ΑΣ ΚΛΕΙΔΩΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.
Ο ενας που έχει σχεδόν την ηλικία του γιού μου δεν δείχνει κανένα σεβασμό σε μεγαλύτερο του και ο άλλος προσπαθεί να μας προσηλυτίσει
με λόγια ανάλαφρα με λόγια αέρινα με αυτά που ρίχνει τα πρόβατα και τον πιστέυουν ...Αυτό ειναι το grcoin κύριες και κύριοι.
Ο ένας βρίζοντας κάποιον που έχει σχεδόν τα διπλά του χρόνια και παραπάνω και ο άλλος άστον τον άλλον τι να πούμε...
Εισαι ΤΕΡΜΑ ΣΤΟΚΟΣ ?
Είμαι τελικά τέρμα στόκος ή μήπως όχι; Μήπως είναι πίτσιρίκος τέρμα στόκος που "τρώει" το κουτόχορτο που το ταίζουν; Ας δούμε παρακάτω!
Αν οντως ισχυουν αυτα με τα 8.5 ευρω ΒΑΛΤΑ ΤΩΡΑ ΕΔΩ ΜΕ PRINTSCREEN , αν εχεις κατι τετοιο βαλτο εδω ρε φιλε , να μας κοροιδεψουν κιολας .Αμα ειχες δει κατι τετοιο θα το ειχες ΗΔΗ ποσταρει ΚΟΥΤΕ, αλλα ουτε ψεματα ξερεις να λες ... Σε παρακαλω , σε ικετευω ...Συνεχισε να λες αυτες τις βλακειες να συνεχισουμε και μεις να γελαμε λιγακι . Το γελιο σε τετοιους καιρους ειναι εκπληκτικο φαρμακο...και συ το προσφερεις δωρεαν !
Δεν πίστευεις μικρέ αυτα που λέω;Γέλα με την ψυχή σου τώρα. ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕΣ ΨΕΥΤΗΣ ΕΣΥ!
https://i.imgur.com/qNa3hMx.pngΕτσί μιλάει όμως η όμαδα του grcoin σε οποιον δεν τους αρέσει ,ρίχτε μια ματιά στα άλλα altcoins και δείτε τι γράφουν οι χρήστες:αυτό scam νόμισμα ,το κακολογούν, αλλά δεν απαντάνε με βρισιές και χλεβασμούς σαν και εσάς.
https://i.imgur.com/g3gJoyT.pngΟ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΡΩΤΑΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΑΝ ΘΑ ΠΑΡΑΓΕΙ HELLASCOIN ΚΑΤΑ ΤΟΝ GRCOIN "ΛΕΕΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ" ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΡΕ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ...
EINAI KAI H ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΑΩ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ,ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΡΙΖΕΤΕ ,ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΜΗΝΥΣΗ , ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ.
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΘΑ ΤΟ ΠΑΤΩΣΕΤΕ...Θα χάσετε και τους 40 που το κάνουν mining...
Ξέρω τα πάντα για όλους σας εκεί μέσα,εχω αρχεία για όλα τα λεγόμενα μου ,δεν σας πέρνει ας το σταματήσουμε ΕΔΩ.
Γέροstranger δεν σου έμαθε ακόμα η ζώη στο διαδίκτυο να είσαι προσεκτικός και οτι ποτέ δεν γνώριζεις ποιός μπορεί να βρίσκεται πίσω από έναν υπολογιστή και τι μπορεί να κάνει;
Μέγα λάθος να βγείς εδώ πέρα...και για τελευταια φορά σας λέω θα έβγαζα και εγώ κέρδος αν πήγαινε καλά το νόμισμα...
Μια συμβουλή απο εμένα προς εσένα:
Μάθε και τους άλλους να μιλάνε όμορφα στο grcoin ειδίκα σε αυτούς που το κακολογούνε μην τους χλεβάζετε,μιλήστε τους με σωστά επιχειρήματα, να μην διαγράφετε σχόλια στην σελίδα ,διώξε την πιτσιρικαρία που έχεις μαζέψει ή βάλτους μυαλό.Εσύ να σκέφτεσαι 10 φόρες και από όλες τις πλευρές πρίν κάνεις την επόμενη σου κίνηση αν θέλεις να κάνεις κάτι με το νόμισμα.Επειδή έχεις blog δεν έχεις καμία δύναμη ,μόνο στα πρόβατα που σε πιστεύουν μπορείς να επιβληθείς.Εσύ και ο πιτσιρίκος ο sudo είστε η αφορμή που εξελίχθηκε έτσι η κατάσταση να ξέρεις.Ξαναφτιαχτείτε από την αρχή και ξεχάστε τα όλα.Αν μπορείς διώξε και τον sudo. ΜΑΘΕΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ,ΨΑΧΤΕΙΤΕ. ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΑΣΧΕΤΟΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ HELLASCOIN.Οι προηγούμενοι χρήστες έγραψαν γιατι δεν προκειτε να πάει καλά το νόμισμα ΜΑΘΕΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.Υπάρχουν άτομα εδώ μέσα που ξέρουν να σου κάνουν παπάδες ,ξέρουν τα διπλα και τα τριδιπλα από όσα ξέρετε όλοι σας εκει στο hellascoin. ΜΗΝ κοιτάς εμένα κοίτα τι μπορείς να κερδίσεις από εδώ μέσα!Ήρθατε να μιλήσετε και εδώ μέσα, να βρέιτε τον dimafiore,εναν νέο χρήστη του bitcointalk που μόνο νέος δεν είναι, για τον κατακρίνετε οτι λέει ψέματα για να βρείτε το δίκιο σας.ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ, ΟΤΙ ΛΕΤΕ ΣΑΣ ΓΥΡΝΑΕΙ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ.
Θέλατε και νόμισμα να φτιάξετε άσχετοι.
Μην τραβάς το σχοινί με κάποιον που δεν γνωρίζεις και που σε ξέρει καλά.
Στο επόμενο λάθος σας δεν θα υπάρχει hellas coin.
ΛΟΙΠΟΝ ΑΣ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΕΔΩ , ΑΣ ΚΛΕΙΔΩΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ,ΑΡΚΕΤΑ ΣΑΣ ΖΑΛΙΣΑΜΕ.
Τελός θέλω να σας πω και κάτι τελευταίο ,
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΡΕ...