Topic: Helbiz ICO ile araç kiralayın - page 13. (Read 2829 times)

member
Activity: 406
Merit: 12
May 21, 2018, 12:17:02 PM
Blockchain altyapısı kullanılarak araç kiralama projesi uygulanabilir bir proje ve globale yayabilirlerse hiç beklenmeyen bir etki yaratıp bir anda üst sıralarda kendine yer bulabilir. Bu da ekibin başarısına odaklı bir mesele. Teknik konulardan sonra borsa konusunda da doğru adım atılırsa değerlendirilebilir. Takipte olacağım.
jr. member
Activity: 266
Merit: 2
May 21, 2018, 12:08:02 PM
icobenche göre bunlar 38 milyon dolar toplamış. versinler binanceye 2 milyon dolar ne diye uğraşıyorlar. şu ana kadar katıldıkları hiçbir borsa binance kadar etki yapamaz. ayrıca bu token 2 saat içinde bile binance işlemleri ayarlayabilir. 150 satoshi bazında zemin buluyor ve toplam helbizin yarısı sirkülasyonda. hani bir, iki ay daha buralarda gezse veya panikletecek şekilde 100 satoshinin altına salsalar belki sirkülasyon sayısını artırmaya yönelik girişim olabilir. yani balinaların fazlasıyla toplaması. ico fiyatına gelse bile oradan satmak isteyecek çok kişi var. bu işin sonu nasıl bitecek merak ediyorum.
sr. member
Activity: 1106
Merit: 273
May 21, 2018, 10:29:02 AM
Genel olarak kripto para ile araç kiralamayla ilgili projelere olan yatırımcı ilgisinin uzun vadeli olmadığı kanaatindeyim. Ancak çok iyi bir borsaya girerse ciddi fiyat yükselmesi olsbilir. Aksi halde beklentiler hayal kırıklığına dönüşebilir.
full member
Activity: 1302
Merit: 115
Pepemo.vip
May 21, 2018, 09:37:39 AM
Ateş olmayan yerden duman çıkmaz derler ya hani. Ekip sürekli bize güvenin imajı vermeye çalışıyorlar ve yatırımcılarına büyük katlı sağlayacağı konusunda umut veriyorlar. Ben hodl yapma düşüncesindeyim şu an
full member
Activity: 784
Merit: 120
May 21, 2018, 09:24:30 AM
Elde tuttuğum tokenlerden birisi büyük borsaya girene kadar ve sözlerini tutana kadar çıkarmayacağım elimden Cheesy
newbie
Activity: 168
Merit: 0
May 21, 2018, 07:57:11 AM
alternatif kriptolar bölümünde helbizin iki konusu var. baya aktif. son yorumlara bakınca insanların umutlarını görüyorum. kendime göre taktik üretmeye çalışıyorum. müthiş para dönüyor. biraz zamanlamayı iyi tuttursam, biraz da sabır. helbiz umarım fiyatını katlayacak borsaya girer de yatırımcısını da bountycisini de güldürür inş.
jr. member
Activity: 154
Merit: 1
May 21, 2018, 07:49:17 AM
Kimin niye övdüğünü anlamadığım, bountysinden milyonlarca dağıtılmış olan sikindirik bir coin. Para toplayana kadar websitesi bile yapmamışlardı eğer çabalarlarsa iyi yerlere gelebilir ama önce bountycilere dipten sattırmaları gerek.

sattırıyorlar Smiley hatta şuan tek çabaları o diyebilirim.

https://bitlish.com/trade/hbzeth

burada gördüğünüz sell orderların yüklüleri onlara ait her zaman yaptıkları gibi dün gece'de 5 milyon token gönderdiler borsaya bountycilere sattırmak için satış emirleri koyup sonra bi anda satış emirlerini kaldırıp hepsini satın alıp fiyatı 2-3 katına çıkarıyorlar Smiley

örnek : geçen gün 1700 den 9000 e sıçrama yaptırdılar.

inanın 1 aydır tek takip ettiğim şey bu.

aynen bende böyle takip ediyorum gecen haftada sattırdılar bir anda 2x yaptırdılar suan gene baya sattırdılar bence 2/3x cok yakın hatta ben bugun bekliyorum bakalım
newbie
Activity: 45
Merit: 0
May 21, 2018, 07:45:15 AM
Aslında adamlar güzel bir şekilde ilerliyorlar fakat öyle açıklamaları var ki  Shocked Beklentileri yükseltip daha sonrasında karşılayamıyorlar maalesef. Sad
sr. member
Activity: 642
Merit: 259
May 21, 2018, 07:41:22 AM
En çok güvenenlerden biri de benim Smiley

hayatımı kurtardı desem yeridir.

ne olursa olsun ister yok olsun ister 1000 dolar olsun 100k HBZ ölümüne HOLD

şuan 750k var bekliyorum Smiley

tamı tamına 1 aydır her gün en az 5 kez bakarım neler olduğuna resmen hbz yi yakın takibe aldım sadece bu coini takip ediyorum bitcoin şu bu inanın hiçbirine bakmıyorum Smiley

neler yapmaya çalıştıklarını gayet iyi anlıyorum şuan aklı olan alır benden söylemesi Smiley YTD  Grin

Bende de var bir o kadar. Akşama kadar kesinlikle bir yükseliş gelir bekliyoruz.. Erkranlara bakıyoruz  deli gibi Smiley eğer beklenen kadar pump olursa belki x4'leri bile bulabilir. Gerçektende güvenilir bir coin olarak devam ediyor kariyerine Smiley
sr. member
Activity: 560
Merit: 251
May 21, 2018, 07:32:33 AM
Kimin niye övdüğünü anlamadığım, bountysinden milyonlarca dağıtılmış olan sikindirik bir coin. Para toplayana kadar websitesi bile yapmamışlardı eğer çabalarlarsa iyi yerlere gelebilir ama önce bountycilere dipten sattırmaları gerek.

burada gördüğünüz sell orderların yüklüleri onlara ait her zaman yaptıkları gibi dün gece'de 5 milyon token gönderdiler borsaya bountycilere sattırmak için satış emirleri koyup sonra bi anda satış emirlerini kaldırıp hepsini satın alıp fiyatı 2-3 katına çıkarıyorlar Smiley

O halde uzun vade değil de kısa vade de yükseliş ve alçalışları takip etmenizi tavsiye ederim. Hacim de var gibi gözüküyor dip ve tepeden yakaladığınız anda kısa vade de 3x kâr sağlıyor bu coin ne kadar iyi olursa olsun bu bounty oranıyla çok riskli.. 1 satoshi bile olabilir, kısa vadeli trade daha mantıklı.

Trade yapıcam diye treni kaçırdığım çok oldu be hoca Smiley
legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
May 21, 2018, 07:28:18 AM

O halde uzun vade değil de kısa vade de yükseliş ve alçalışları takip etmenizi tavsiye ederim. Hacim de var gibi gözüküyor dip ve tepeden yakaladığınız anda kısa vadede 3x kâr sağlıyor bu coin ne kadar iyi olursa olsun bu bounty oranıyla çok riskli.. 1 satoshi bile olabilir, kısa vadeli trade daha mantıklı.
sr. member
May 21, 2018, 07:26:53 AM

legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
May 21, 2018, 07:19:02 AM
jr. member
Activity: 154
Merit: 1
May 21, 2018, 07:05:35 AM

tamı tamına 1 aydır her gün en az 5 kez bakarım neler olduğuna resmen hbz yi yakın takibe aldım sadece bu coini takip ediyorum bitcoin şu bu inanın hiçbirine bakmıyorum Smiley

neler yapmaya çalıştıklarını gayet iyi anlıyorum şuan aklı olan alır benden söylemesi Smiley YTD  Grin

bendede 150k var tek sıkıntı trade yapamıyorum borsalar iyi değil güzel borsa girse al sat yapacaz. bu hafta sanırım exmo ya giriyor oraya girerse belki bugun ben bir 2x felan bekliyorum. belki aksama kadar bir pump görebiliriz ytd
sr. member
May 21, 2018, 07:01:11 AM

legendary
Activity: 1288
Merit: 1110
May 21, 2018, 06:57:10 AM
Hellbiz çok önemli sıçramalar yapacak bir proje. Güvenim tam

Projenin kendisi çok önemli elbette ama ben genelde ekibin para kazanmaya ne kadar muktedir olduğuna bakıyorum genellikle. Asıl kazanmak isteyenler yatırımcı olarak biz değil, onlar. Biz yatırımı yapar, çekilir kenara bekleriz. Eğer ekip yetenekliyse ve ortaya koydukları problemi çözmeye hevesliyse zaten her şey olacağına varır.

Benim 1-2 dayanağım var bu projede. Bunlardan biri Skrill logosu elbette. Diğeri ise işi asıl yönetenin bizim delikanlı değil Paysafe ve onun da arkasında ... olduğunu düşünmem.
full member
May 21, 2018, 06:41:45 AM
Helbiz'in bu durumu fazla şişirmeden dolayı yaşanan hazımsızlık hali Smiley

Beklentiyi yükselttiler yükselttiler, illaki bir yerde takılacaklardı ve takıldılar. Ama beklenti çok yüksek olduğu için saçma sapan sebepler profesyonellik dışı davranış gibi algılanmaya başladı.

Projeye inanan akıllı yatırımcı saki sakin bekliyor zaten. ICO biteli çok az zaman geçti. Sesi yükselenler ise projeye değil, fiyat artışına odaklanmış olan kitle. Onlar yavaş yavaş dağılır. Sükunet gelir ortalığa...

Sizinde dediğiniz gibi akıllı bir şekilde sakin sakin bekliyorum Smiley
legendary
Activity: 1288
Merit: 1110
May 21, 2018, 05:15:09 AM
Helbiz'in bu durumu fazla şişirmeden dolayı yaşanan hazımsızlık hali Smiley

Beklentiyi yükselttiler yükselttiler, illaki bir yerde takılacaklardı ve takıldılar. Ama beklenti çok yüksek olduğu için saçma sapan sebepler profesyonellik dışı davranış gibi algılanmaya başladı.

Projeye inanan akıllı yatırımcı saki sakin bekliyor zaten. ICO biteli çok az zaman geçti. Sesi yükselenler ise projeye değil, fiyat artışına odaklanmış olan kitle. Onlar yavaş yavaş dağılır. Sükunet gelir ortalığa...
member
Activity: 266
Merit: 10
May 21, 2018, 05:06:51 AM
Tamam bu forumda kimse birşey olmaz bundan demeye başladığına göre geçmişteki Ripple hareketinin bir benzerini göreceğiz demektir. Grin
full member
May 21, 2018, 04:54:08 AM
Bekleyin arkadaşlar piyasa kötü Bitcoin bile piyasadan etkilenmiş durumda değil mi? O yüzden satan pişman olur diyorum.
Pages:
Jump to: