Pages:
Author

Topic: Hepimiz Panik Yapmadan Bu İş Çözülmeyecek - page 6. (Read 2277 times)

jr. member
Activity: 420
Merit: 1
beklemekten gerçekten de çok sıkılmış birisiyim nasıl olacaksa olsun artık. ironi falan güldürmüyor bile artık. zaten aşırı da saçma bir öneri.
jr. member
Activity: 84
Merit: 1
sağda solda satıyormuş havasımı yaratsak acaba faydası olurmu ki şaka bir yana aldanıpta elden çıkarmayın zararına elinizdekileri.
member
Activity: 322
Merit: 15
zaten en sonunda o olacak. Ne var ne yok hepsini satacağım da ben sattığım gün yükselişe geçer işte. Ne yapsak kendimi feda mı etsem  Grin
newbie
Activity: 84
Merit: 0
nasıl yapalım mesela şakkadanak 10 liralık coin satalım bi şaşırsınlar, arkasında şak diye bi 10 liralık daha satalım ve ne oluyor sorusunu sorduralım, demek ki panik yapıyorlar dedirtelim ve en sonunda son 10 liralık satışı da yaparak çil yavrusu gibi dağıtalım.
full member
Activity: 602
Merit: 118
Borsa işlerinde genel de büyük yatırımcılar (spek, balinalar) hangi coin ya da hisse konuşulursa onlara dikkat kesilirler. Arkadaşinda dediği gibi panik havası varsa alım yapıp yukseltirler. Çok iyi gidiyor gibi havalar estiği zamanda satışa geçip biktirirlar. Her zaman sabırla sakin hareket etmekte fayda var.
full member
Activity: 434
Merit: 112
Ben sanki piyasada yokmuşum gibi davranıyorum. Sanki cüzdan bilgilerini kaybetmişim de hiç bakmıyormuş gibi pusuya yattım bekliyorum. Yükselmeye başlasın şaaak diye satacağım  Grin
member
Activity: 560
Merit: 57
Cheesy Asırı sığ bir yorum olmuş yav bu böyle iş mi olur kardeşim. Piyasayı parçalayan olay kaldıraç denilen iğrenç mekanizmadan kaynaklanıyor. Başka bir sebebi yok abi
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
çin gıçından yeni yassahlar uyduracağmış, araştırmalar sürüyyy diyyler
eteriyum 5 dolar neo 10 cent olacağmış
altın vuruş geliymiş hatta elmas da olabilir diyyler
gaçın gaçııınn Cheesy

şaka bir yana duygulara dair algoritmalar, insanların ne yapacaklarına dair önceden nokta atışı yapabilen ve tahminlerde bulunan yapay zekalar var bildiğim kadarıyla ve bunlara veri girişi sosyal medyadan-internetten vs sağlanıyor.

ne anlamadım? son dediğinizi anlamadım yani yapay zeka ? veri girişi ?

ayrıca konu hakkında şunu söylemek isterim bizim panik yapmamız piyasayı pek etkileyeceğini zannetmem hani 1 coine bile yüklensek bi ihtimal olabilir ama en iyisi mi sessiz sessiz beklemek..

https://twitter.com/LOmecha hocam şu adamı takip edin manyak şeyler paylaşıyor, oradan daha net bilgi alabilirsiniz. kitapları falan da var merak ederseniz ama tweetleri daha iyi bence... Cool
full member
Activity: 686
Merit: 111
gaçın gaçııınn Cheesy

şaka bir yana duygulara dair algoritmalar, insanların ne yapacaklarına dair önceden nokta atışı yapabilen ve tahminlerde bulunan yapay zekalar var bildiğim kadarıyla ve bunlara veri girişi sosyal medyadan-internetten vs sağlanıyor.

ne anlamadım? son dediğinizi anlamadım yani yapay zeka ? veri girişi ?

ayrıca konu hakkında şunu söylemek isterim bizim panik yapmamız piyasayı pek etkileyeceğini zannetmem hani 1 coine bile yüklensek bi ihtimal olabilir ama en iyisi mi sessiz sessiz beklemek..
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
gaçın gaçııınn Cheesy

sr. member
Activity: 868
Merit: 259
Monetizing Mobile Engagement Data
Panik yapıp zararına satış yapanlar var mı aramızda yahu? Bu millet akıllanmıştır bana göre. Kimsenin panik yapıp zararına satış yapacağını düşünmüyorum. Fiyatların bir şekilde tekrar artması lazım. Bu senemi olur yoksa önümüzdeki senelerde mi olur bekleyip göreceğiz artık. Yalnız bekleye bekleye ağaç olacağız bu gidişle. Bu nasıl bir ızdıraptır be.  Angry Cry
legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
Panik yapıyormuş gibi yapmak ile kastınız nedir?
fiyata bakmaksızın satıp geçip sonra alttan almaya çalışıp düşüşe oynamaktan mı bahsediyorsunuz?

Kastım şu: Piyasa yapıcılar pozisyon belirlerken öncelikle foruma daha sonra sosyal medya ve genel medyaya bakıyorlar.
Muhtemelen anketlerle de nabız yoklayıp pisikoloji ölçümü yapıyorlar.

Bu durumda biz forumda yeterince panik yaparsak muhtemelen istedikleri hava oluşur.

Smiley

(İroni ve bilgi amaçlı ifade ediyorum konuyu)
member
Activity: 274
Merit: 88

O zaman panik yapıyormuş gibi yapalım.
Umudumuz tükenmiş sansınlar.
Sonra şaaak...
Smiley

Panik yapıyormuş gibi yapmak ile kastınız nedir?
fiyata bakmaksızın satıp geçip sonra alttan almaya çalışıp düşüşe oynamaktan mı bahsediyorsunuz?
legendary
Activity: 1572
Merit: 1002
Uzun vadeli bekleyiş elbette sürecektir çabuk pes etmek bize yakışmaz sessiz sakin köşemizdeyiz Smiley
legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
Anlaşılan o ki, piyasa yapıcılar henüz yılmadığımızın farkında.
Hala umudumuzu koruduğumuzu görüyorlar.

Herkes tamamen yılmadan da alım yapmayı ve kademeleri temizlemeyi düşünmüyorlar.

O zaman panik yapıyormuş gibi yapalım.
Umudumuz tükenmiş sansınlar.
Sonra şaaak...

Smiley

Kastım şu: Piyasa yapıcılar pozisyon belirlerken öncelikle foruma daha sonra sosyal medya ve genel medyaya bakıyorlar.
Muhtemelen anketlerle de nabız yoklayıp pisikoloji ölçümü yapıyorlar.

Bu durumda biz forumda yeterince panik yaparsak muhtemelen istedikleri hava oluşur.

Wink

(İroni ve bilgi amaçlı ifade ediyorum konuyu)
Pages:
Jump to: