Pages:
Author

Topic: Hepimiz Panik Yapmadan Bu İş Çözülmeyecek - page 5. (Read 2277 times)

legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
Anlaşılan o ki, piyasa yapıcılar henüz yılmadığımızın farkında.
Hala umudumuzu koruduğumuzu görüyorlar.

Herkes tamamen yılmadan da alım yapmayı ve kademeleri temizlemeyi düşünmüyorlar.

O zaman panik yapıyormuş gibi yapalım.
Umudumuz tükenmiş sansınlar.
Sonra şaaak...

Smiley

Kastım şu: Piyasa yapıcılar pozisyon belirlerken öncelikle foruma daha sonra sosyal medya ve genel medyaya bakıyorlar.
Muhtemelen anketlerle de nabız yoklayıp pisikoloji ölçümü yapıyorlar.

Bu durumda biz forumda yeterince panik yaparsak muhtemelen istedikleri hava oluşur.

Wink

(İroni ve bilgi amaçlı ifade ediyorum konuyu)

ocak ayına göre ortalama %60-70 gerisinde komple piyasa btc etheri dahil. daha ne kadar dip arıyorlar bilemıyorum ama buradan vermeyen adam zaten etherı 10 dolar yapsanda satmaz. dibin dibi olur mu tabiki olur ama suan etheri 100dolara dusursunler ether almak ıcın kavga cıkar. btc 2bin dolar olsun btc satan bulamazsın. yani arz iyice azalır. bu noktalar bence optımum arzı yakaladıkları noktalar ondan bu seviyelerde toplamaya devam ediyorlar. sahsi fikrim budur.
jr. member
Activity: 280
Merit: 4
işin biraz fantastik tarafı olan şu reddit yazarının 4 yıl öncedeki yazısına göre 2019'da 100 bin dolar olacakmış. sec onay verir de bu kadar etki eder mi emin değilim. panik yapıldıktan sonra toparlanması da baya zaman alır. 100 bine ulaşması müthiş olumlu bir haberden sonra çoğu kişinin bitcoin alımına yönelmesi ile olur ancak.

bence 100k dolar olmasa da şöyle bir 50 k dolar olur hocam, rahat rahat hemde bu yaşanır
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
şimdi ether satoshi bazlı düşüyor altlar ether+satoshi+dolar bazlı artıyor ama tahminime göre ether'e bi ayar çekecekler ve güzellik yapcekler gibi, o arada bir miktar prim yapmış diğer altcoinler "gaçın gaçın" formatına bürünüp tekrar bir düşüş yaşayabilir, ether'in de iyice düşmüş olan alım gücüne bir pompa gelebilir. alın size kısa vadeli bir panikatak mevzuu! sonra tekrardan ver mehteri!!! Wink
newbie
Activity: 266
Merit: 0
bence piyasaya panik pompalamak heralde yapılacak en kötü iş olur,  zaten çok panik bir piyasa
member
Activity: 462
Merit: 14
Anlaşılan o ki, piyasa yapıcılar henüz yılmadığımızın farkında.
Hala umudumuzu koruduğumuzu görüyorlar.

Herkes tamamen yılmadan da alım yapmayı ve kademeleri temizlemeyi düşünmüyorlar.

O zaman panik yapıyormuş gibi yapalım.
Umudumuz tükenmiş sansınlar.
Sonra şaaak...

Smiley

Kastım şu: Piyasa yapıcılar pozisyon belirlerken öncelikle foruma daha sonra sosyal medya ve genel medyaya bakıyorlar.
Muhtemelen anketlerle de nabız yoklayıp pisikoloji ölçümü yapıyorlar.

Bu durumda biz forumda yeterince panik yaparsak muhtemelen istedikleri hava oluşur.

Wink

(İroni ve bilgi amaçlı ifade ediyorum konuyu)

valla abi bunu bende düşündüm.Şuan sanki bizi yıldırmaya çalışıyorlar ve yılmadığımzı farkettikleri için türlü türlü yorlarla balyoz vuruyorlar.Yemin ederim şu son hafta yılmayı düşündüm Cheesy ama zor tutuyorum kendimi çıkmamak için.belkide onların zengin  o sıcak kollarına bırakmalıyız kendimizi.
newbie
Activity: 84
neye yarayacağını idrak edemediğim ironik bir yaklaşım. kendimizi avutmayı, gaza getirmeyi bile başaramıyoruz  Grin
hero member
Activity: 756
Merit: 505
Piyasa yapıcılar çok sabırlı insanlar onlar herşeyi tek tek düşünüp zamanı gelmeden hiç bir hamle yapmıyorlar diye düşünüyorum zamanı gelincede artık bizim için çok geç oluyor maalesef...
member
Activity: 560
Merit: 11
işin biraz fantastik tarafı olan şu reddit yazarının 4 yıl öncedeki yazısına göre 2019'da 100 bin dolar olacakmış. sec onay verir de bu kadar etki eder mi emin değilim. panik yapıldıktan sonra toparlanması da baya zaman alır. 100 bine ulaşması müthiş olumlu bir haberden sonra çoğu kişinin bitcoin alımına yönelmesi ile olur ancak.
legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
Market coştu şu saatlerde, hep birden panik yapacağımızı duydular taktikleri çözdük diye saldılar piyasayı sanırım. Grin

Smiley

hero member
Activity: 1655
Merit: 600
Piyasa yapıcılarını gözünüzde çok büyütmeyin derim. Piyasaya asıl yön verenler küçük yatırımcılardır. Bu yılın başında bazı ICO projelerine 100 bin civarı başvuru olduğunu unutmayın. Envion gibi bir proje küçük yatırımcılar sayesinde 100 milyon dolar toplamaya başarmıştı.

Bu yatırımcıların çoğu ICO'lardan zarar ettiler, piyasa tarafından tokatlandılar ve şimdilik bu yüzden bekleme modundalar.
hero member
Activity: 931
Merit: 500
Market coştu şu saatlerde, hep birden panik yapacağımızı duydular taktikleri çözdük diye saldılar piyasayı sanırım. Grin
sr. member
Activity: 494
Merit: 250
Her türlü davranışımızı çözümlemeye çalıştıkları doğru seçimler için bile seçmenin davranış kalıplarına, inançlarına göre haber sunuluyor çalışma yapılıyor, para piyasalarının bunlardan uzak olması saçma olurdu.
full member
Activity: 392
Merit: 101
panik satışlar oldukça önemli,  zaten balinalarında ana geçim kaynağı buralar
sr. member
Activity: 548
Merit: 251
Mesaj alındı hemen panik havasına geçiyorum, sosyal medyada anketlere en olumsuz cevapları verecem, her ortamda moralsizliğimi vurgulayacam o yapay zekanın canına okuyalım.
full member
Activity: 672
Merit: 100
Zararda olmasam bir dakika durmam bırakır giderdim piyasayı. Şuan dikkatimi çeken nokta sonradan bu işlere atılan kişilerin hepsinin zararda olduğundan dolayı buralarda dolandığı.
newbie
Activity: 37
Kalemder hocam iş inada bindi desene  Cheesy onlarda boğa bizde keçi inadı baya bi sürecek sanki böyle
jr. member
Activity: 266
Merit: 2
5000 doları gören bitcoin çoğu insanda panik oluşturur. ama 6000 maliyeti olan için küçük bir zarar. 4 bin 3 bin böyle giderse zaten baya bir panik yapan olur. ama bunu yapmaları durumunda toparlanması ve rallinin başlaması için baya bir zaman lazım. 

çok hızlı 3 bin dolar aşağıya salsalar orada 1 ay kadar vakit geçse, satan satana. satış kademelerinin önü açılır valla.
member
Activity: 238
Merit: 14
Ne derseniz deyin artık ben büyük yükselişlerden umudu kestim. Yılı bu düzeyde bilemedin 10k seviyesinde bitirse yeter diyorum artık. Evde konusu geçiyor bazen kardeşlerimle dertleşirken; illa sat dediklerinde tutmuştum elimde. Şimdi abi satmalıydın diyorlar.
full member
Activity: 644
Merit: 103
CAT.EX Exchange
Sosyal medya da elbette bir etken ama onların asıl beklediği panik satışlarla fiyatı çok aşağılara çekmek, kimseninde kaç aydır satma konusunda niyeti olmadığını onlar da anladılar, biraz daha direnip olmayınca bellibir yerden almaya başlayacaklarını düşünüyorum.
jr. member
Activity: 546
Merit: 2
panik yapılsa da bu işin çözülzecezğini zannetmiyorum. piyasaya yön verenlerin keyfini sabırla beklemekten başka yapacağımız pek bir şey yok.
Pages:
Jump to: