Pages:
Author

Topic: Her şeyini satıp Bitcoin alan İsveç'li adam - page 6. (Read 4907 times)

newbie
Activity: 1
Merit: 0
riskli hareketler fakat bizden çoğu adam aynı şeyi yapmıştır tüm parasını koyup giren var aynı kapıya çıkar
jr. member
Activity: 252
Merit: 2
Her ne kadar iyi olsa da kazandırsa da yok be abi o kadar kolay değil yapılacak birşey değil. Henuz yeniyim ama bı gazla ulan daha fazlasıyla gir dedim ama yemiyor. Belki de parayi nakit olarak zor bulacağım için kendimi zora sokasim gelmiyor
member
Activity: 252
Merit: 10
Eskilerden konuşup ihtimalleri değerlendirerek aşırı zengin olabileceğimiz ihtimaller ortaya çıkıyor ama şimdiki zamanda geleceği kestiremiyoruz o yüzden büyük kazançlar yapmak zor oluyor. Hatta kazanç yapmak bile zor oluyor. O yüzden büyük miktarlara fazla girmemek lazım
member
Activity: 84
Sadece iki Btc alabildim. Yüzde altmış kardayım. Para bu kadar. Aslında çok param olsa Bitcoin yanına bolca altcoinlerden eklerdim. Portföyün çeşitlendirilmesi gelecek adına hayırlı olurdu. Fırsatlar her zaman kapıya dayanmaz.
member
Activity: 140
Merit: 22
Bence adam hakli ama ben yapmam dogrusu, Bitcoin 1 dollar, 10 dollar gibi bir zamanda cok almak lazimmis ama simdi gec kaldik, is milyonerlere kaldi.

Mesela bitcoin gecen yaklasik 3 hafta once 6000 dollar'a kadar dustugunde cok parasi olan 100 adet alsaydi yapardi 600.000 dollar alis, iki hafta icinde 12.000 dollara vurdu.

Al sana bedava'dan 600.000 dollar daha

Tabi ki bunu daha az miktarlarla yapabilirdik
newbie
Activity: 126
Bence çok mantıklı geleceğin parasına yönelik bir yatırım yapmış
Geleceğini düşünüyor adam
member
Activity: 364
Merit: 20
Tehlikeli bir durum da olsa iyi cesaret bence. Getirisi cok olabilecegi gibi goturusude cok olabilir. Bu yuzden kacinin boyle bir yatirimdan.
member
Activity: 224
Bu yapilan haber insanlari cezbetmek icin yapilan birsey bence. Yapilmasi oldukca kotu sonuclarla geri donus yapabilir. Sizi uzecek degerlerle girmeyin asla.
jr. member
Activity: 137
Merit: 1
yalan yok, ara ara şeytan dürtüyo evi mevi satıp bitcoine yatırıp 3-5 yıl kirada falan yaşayıp beklesek mi diye düşünmüyor değil insan Smiley x10 yapsa yeter en az ya.
aman aman temkinli olmakta fayda var. ama insanın bazen yeri gelince delilik yapması lazım.
member
Activity: 173
Merit: 50
helal olsun Smiley geleceği gören abimizmiş, bitcoin gelecekte çok daha iyi noktalara gelecektir, önemli olan bunu bekleyebilmek.
jr. member
Activity: 238
Merit: 3
Matematiksel olarak hesaplarsak eğer 2140 yılında bitcoin 380.000 USD olacaksa kuruluşunun 20. Yılında 100.000usd olmasi çok mantıklı olmuyor. Yani değerini böyle hesaplanmasını anlamladiramadim.
member
Activity: 112
Hep söylendi, ya herro ya merro demenin gereği yok. Batarsanız çok etkilemeyecek üzmeyecek paraları yatırın. Kalanını uhdenizde tutun. Hollandalı, İsveçli yapsın bırakın, siz kendi yolunuzun taşlarını döşeyin.
member
Activity: 126
Beton ekonomisi bitti, yüzbinlerce daire elde kaldı. İnşaat sektöründe büyük kriz kapıda. Her şeyi satmak kişisel bir karar. Evin bile para etmeyeceği zamanlar var. Risk almak isteyen alsın, kazancı kaybı onun kendi kaderi.
newbie
Activity: 14
Bizdeki gibi betona değil geleceğe,teknolojiye yatırım yapmıştır.Takdir edilesi bir harekettir.
newbie
Activity: 182
Dayi ona yurek mi dayanir sacmalamayin ac gozlulukten baska birsey degil bu. Eminim 20 bin dolarda olsa satmayacaktir cunku gozu doymaz ki boylelerinin. Bu insanlar yuzunden gaza gelip sacma seyler yapmayin derim birinci kural kaybi seni uzmeyecek degerlerle borsaya girilir. Bunu asla unutmayin derim.
member
Activity: 308
Çok yanlış hareketler bunlar arkadaş. İnsanları gaza getiriyorlar. Her şeyini sat gir bu işe ve kısa sürede zengin ol. Yok böyle bir şey milleti tokatlamak isteyenlere fırsat veriyor böyle kişiler. Her şeyinizi satmayın gaza gelmeyin.
member
Activity: 266
Az önce güldür güldürün skecini izledim orada da adam kendince bir hesap yapıp evini satıyor ve parasını bitcoine yatırıyordu. Sonunda ev parası sıfır oluyordu. Her şeyinizi satıp bitcoine yatırmayın mesajı verilmişti. İsveçli adamda bir hesap yapıp her şeyini satıp bitcoine yatırmış umarım skeçteki gibi olmaz sonu Cheesy
member
Activity: 350

aferin adama ama fazla cesaret bazen de iyi değil...
full member
Activity: 224
Merit: 100
Bana çok riskli geliyor ya hep ya hiç, daha mantıklı olup düşük miktarda yapabiliyorum. Sonuçta atılacak kurşun kısıtlı olunca yapacak başka bişey yok. Ama aslına bakıldığında 'Herşey yani mal varlığının değeri önemli, benimki 1 Lira adamınki 100Lira ama ikimizde belki aynı riski alıyoruz.
newbie
Activity: 210
aklımdan geçmiyor değil ama maalesef üzerimde bir şey yok  Grin şaka bir yana iyi cesaret, kazansa da kaybetse de Smiley
Pages:
Jump to: