Αγαπητε κρυπτο_αναλυτικς πιστευω οτι αν στειλεις ενα πιεμ με ολα σου τα στοιχεια και να ζητας ομορφα καποια στοιχεια της εταιρειας αυτης δεν βρισκω το λογο να μην σου τα δωσουν (γνωμη μου παντα), ολοι οι επενδυτες τα ξερουμε τα στοιχεια αυτα. Δεν βρισκω λογο καποιας παρανομοιας ειναι μια νομιμη υπερακτια εταιρεια με μια 6αμηνη αναμονη νομιμοποιησης (λογο ερευνας στοιχειων). Τωρα εσυ θες να πολεμησεις μια ελληνικη πρωτοβουλια? Η την παγκοσμια νομισματικη ενωση?? γιατι νομιμοτατα ανηκει σε ενα παγκοσμιο οικονομικο συστημα και ανηκει στο αγγλικο δικαιο. so γιατι τοσο μενος στο να σου τα πουν ολα εδω
??
Ονομα επωνυμο ενομο συμφερον και τα μαθαινεις ολα. Τοσο απλο ειναι. Λογικα οπως εχεις εσυ συμβουλατορες εχει και η εταιρεια δεν ειναι τυχαιο οτι πηρε παγκοσμιο αριθμο πρωτοκολου
Ετσι για την Ιστορια ασχολουμε με το Μπιτκοην απο το 2010 με πρωτη επαφη το καλοκαιρι του 2009 στο πανεπιστημιο της πατρας εκει να δειτε γλεντια και πανυγηρια τα περισοτερα φορουμ τοτε ελεγαν οτι ειναι η μεγαλυτερη ιντερνετικη απατη που εχει γινει ποτε και ολες αυτες τις χαζοαερολογιες που πολυ ευκολα λεγονται απο ατομα με τελειως επιφανιακες γνωσεις τα οποια τωρα τα ποιο πολλα εχουν εξαφανιστει τελικα 6 χρονια μετα ποσο απατη ηταν το μπιτκοην
εγω που το πιστεψα τοτε και ειδα το μελον στα ψηφιακα εχω κερδισει μεχρι σημερα πανω απο 100 μπι τι σι εχω μια καλη φαρμα και πιστωτικη βιζα που ψωνιζω απο οπου θελω με μπιτισι οποτε υποστηριζω helleniccoin γιατι βλεπω παλι μελον
Αγαπητέ fourokavas,
επειδή προφανώς δεν γνωρίζετε από εταιρείες, onshore ή offshore, μην αποπειράσθε να εξηγήσετε πράγματα που πιθανόν δεν καταλαβαίνετε καν.
Για την ιστορία του πράγματος:
1. δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα όπως μυστική εταιρεία - πέραν βεβαίως της Φιλικής εταιρείας, κάποιες οργανώσεις μεσαιωνικές και αυτές που βλέπουμε στις ταινίες.
2. όλες οι εταιρείες στο γνωστό κόσμο υπόκεινται σε δημοσιότητα, ακόμη και για τις offshore εκδίδονται πιστοποιητικά incorporation/ registration. Μεταξύ αυτών είναι ο αριθμός εγγραφής της εταιρείας, η έδρα της, ο αριθμός φορολογικής της ταυτότητας (αν έχει) και φυσικά ο Δντής/ Δντές της, των οποίων οι αποφάσεις/ υπογραφές τη δεσμεύουν. Θα μπορούσες να φανταστείς αν σου έλεγα ότι είμαι ο CEO της heineken αν αυτό δεν ήταν δημοσιευμένο κάπου, ώστε να το επιβεβαιώσεις?
3. όταν πας σε 1 τράπεζα, πριν κάνεις οποιαδήποτε εργασία ή αιτηθείς κάποια εργασία, είσαι υποχρεωμένος ως νομικό πρόσωπο να αποδείξεις ποιος είσαι, ποιοι είναι οι μέτοχοί σου μέχρι φυσικού προσώπου αποκαλύπτοντας και αυτούς που βρίσκονται under trust, ποιοι είναι οι Διευθυντές σου, την προέλευση των κεφαλαίων σου, να παρουσιάσεις Articles of Association & bylaws ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ συστάσεις από ανθρώπους ή εταιρείες που η τράπεζα ή ο introducer σου γνωρίζει. Σου ακούγονται κάπως, αλλά τί να κάνουμε, έτσι λειτουργεί ο μοντέρνος κόσμος. Όταν όμως αναζητάς δημόσια αυτοδιαφημιζόμενος μέσα από 1 ηλεκτρονικό φόρουμ ή κάποια ιστοσελίδα πελάτες και επενδυτές, το ελάχιστο που οφείλεις είναι να κοινοποιείς τα ελάχιστα στοιχεία δημοσιότητας της εταιρείας σου, όπως ο νόμος της χώρας στην οποία απευθύνεσαι οριζει. Κακό? τί να κάνουμε- έτσι είναι: λέγεται προστασία των καταναλωτών και επενδυτών. Μπορεί κάποιοι να μην χαμπαριάζουν από κυβερνήσεις και τραπεζίτες, για μας τους υπόλοιπους υπάρχουν νόμοι για να μας προστατεύουν.
4. Δεν υπάρχει "Διεθνής Αριθμός Πρωτοκόλλου". Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα που να αποκαλείται "Διεθνές Πρωτόκολλο". Δεν ξέρω ποιος σου το μετέφερε, αλλά πολύ φοβάμαι, σε δουλέψαν ψιλό γαζί (συγχώρεσέ μου την έκφραση), οπότε δεν υπάρχει λόγος να το διαδίδεις καθώς συμμετέχεις στη διάδοση ενός οικτρού και τραγελαφικού ψέματος.
Αντιλαμβάνομαι τη συμπαθητική σου προσπάθεια να περισώσεις την κατάσταση, αλλά θα προτιμούσα να έβλεπα τα στοιχεία δημοσιότητας της εταιρείας. Αν αναζητείς μαινάδες, μάλλον ο φίλαθλος hellascoin με το εξαιρετικά ελληνικό και πλούσιο λεξιλόγιο θα έπρεπε να είναι ο αποδέκτης των παροτρύνσεών σου για διεθνή ειρήνη και διάλογο.
Προσωπικά, σε συγχαίρω για τα πολλά έτη ενασχόλησης με το BTC, αν και ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τί σχέση έχει η αναφορά σου με το θέμα μας, την οποία πάρ'αυτα σημειώνω σαν ένα ευχάριστο σημείο της συζήτησής μας.