παιδιά τι γίνεται με δαύτο μπορεί κανείς να εξηγήσει;
Τι σημαίνουν όλα αυτά που γράφονται στον ισότοπο; Γιατί να πρέπει να πληρώσω 500 ευρώ για να minάρω;
Και μόνο που ζητάνε 500 ευρώ για να minareis το νόμισμα τους, καταλαβαίνεις τι παίζει από πίσω.Εγώ λυπάμαι τα θύματα που θα πληρώσουν το ποσό και θα προσπαθήσουν να κάνουν mining με cpu και gpu.Ούτε σε 100 χρόνια δεν πρόκειται να κάνουν απόσβεση με τη δυσκολία που έχει το νόμισμα.
To οτί ζητάμε 500 ευρώ και σαν αντάλαγμα δίνουμε νομίσματα και άλλα πολλά προνόμια που έχουν τα μέλη του νομίσματος, είναι για να αποφύγουμε κάτι κακομοίριδες σαν και σένα που σκοπό έχουν να κόβουν το νόμισμα και να κάνουν ζημιά στην τιμή του στα ανταλακτήρια πουλώντας κοψοχρονιάς το νόμισμα για να πάρουν ένα πακέτο τσιγάρα και να πιουνε καφέ. Δεν θέλουμε τέτοια άτομα στο νόμισμα. Θέλουμε ανθρώπους που θα το στηρίξουν θα το διακρατήσουν θα πιστέψουν και θα κερδίσουν επείδη ακολουθούν το πλάνος μας. Οι τυχάρπαστοι μπορούν να ασχολήθουν με άλλα νομίσματα. Το δικό μας είναι για λίγους και καλούς.
Έχεις πολύ πλάκα τελικά.Μάθε πρώτα περί trading και μετά μίλα.Δεν είμαι εγώ αυτός που πουλάω φθηνά.Αντί να ενημερώσεις τον κόσμο και να του εξηγήσεις γιατί δεν πρέπει να πουλάει φθηνά κάθεσαι και κατηγορείς εμένα ότι πουλάω φθηνά χωρίς αποδείξεις.Μιλάμε είσαι κι ο πρώτος.Σε πληροφορώ πως έχω ανοιχτή εντολή πώλησης στα 0.001 btc/hnc.Κοίτα πως θα εκπαιδεύσεις τον κόσμο και τους καινούριους στον χώρο των ψηφιακών νομισμάτων και άσε τους πιο έμπειρους να κάνουν τη δουλειά τους.Δεν είμαι εγώ που έχω ανάγκη τα 5 ευρώ για να πιω έναν καφέ.Γιατί δεν υπάρχουν πουθενά τα στοιχεία σας?Ποιοι είναι δηλαδή πίσω από το νόμισμα.Αν θέλετε ο κόσμος να σας εμπιστευθεί κάντε κάτι γι αυτό.
Λυπαμαι αγαπητέ μου, αλλα ο τρόπος που επιτίθεσαι αυτό δείχνει. Τελος πάντων η φιλοσοφία μας είναι διαφορετική οπότε προφανώς δεν υπαρχει περίπτωση να συνεννοηθουμε.
Όσον αφορα την εταιρεία, είναι στα χέρια Ελλήνων σε ποσοστό 100%, και δεν βρίσκω το λόγο να αποκαλύψω δημόσια τα ονόματα τους.
Τα μέλη του νομίσματός μας γνωρίζουν. Ο κόσμος θα ενημερώθει και να είσαι σίγουρος ότι κάνουμε ότι μπορούμε για αυτό. Από εκεί και πέρα όμως δεν έχουμε την πολυτέλια να ασχολούμαστε με σχόλια του τύπου "είστε απατεώνες" κ.λ.π.
Αν νόμίζεις ότι είσαι ικάνος να βοηθήσεις εσύ ή οποιοσδήποτε άλλος ή αν θέλεις να μάθεις λεπτομέριες εσύ ή οποιοσδήποτε άλλος, μπορείς να στείλεις mail στο
[email protected] και να σου λυθούν οι απορίες. Ομώς ο τρόπος που το ζητάς και που σχολιάζεις εδω μέσα δειχνει ανθρωπο που μόνο ζημιά θελει να κάνει σε μια Ελληνική προσπάθεια.
Hellenic Coin Team (HNC) NEVIABROTHERS S.A.
Φίλε μου θα μου επιτρέψεις λόγω της μεγάλης μου εμπειρίας στα ψηφιακά νομίσματα,στο εισόδημα από το Ίντερνετ και γενικά στο μάρκετινγκ να σου πω πως όταν μια εταιρία δεν αποκαλύπτει τα στοιχεία της και τους ιδιοκτήτες είναι κατά 100% απάτη.Δεν μπορείς να ζητάς από τον κόσμο να στηρίξει το νόμισμα σου χωρίς να τους αποκαλύπτεις ποιος είναι ο δημιουργός και ποιοι είναι οι ιδιοκτήτες αυτής της περιβόητης εταιρίας που δεν υπάρχει πουθενά στον Ίντερνετ.Αυτή τη στιγμή δεν σου κάνω επίθεση.Σου λέω τα πράγματα όπως έχουν.Αν δεν θες ν' ακούσεις είναι δικαίωμα σου και η αποτυχία είναι σίγουρη.
Δεν πειράζει ρε Θωδωρή, ας αποτύχουμε.... ευτύχως που είχαμε και έσενα και μας "βοηθούσες" με τις επίθέσεις σου......αυτό που δεν καταλαβαίνω όμως είναι γιατί τέτοια κακία.....έμεις σεβόμαστε την προσπάθεια σας έσεις γιατι πολεμάτε τη δίκη μας και μάλιστα με τέτοια λύσσα
Η εταιρεία μας, όπως αναφέρεται και στο φτωχό μας web site, είναι μια διεθνής επιχείρηση,
International Business Company (IBC) με αριθμό μητρώου 169957 και είναι καλυμένη από τον κώδικα διεθνών επιχειρήσεων
(The International Business Companies ACT 1994).
H NEVIABROTHERS S.A. είναι νομικό πρόσωπο διεθνούς δικαίου με έδρα τις Σευχέλλες, την Ελλάδα και την Κύπρο.
Το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας είναι 300,000 δολλάρια Αμερικής και είναι διαιρεμένο σε,
15,000, μετοχές ονομαστικής αξίας 20 δολλαρίων Αμερικής για κάθε μετοχή.
Το ότι δηλώνουμε τον αριθμό μιας διεθνούς επιχείρησης και δίνουμε τη δυνατότητα σε κάποιον να το ψάξει αυτό σου λέει κάτι? Δεν έχω το δικαίωμα να ανακοινώσω τα ονόματα των μετόχων γιατι είναι παραβίαση προσωπικών δεδομένων, δεν μπορω λοιπόν να καταλάβω πως αυτός είναι και ο λόγος που είμαστε απατεώνες...
Καταρχήν δε με λένε Θοδωρή και ούτε ξέρω σε ποιον και σε τι αναφέρεσαι.Όσο για τα στοιχεία σ' ευχαριστώ πολύ θα τα ψάξω και ελπίζω όντως να είναι έτσι όπως ισχυρίζεστε.Επίσης ο λόγος που θα αποτύχει όλη αυτή η πρόσπαθεια δεν είναι άλλος από τον ίδιο τον κώδικα του νομίσματος.Καινούρια νομίσματα που βασίζονται σε srypt και sha256 είναι καταδικασμένα να αποτύχουν και να είναι η τιμή τους πάντα χαμηλή λόγω των ASIC miners που υπάρχουν γι' αυτούς τους δύο αλγόριθμους.Αυτή τη στιγμή μπορούν να μπουν μεγάλες εταιρίες από το εξωτερικό και να minaroun το νόμισμα σου με αποτέλεσμα το μεγαλύτερο μέρος των νομισμάτων να βρίσκεται στα χέρια ξένων και να μπορούν να το κάνουν ό,τι θέλουν.Και φυσικά παύει να είναι "Ελληνικό".Συγνώμη που θα το πω αλλά δεν γνωρίζετε βασικά πράγματα γύρω από τα ψηφιακά νομίσματα.Παρόλα αυτά εμένα με συμφέρει να πάει καλά το νόμισμα και να βγάλω μερικά btc από το πουθενά.